• miro
    9.6k
    ako je Livi fakat tražio 2 milje na 5 godina, onda ni on ni Bara nisu normalni, ali sve je to i dalje na razini "čuli smo", "priča se" itd...tako da treba pričekati da netko izađe van s pravom informacijom. Ja sam se samo referencirao na cijenu koju je Fener postavio Barci (2+2)
  • dzis
    1.6k
    Netko je napisao da nam Kotarski nebi bio dostupan da je u top formi i to je ziva istina. Mi nismo financijski jaki da dovodimo takve golmane ne vrhuncu u njihovom primeu.
    Ja bi uglavnom bacio kocku sa Kotarskim i stao iza njega.

Kao drugo,jos jedna skola svima nama nakon Orse,pa sad i Livija(po drugi put). Ne lizite previse te igrace, nas ,nas ,nas ..sve je to posao danas ljudi i kaj prije shvatite lakse bude kada nas opet jedan od igrac odjebe za Spanjolsku,Englesku ili Njemacku.

Livi je puno dao Dinamu ali je i Dinamo njemu. Nema duznika.Kraj price!
    Sretno mu dalje ali da cu "voljeti" Kotarskog vise od njega nakon sto ovaj stavi potpis na ugovor iste sekunde...Da,hocu! Dinamo Zagreb Iznad Svih
  • CastAway1986
    6.3k
    Kotarski je istina imao par velikih greski u Kopenhagenu ali isto tako je imao i maestralnih obrana i utakmica tako da te priče da je loš ili slabiji vratar nakon sezone u Danskoj ne drže vodu..Inace i cijela momcad Kopenhagena je imala flop sezonu..
    Od kad se pojavila mogucnost da ga se uzme prvi mi je izbor uz Šempera..Ove bajke o meksikancu sam otpisao u startu..
  • Paggini
    96.7k
    A jebiga, Kopenhagenu je u interesu prodati ga sada pa barem povratiti dio uloženih para. Teško da će netko dati 4 milijuna za golmana za kojeg znaju da će biti zamjena ove sezone, a sumnjam da će nešto više za njega dobiti iduće ljeto ako ovo provede na klupi.

Ajde danci ne smarajte, nađemo se na 2.5 + 1 lako ostvarivih bonusa i dobri smo šta, ajd ne serite šta
  • badjibadara
    10.5k
    Kotarskom treba novi početak i hladna glava, isto kao i što Dinamu treba respektabilan i siguran vratar koji ulijeva sigurnost cijeloj obrani. Možda to bude i savršen spoj. Nije Kotarski zaboravio braniti, to je jedino sigurno. Ali treba mu i neki jaki “Neva” da mu puše za vrat. Ipak, pričekajmo sutrašnju tekmu, biti ćemo puno pametniji nakon nje.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Golman najvise ovisi o ekipi ispred sebe tako da ako je kopenhagen bio los ne more ovaj cuda izvodit. Samo vjv su njega okrivili ko sto i u nas golman prvi strada i ako je 3 igraca ispred napravilo kardinalnu gresku
  • Facke
    8.8k
    Ma nek mi Kotarski dojde , domaci decke. Ja sam za, bar me bi razmel da se spominjame. :lol:
  • Mr Anderson
    21.5k
    Dečko z Bedekovčine.
  • Sajla
    23k
    točno tak, dajte Kotarskog pa da nam golmani budu Zagorec i Zagorac :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.