• rokikaciga
    15.6k
    Ja cu samo rec da je ovo toliko zatucano i odvratno razmisljanje. Nadam se da vecina dinamovaca ne razmislja ovako.
    Kaj su napravili Dudu, Etto, Chago, Kwedi, Sammir, Kobie Morris toliko degutantno da razmisljas na taj nacin? To su sve tamnoputi ljudi koji su prosli kroz Dinamo , neki i kroz dobar dio akademije. Zasto bi mali bio drugaciji? Eno imas i onog tovara Crni Ante koji je influenser, decko realno nista lose ne radi po druge.
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Da, znamo zasto, i nije da tu nema nekih temelja jer vidimo kakve stvari po Europi rade ljudi koji izgledaju kao on. Naprosto neki ljudi ne zele prihvatit nikakve oblike zapadnjackih trendova i to je to, no hard feelings.NitkoBitan

Liam Kante je rođen u Hrvatskoj, odrastao u Hrvatskoj, išao u hrvatske škole, družio se sa hrvatskim prijateljima, svoj život proveo na Pešči, igrao za u-15, u-17 reprezentaciju Hrvatske.

Ako on nije dovoljno Hrvat da igra za reprezentaciju i smatra se Hrvatom, ali nam je dovoljno Hrvat Dado Pršo koji je jednako kao i on porijeklom napola Hrvat i smatra se Hrvatom samo zato jer nije mulat nego bijelac onda je jasno da je njegov jedini problem rasa. Jer nisam još vidio nigdje vijest da je bio po maloljetničkim zatvorima, da je kazneno gonjen, da je palio kontenjere i aute. Nekako mi se čini da je onda prihvatio "oblike zapadnjačkih trendova".

svi navedeni su,za sebe,100% hrvati....odakle tebi pravo pisati da nisu?...;-)Batigol

Zato što sam se referirao na komentare od strane velikih desničara i Hrvata koji su pisali odvratne, gnjusne i rasističke komentare prema njemu jer je mulat, a ako si mulat nisi Hrvat. Ne smetaju niti Pršo, niti Šarić niti Modrić niti Petrović, upravo zato jer su bijeli, neovisno o tome što nose jednak postotak hrvatskih gena kao i Liam Kante. Što je meni osobno smiješno, jer onda nisi nikakav borac za čistoću Hrvata i opstojnost homogenosti naroda, nego si onda doslovno etnička prostitutka koja bira s kim će leći u krevet.
  • IceMan
    4.2k
    Meni je drago zbog Bilića..

Još se sve piše da bi naš doktor Miške (konačno) mogao dobiti poziv.

Sad o tome ko je koliki Hrvat… i po čem se to točno mjeri, mislim da je stvarno pitanje ispod neke normalne razine.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Eno imas i onog tovara Crni Ante koji je influenser, decko realno nista lose ne radi po druge.rokikaciga

Cherry picking primjeri, statistika se radi na vecim brojkama i uzorcima.

Kad smo kod primjera takvih slucaja obojanih i oceprihvacenih zbog sporta valja spomenut i onaj primjer onog crnog celavog borca kojeg je od malih nogu odgojila i posvojila Hrvatica, pa je od sportasa postao narkoman i problematican tip koji lunja Zagrebom i radi probleme. Bas je slucajan primjer da je bas najgori po tom pitanju od svih bivsih kolega boraca.
  • Ludovic IX
    12.1k
    ali to nema veze sa njegovom boje kože već sa njegovim odlukama u životu.. prestani bit tak zadrt i malo se otvori.. možda budeš malo sretniji u životu
  • rokikaciga
    15.6k
    a ti radis cherrypicking mog komentara. Opravdavaj svoje rasisticke misli nekom drugom.
  • NitkoBitan
    37.8k
    ali to nema veze sa njegovom boje kože već sa njegovim odlukama u životuLudovic IX

Jel bas slucajnost da su u svakoj drzavi oni tamnije boje koze statisticki zastupljeniji u svim vrstama zlocina?

prestani bit tak zadrt i malo se otvori.. možda budeš malo sretniji u životuLudovic IX

Sretan sam tu gdje jesam i neka tako ostane. Kome je do manje zadrtih i otvorenijih drustava jeftini su letovi.
  • joesimunic
    204
    Degutantno razmišljanje koje se nadam da nema puno ljudi ovdje, namečeš etikete dijetetu od 16 godina koji to nije nikako zaslužio. Mali rođen u Zagrebu, cijeli život tu, potencijal, purger, kajkavac, po meni je to veći hrvat od Segečića koji bi trebo igrat za koju godinu, a ne zna ni naš jezik (jest da i njemu želim sve najbolje jer nisam zadrta Hrvatina) A zbog ovakvih kao i ti bi da sam mali i izabrao Francusku jer se nebi sigurno kidao i borio za reprezentaciju u kojoj me prozivaju da nisam iz nje.
  • pešća
    1.6k
    Degutantno razmišljanje koje se nadam da nema puno ljudi ovdje, namečeš etikete dijetetu od 16 godina koji to nije nikako zaslužio.joesimunic

Pola milijuna ljudi je na koncertu pjevalo "plave krvi, bijelog lica" tak da čisto sumnjam.
  • NKDZ86
    8.7k
    joj kad za 18g. dođu potomci svih doseljenika u RH s dalekog istoka, bit ćemo ko repka od nemčije
  • jakov1
    1.7k
    Jel bas slucajnost da su u svakoj drzavi oni tamnije boje koze statisticki zastupljeniji u svim vrstama zlocina?NitkoBitan

I muskarci su zastupljeniji od zena.
  • pešća
    1.6k
    U Njemačkoj žene iz Iraka i Pakistana naprave više zločina od domicilnih muškaraca. Negdje sam vidio podatke.
  • jakov1
    1.7k
    Isto je istina i za mlade siromasne Njemice, gore su od prosjecnog Svabe s natikacama na carape.

Ako nastavimo kopat jos malo, otkrit cemo disciplinu statistike.
  • Sajla
    21.9k
    Dovoljno se raspravljalo o rasama i stopama kriminaliteta na temi o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Prebacite se na nešto vezano uz temu ili slijedi odmor od zone.
  • NerminB
    1.7k
    Sretno slavenu, vjerujem da ce posloziti neke stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.