• Omake
    20.7k
    Ima na Twitteru nešto kratko od dvije ili tri minute. Statistika na sofi nije detaljna.
  • Noel
    23.9k
    Zna li itko Kotarskog privatno? Jel profesionalac il je sklon igrama na sreću?veselko tenžera

Po mojim saznanjima i informacijama, samo Duško Ćurlić i Bingo.
  • ElDorado
    13.5k
    Nema nikakve logike da bi 27.7 Kotarski rekao u klubu da želi otići, da bi se dogodila misteriozna ozljeda, da bi nakon toga odletio u Zagreb, da bi SD Cph izjavio da se zeli vratiti doma a da to sve nije rađeno u nekakvom dogovoru s nama.
    Inače bi od 27.7 već debelo imao novi klub.
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    evo kaj veli twelve football

Lautaro Ultra mlad je vezni s izraženom obrambenom inteligencijom i zbog toga zanimljiv profil za praćenje. Ove sezone najbolje izgleda u pametnoj i aktivnoj obrani: redovito dobiva obrambene duele i dobro čita odbijene lopte. Ofenzivno je znatno slabiji. Brojke u ključnim dodavanjima i prijetnji u šesnaestercu su mu loše, rijetko opslužuje suigrače i slabo progresira loptu. Ni kvaliteta dodavanja nije na razini, pogotovo u posljednjoj trećini. Obrambeni dio posla ipak je dovoljno dobar da postoji na čemu graditi. Razvije li napadačku igru, može izrasti u kompletnijeg veznog.

Bw99cvN.png
  • zmujcinslbrod
    343
    a jbt, po ovome ne može dodati sol za večerom...
  • ElDorado
    13.5k
    Znači urugvajski kasapin
  • Maximo
    980
    po ovome ne može dodati sol za večerom...zmujcinslbrod

Hahaha, pa dobro odkad je bitno za veznjaka da dodaje lopte
  • veselko tenžera
    8.7k
    Nisam pročitao tekst, pomislio sam da je graf za Kotarskog.
  • rokikaciga
    17.4k
    Uzmite u obzir da za drugu urugvajsku ligu nema previse statistike i mozda je nepotpuna. Na best11 stranici niti nema druge urugvajske lige koliko vidim
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Vidite kak ponekad statsi i grafikoni mogu zavarat ljude.

Vecina stats u grafu se odnosi na dodavanja u zadnjoj trecini, kreiranje sansi i to dok je ok sasvim s dodavanjima na svojoj polovici, on je zaduzen da osvoji loptu i prosljedi je dalje sto brze koliko sam pohvato na brzinu par tekmi s youtubea.
  • hardek
    12.3k
    Znači nekakav Selahi profil? Jel 6 ili 8?
  • Orc123
    16.8k
    Mislim da ipak nasi imaju malo vise info o njemu i da su ga skautirali dobro jer sumnjam da bi placali odstetu za igraca iz 2. Urugvajske lige drugacije.
  • Maximo
    980
    sumnjam da bi placali pdstetu za igraca iz 2. Urugvsjske lige drugacijeOrc123

Zapravo je dabac krivo shvatio bobana: "idemo na ultru" ti riješi financijski dio
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Znači novi Javier Mascherano. Takve nemamo, takve trebamo!
  • Omake
    20.7k
    U par utakmica kada mu je ekipa dominirala posjedom je bio na 60+ dodavanja s blizu 90% uspješnosti. To je ono što nama treba. Ovo što je kolega @Tranzicijski Napad stavio je isto ohrabrujuće jer je defenzivno baš elitan. Možda je na kraju sličan profil i na sličnoj putanji kao Maurizio Amaro o kojem sam pisao i koji je nedavno potpisao za MLS klub u transferu vrijednom 3 milijuna dolara . Šest/osam s odličnom defenzivom kojoj postepeno Progresija i kontrola sustižu tu razinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.