• rokikaciga
    15.6k
    Od sportasa radite vece i manje hrvate, trosenje energije i zivaca. Kaj cemo se vratit na onu pricu nekog specijalca koji je slavonce nazvao hrvatima druge klase?
  • crophantom
    5.6k
    kako je naš Zvone jak. U godinu dana kolko je tu osvojio duplu krunu, doveo 362 igraca, B ekipa, a usput i mijenja izbornike.

Daj Zvone bogati nazovi Plenkija da jos malo smanji porezno opterećenje placa i da preuzme slovenski model za PDV na građevinu pa da na prvu nekretninu platim 9% na gradnju i materijal, ak vec imas tolku moc i viška vremena.

Edit: Al fora je kak je ovaj zabrijao da je Trump, hvala na pažnji :lol:
  • Masto
    1.8k
    mislio sam da ce znat, bolje s obzirom da se bore protiv vodstva hajduka, a na kraju nista bolji
  • Shimano9
    37
    Zapili smo na skijanju u Flachau s jednim hrvatom tamo, zapravo Austrijancem. Jer oboje roditelja mu rođeni u hrvatskoj, ali on je rođen tamo, odrastao tamo, sve doživio tamo... i kad sam ga pitao jesi ti onda Hrvat ili Austrijanac, on je bez zadrške rekao Austrijanac. Da, govori hrvatski, malo skršen ali sve kuži i priča, no to je sve zapravo što ima od naše zemlje. I razumijem ga, njegov je izbor da zemlja koja ga hrani i u kojoj se rodio bude njegova, sasvim legitimno.

No isto tako ako netko osjeti posebnu vezu s hrvatskom i želi biti dio nje kroz repku, jbg, zašto bi mu to netko uskratio govoreći nisi rođen tu. Pa ako sam ja rođen u drugom gradu, a živim desetljećima u ZG, to je moj grad a ne neki u kojem sam se rodio. S druge strane djeca mi rođena u ZG i vole samo ZG, kaj su oni onda? Zamisli da ti je mama trudna na putovanju i rodiš se u Kini, nisi Kinez jbg. Iako, ako baš želiš biti možeš. Za razliku od spola i tih bolesti, državljanstvo možeš birati. Jer u konačnici, ako voliš tu zemlju ili grad, tko ti može reći da to nije ok?

Ja to tako vidim, neće svi biti za to, ali zbog toga nemam problema da igra onaj koji se osjeća Hrvatom. Čak i ako je tamnoput, tu se uvijek malo lomim, ali ako je lik rođen kod nas i voli zemlju pa kaj da sad radimo s njim? Uostalom, većini nije ni Dudu smetao pa...
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Alač i Radić opet kenjkaju…. Fuj… Na šta nam je spalo dnovninarstvo…
  • Thor
    3k
    Sretno novom izborniku. :victory: i nadam se da ce rezultati razuvjeriti moje razmisljanje.
  • Benedikt
    161
    Ako u ičemu, Bilić ima iskustva sa smjenom generacije u reprezentaciji, a to je baš ono što nama slijedi. Sretno!
  • KtcGoat
    6.7k
    Bilic u americani, upravo
  • DerHerrKool
    1.3k

Mislim da nama više treba bolje raspolaganje onim kaj imamo nego smjena generacija. Sumnjam da će tu bit nekih brojnih promjena. Možda pet, šest igrača sve skupa iz cijelog tog reprezentativnog kruga.
  • rokikaciga
    15.6k
    Mediji: Bilić je ljevičar, komunjura

Nane uživo: ak te Bog poljubi možemo daleko
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Slušam Bilića i moram biti iskren, kad se njegovo ime počelo pojavljivati u javnosti, nisam bio nimalo zadovoljan jer smatram da nije najbolji izbor, da se malo izgubio proteklih godina i da smo imali bolje opcije, ali moram reći da je slušati njega i neke prethodne izbornike nebo i zemlja.

U ovih pola sata se konkretnije pričalo o nogometu nego u zadnjih barem 10 godina. Ono što me veseli je da je optimističan i da je jako nabrijan. Nema puno respekta prema protivnicima.

Trebat će mu puno sreće, želim mu sve najbolje, zaslužio je barem zbog 2008. ako ništa. Možda je i kozmička pravda da mu se vrati.
  • Oluja
    7.1k
    Puno mi je ugodnije slušati Bilića nego skrušenog i poniznog Dalića. Svakom izborniku želim sve najbolje i nadam se da mi Bilić neće dopizditi kao što je to uspio Dalić sa svojim isforsiranim domoljubnim i vjerskim floskulama.
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Tocno to sam pomislio kad je imenovan.. Ionako nam fali uspjeha na Euru, a njemu se negdje mora vratit..
  • Ludovic IX
    12.1k
    Da se nije dogodila turska, prilično sam siguran da bi i na SP2010 išli. Drugačiji bi stav bio od prve tekme u tim kvalifikacijama.

A onda, mogo je i vida zabiti 2016-e i posljedicno mi otići do finala. Dalic je taj koji je ipak više puta bio na pravoj strani sreće. Imao i je on tih turska/portugal trenutaka ali imao je igrace kojima glava nije bila slaba strana.

Da su dečki 5 godina stariji bilo 2008-e, nebi fulali skoro svi penal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.