• miro
    9.6k
    ako je Livi fakat tražio 2 milje na 5 godina, onda ni on ni Bara nisu normalni, ali sve je to i dalje na razini "čuli smo", "priča se" itd...tako da treba pričekati da netko izađe van s pravom informacijom. Ja sam se samo referencirao na cijenu koju je Fener postavio Barci (2+2)
  • dzis
    1.6k
    Netko je napisao da nam Kotarski nebi bio dostupan da je u top formi i to je ziva istina. Mi nismo financijski jaki da dovodimo takve golmane ne vrhuncu u njihovom primeu.
    Ja bi uglavnom bacio kocku sa Kotarskim i stao iza njega.

Kao drugo,jos jedna skola svima nama nakon Orse,pa sad i Livija(po drugi put). Ne lizite previse te igrace, nas ,nas ,nas ..sve je to posao danas ljudi i kaj prije shvatite lakse bude kada nas opet jedan od igrac odjebe za Spanjolsku,Englesku ili Njemacku.

Livi je puno dao Dinamu ali je i Dinamo njemu. Nema duznika.Kraj price!
    Sretno mu dalje ali da cu "voljeti" Kotarskog vise od njega nakon sto ovaj stavi potpis na ugovor iste sekunde...Da,hocu! Dinamo Zagreb Iznad Svih
  • CastAway1986
    6.3k
    Kotarski je istina imao par velikih greski u Kopenhagenu ali isto tako je imao i maestralnih obrana i utakmica tako da te priče da je loš ili slabiji vratar nakon sezone u Danskoj ne drže vodu..Inace i cijela momcad Kopenhagena je imala flop sezonu..
    Od kad se pojavila mogucnost da ga se uzme prvi mi je izbor uz Šempera..Ove bajke o meksikancu sam otpisao u startu..
  • Paggini
    96.7k
    A jebiga, Kopenhagenu je u interesu prodati ga sada pa barem povratiti dio uloženih para. Teško da će netko dati 4 milijuna za golmana za kojeg znaju da će biti zamjena ove sezone, a sumnjam da će nešto više za njega dobiti iduće ljeto ako ovo provede na klupi.

Ajde danci ne smarajte, nađemo se na 2.5 + 1 lako ostvarivih bonusa i dobri smo šta, ajd ne serite šta
  • badjibadara
    10.5k
    Kotarskom treba novi početak i hladna glava, isto kao i što Dinamu treba respektabilan i siguran vratar koji ulijeva sigurnost cijeloj obrani. Možda to bude i savršen spoj. Nije Kotarski zaboravio braniti, to je jedino sigurno. Ali treba mu i neki jaki “Neva” da mu puše za vrat. Ipak, pričekajmo sutrašnju tekmu, biti ćemo puno pametniji nakon nje.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Golman najvise ovisi o ekipi ispred sebe tako da ako je kopenhagen bio los ne more ovaj cuda izvodit. Samo vjv su njega okrivili ko sto i u nas golman prvi strada i ako je 3 igraca ispred napravilo kardinalnu gresku
  • Facke
    8.8k
    Ma nek mi Kotarski dojde , domaci decke. Ja sam za, bar me bi razmel da se spominjame. :lol:
  • Mr Anderson
    21.5k
    Dečko z Bedekovčine.
  • Sajla
    23k
    točno tak, dajte Kotarskog pa da nam golmani budu Zagorec i Zagorac :)
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    ma kužim stari sve za 10,ali fenerova cijena nikad nije ni bila problem. A to će se pokazati kad dovedemo Kotarskog ako Bog da . Jednostavno Kotarski je bez oklijevanja pristao na ponuđene uvjete ,ono što mi možemo platiti ,i svim srcem želi u Dinamo. Kako kolega @dzis reče , ako dođe i za mene je najbolji na svijetu i konačno idemo dalje. Nije on loš u Danskoj ,čak je ma highlightse kakve ovdje nisu vidjeli. Ja sam gledao svaku njegovu minutu ovdje . Ali Danci su neću reći šugavi , ali jednom stranac uvijek stranac i sve se gleda ,svaka greškica , i kad te uzmu na nož ,kraj priče. Njega su nakon prve greške zamrzili , on čuti ,radi , nema kod njega nekog trash talka . Ispao je jedina žrtva njihove najgore sezone u povijesti ,a obrana Im se raspadala. Pa samo su Gabrijel kojeg se isto tjera ,i Suzuki ostali. Doveli su 4 nova stopera i dolazi još jedan. Valjda je to pokazatelj kakvi su bili. Oni igraju Europu zahvaljujući njegovim obranama . A kakav će tek biti kad bude doma , gdje ga se poštuje i tretira kao reprezentativca Hrvatske i golmana prvaka . Ja vjerujem da će napraviti velike stvari u Dinamu,a još bolje moći ćemo i zaraditi novac jer je relativno mlad za golmana
  • Crni86
    23.9k
    Imate na yt sve udarce koji su ove sezone upuceni prema golu Kotarskog u dresu Kopenhagena. Kolega Kujtim ce bolje znat rec, ali kakvi su ovo paraplegicari u obrani kopenhagena…. Valjda 50% udaraca su 1vs1, zicer, povratne gdje je protivnicki igrac apsolutno sam i neometan i sl. I u takvim situacijama Kotarski ima ziher 30,40% obrana.

Meni se Kotarski cini jako slican golman Livom. Na crti je bog i batina, ima refleks macke, dobro postavljanje, cupao je neke zicere, imao top parada, ali ima istu manu kao i livi, a to su izlasci na centarsuteve (istina bog i momcad mu nije pomogla u branjenjeu kornera gdje su ga protivnici pre lako zatpali i blokirali u par navrata).

Al na snimkama se bas vidi i njegova ljutnja na obranu i da nekaj ne stima. Kopenhagenova obrana izgleda kao da ju igraju mmae i carlos santos i to u najgorim trenutcima njihovih karijera.. Strasno nesto. Tako da mogu i razumijet zasto Kotarskom ova sezona nije bila blistava. Uz ovakvu zadnju liniju probleme bi imao svaki golman na svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.