• Profesor Baltazar
    105
    Ovo je potpuno druga situacija. Tada 2006. je došao iz mlade reprezentacije gdje je te iste igrače vodio i tako ih uveo u A reprezentaciju. Znao je sve o njima i koliko mogu dati.
    Sada je drukčije, ne pozna igrače, bar ne ove novije, reprezentacija ima puno veći renome nego tada kao i ostvarene uspjehe
    Neka igraju najbolji i najspremniji!
    Pomlađivanje i takve gluposti neka se odnosi na klubove, u reprezentaciji moraju bit najbolji i najspremniji!
    Sretno Nane!
  • IceMan
    4.2k
    Činjenica da ga, kao Hajdukovca, valjda 95% Dinamovog puka cijeni i kao čovjeka prije svega a onda kao i trenera, govori i više nego dovoljno.

Ja nikad u životu nisam čuo da je nešto protiv nas rekao, čak štoviše, uvijek je sa superlativima govorio o Dinamu.

Iskreno mu želim sreću. Želio bi svakome, jer reprezentacija je svetinja, a kamo ne njemu.
  • criticus
    8.5k
    Alač igra 4d šah. Napiše članak kontra Bilića, sutra na 7Dnevno: Bilić je kao dijete išao pješke u Bleiburg!
  • Chempers
    1.3k
    Dobar početni nastup Bilica. Sviđa mi se što ne pada na glupe ideje o nasilnom pomlađivanju. Nekakvi nenogometni napadi također nemaju smisla jer čovjek nije ljevicar.
  • crophantom
    5.6k
    Ja kad slušam Bilića želim mu da osvoji taj Euro više nego išta.
    Reklo bi se, ja tom čovjeku vjerujem!
  • miro
    9.3k
    znaci igramo 3 iza - gvardiol, vuskovic, sutalo
    lwb perisic
    rwb stanisic
  • masacusec
    8k
    Jedan od rijetkih tovara koje cijenim, upravo svoje britkosti, nebiranja riječi i vještog izbjegavanja populizma, a ujedno pristojnog, uglađenog, frajerskog causal stila kojim razbija stereotipe o bivšim nogometašima. Jedini naš izbornik koji se nikada nije politički niti ideološki svrstavao među ove ili one.....komunjarom ga nazivaju upravo oni koji i Bobana tako nazivaju....
  • tigric
    1.2k
    kakvo osvjezenje, izbornik koji prati nogomet i sve zna
  • ZGBhoy
    2k
    Ovih sat vremena je apsolutno osvjezenje bilo.
  • mlinchica
    6.7k
    Da, da, slušanje nogometa.
    To je falilo i to se čekalo.
  • Glacies
    6
    nebi me iznenadilo da ce se uvjezbavati neki hibrid gdje se lako prelazi iz 3 u 4 sa Stanisicem malo povucenijim od Perisica
  • Archangel
    141
    Dobar je bio intervju, nadam se da će uspjeti prenjeti to sve na naše igrače, posebno tu neku extra strast u obrani koja im je falila na ovom prvenstvu. I da neće ozlijeđene igrače gurati ako nisu spremni
  • Brusa
    4.1k
    To je Bilić. Super priča, divota ga je slušati. Sami marketing, a kao trener/izbornik ćorak. Ja u vezi reprezentacije nemam nikakava očekivanja pod njim. Doduše, sad je teže ne plasirati se na euro/sp nego ne, ali očekujem ispadanja u grupi.
    Čekamo Profu Jakira :strong:
  • Masto
    1.8k
    Ima izbornik znanja nogometnog, samo je pitanje kako ce kliknuti s igračima i koliko ce njemu trebat da se vrati u formu i radnu temperaturu
    A dobru podlogu ima

Sretno izborniče u nove pobjede i dobar nogomet
  • Thor
    3k
    Sretno! Cekamo vidjeti pozive igracima. Miske,Stojke,Galesic i Dion su moja ocekivanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.