• miro
    9.6k
    Kakvih 4 milijuna, za to smo mogli uzet Livakovica. Ovo ce bit neka posudba s mogucnosti otkupa za max 2 milje, sve ostalo mi nema smisla
  • OsamŠest
    8.2k
    Moramo ih ili stvoriti sami ili ciljati one koji su negdje zapeli. Treća opcija je loviti nove Domingueze i Vinloefe kao što smo sada i uradili sa Nsokijem i Rodriguezom.marcio amoroso

Ali meni je ovo zapravo i najzdraviji način razmišljanja za klub našeg ranga (natjecateljskog i financijskog). Idealno poslovanje i to ne bih mijenjao.
  • Twisted1
    1.2k
    Ja sam zadovoljan Kotarskim kao opcijom za prvog i dugoročnog vratara Dinama.
  • Zagi
    18.9k
    Nevistic je dovden kao buduca reprezentativna jedinica.Efes Pilsen
    Koje su šanse da treći golman u21 reprezentacije (Šemper, Pandur, Neva) završi kao reprezentativna jedinica?
    Ni ne sjećam se više kako nam je to tada bilo prezentirano ali ništa to osim duplog pasa sa Miškovićem nije bilo.
  • Fan
    2.6k
    Koje su šanse da treći golman u21 reprezentacije (Šemper, Pandur, Neva) završi kao reprezentativna jedinica?Zagi

Možda griješim ili me sjećanje vara, ali u tom trenutku je Neva bio najveći prospekt sa dvije izvanredne sezone u Varaždinu i Rijeci. Također, nije ozbiljno mjerilo, al kao dodatak, Transfermarkt isto to potvrđuje jer je te 2020. vrijedio 3m eura, sa samo 21 (ili 22) godine, više od Pandura i Šempera.
    3m eura za golmana iz HNLa jest puno, još više tada prije 6 godina, ali apsolutno s pravom smo se mogli nadati da će bit buduća jedinica repke, a sad što bi bilo da je braniti počeo odmah, ko zna...
  • Crni86
    23.8k
    Kakvih 4 milijuna, za to smo mogli uzet Livakovica.miro

Nismo mogli jer on ocito nije htio.
  • Maximo
    978
    Nismo mogli jer on ocito nije htio.Crni86

Navondo nam je to bilo previše, mi smo nudili 2 milje
  • Paggini
    96.7k
    Navondo nam je to bilo previše, mi smo nudili 2 miljeMaximo

Haha jesmo jesmo da
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.