• rokikaciga
    17.4k
    Mislim da je ipak Meksikanac bolji golman od Kotarskog... ali je veca sansa da Kotarski ostane 10 godina u klubu u odnosu na Meksikanca koji bi skakao po glavi Zvoni kad se pocne pricat o nekakvim Primerama i Premeiershipima
  • Zagi
    18.9k
    Kotarski je dugoročna opcija i buduća reprezentativna jedinica.
    To je golman za dinamo.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Nevistic je dovden kao buduca reprezentativna jedinica. Kotarski je u slobodnom padu, sumnje nisu s neba pale.
  • Droljo
    31.3k
    Ladić sa svojim ludorijama, pogotovo u Europi. Butina užas od golmana, Turina (rip) rupa koja je mogla bacit rukom 70 metara loptu, Kelava odradio par brutalnih utakmica sve ostalo užas, igra nogom kao Maradona, Koch isto usrao kad je bilo bitno ali ok odradio kao i Eduardo, ostali prolaznici tipa sandomierski, el loco itd nisu vrijedni spomena. Naravno da sam nekoga i (slučajno) izostavio ali eto, mi do livakovića nismo imali normalnog golmana.
  • M94
    2.8k
    Ako Livi ne bude branio, a Kotarski se pokaže u Europi, brzo ce biti broj 1 i u reprezentaciji!El Madrigal

Dok god je Livi zdrav on je sigurna 1 reprezentacije, igrao ili ne igrao. Po meni zasluzeno.
  • Fan
    2.6k
    Kotarski je realnost i nemam nikakvog problema s tim, vrlo dobar golman koji, ha neću reć da spašava karijeru, ali mu ipak ide silaznom putanjom pa mora ić u drugo okruženje i mislim da bi mogao biti čak i bolji nego što trenutno to prikazuje u Midtjyllandu. Možda i najbolje rješenje koje imamo mogućnosti dovesti.
    Onaj ko je mislio da da za Meksikanca ima ikakva šansa da dođe, taj baš nije normalan...
  • Orc123
    16.8k
    Mislim da je Pandur daleko veci potencijal od Kotarskog...treba biti realan. Gledao sam i jednog i drugog. Kotarski je imao jako losu sezonu u Danskoj i uopce nije ni slika vratara iz Grcke, pa cak ni Gorice. Pandur je strasno ali strasno napredovao. Bas je prototip modernog golmana i ako netko drasticno ne iskoci mislim da je nakon Livija Pandur taj. . .

Kad bi morao birati posudba Livija na godinu dana ili Kotarskog izabrao bi odmah Livija. Otkupna za Kotarskog nece biti sigurno ispod 4 mil eura, a on to ne vrijedi....mozda se moze vratiti na razinu od prije ali nezz....mislim da cemo sljedece ljeto opet u potragu za golmanom jel ce nam biti previse dati 4mil eura za njega i za ono sto donosi. Naravno Kotarski je Casillas za golmane koje imamo ali jel bas rjesenje dogorocno s obzirom na cijenu, nezz.
  • Zg123
    4.3k
    Nevistic je dovden kao buduca reprezentativna jedinica.Efes Pilsen

Nevistic je tipicni transfer na relaciji tatta i misko, 1 dobra sezona u Rijeci i stize na miskov racun 3 milje
  • scooniepenn
    7.3k

Mogao se, da se nastavio razvijati, naci na reprezentativnom popisu, ali ne vidim scenarij u kojem bi Nevistic ilada bio reprezentativna jedinica. Bio je dobar golman, ali meni on nikada nije bio rang Kotarskog u PAOK-u ili Pandura u Hullu.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Kotarski je oduvijek prva opcija , odmah nakon sto je Livaković promijenio svoja potraživanja,a jeste i nadam se da će se to pokazati kad tad. A opet profesionalac je i gleda šta je za njega najbolje a isto tako i Boban gleda šta je za nas najbolje. Kotarski kontaktiran, oduševljen dogovor između njega i nas brzo napravljen. Ostaje da se probamo dogovoriti detalje sa Kopenhagenom . Da što povoljnije osiguramo nama kritičnu poziciju. Klub je sve odradio kako treba , na vrijeme koliko je to moguće jer je propao livi. Ali Kopenhagen je u istoj situaciji što se tiče novaca . Gledaš da vratiš uloženo ,koliko god j moguće jer si morali dovesti novog golmana za ozbiljnu lovu.
    Ovo za mexikanca je bila patka ,taktika jebiga . Propitivanje . Nije Boban lud ljudi . Samo da mi sutra prođemo ,nemogu dočekati tekmu. Win win a ja nikad nervozniji .
  • din
    1.4k
    .
  • marcio amoroso
    53.3k
    Da je Kotarski zadržao formu iz Paoka on bi nama bio nedostupan. To je jednostavna matematika.

Dinamo je prisiljen kockati se sa igračima. Mi gotove igrače u najboljim godinama koji nama mogu pomoći ne možemo platiti. Moramo ih ili stvoriti sami ili ciljati one koji su negdje zapeli. Treća opcija je loviti nove Domingueze i Vinloefe kao što smo sada i uradili sa Nsokijem i Rodriguezom.
  • Ljubo
    1.7k
    Pandur je ovo ljeto napravio transfer tako da od njega ništa. Od trenutnih golmana koji su nam dostupni mislim da je Kotarski daleko najbolja opcija i dugoročno rješenje. Livi to nije. Kotarski se jednostavno nije najbolje snašao u Kopenhagenu, isto ko i kod nas Villar ili Ljubičić. Ako nam se nudi prilika dovesti ga kao dugoročno rješenje za poštenu odštetu ne vidim razloga da ga preskočimo.
  • Droljo
    31.3k
    Otkupna za Kotarskog nece biti sigurno ispod 4 mil euraOrc123

No way. Poslao bi im 2 mil. fixno po sistemu hoćeš hoćeš, nećeš nećeš. Tražimo dalje ako odbiju. I sam kotarski ako baš želi može napraviti određen pritisak na upravu. Kak mi nemremo zadržati igrača kad odluči ići tak i Kopenhagen valjda..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.