• IceMan
    4.2k
    Meni je drago zbog Bilića..

Još se sve piše da bi naš doktor Miške (konačno) mogao dobiti poziv.

Sad o tome ko je koliki Hrvat… i po čem se to točno mjeri, mislim da je stvarno pitanje ispod neke normalne razine.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Eno imas i onog tovara Crni Ante koji je influenser, decko realno nista lose ne radi po druge.rokikaciga

Cherry picking primjeri, statistika se radi na vecim brojkama i uzorcima.

Kad smo kod primjera takvih slucaja obojanih i oceprihvacenih zbog sporta valja spomenut i onaj primjer onog crnog celavog borca kojeg je od malih nogu odgojila i posvojila Hrvatica, pa je od sportasa postao narkoman i problematican tip koji lunja Zagrebom i radi probleme. Bas je slucajan primjer da je bas najgori po tom pitanju od svih bivsih kolega boraca.
  • Ludovic IX
    12.1k
    ali to nema veze sa njegovom boje kože već sa njegovim odlukama u životu.. prestani bit tak zadrt i malo se otvori.. možda budeš malo sretniji u životu
  • rokikaciga
    15.6k
    a ti radis cherrypicking mog komentara. Opravdavaj svoje rasisticke misli nekom drugom.
  • NitkoBitan
    37.8k
    ali to nema veze sa njegovom boje kože već sa njegovim odlukama u životuLudovic IX

Jel bas slucajnost da su u svakoj drzavi oni tamnije boje koze statisticki zastupljeniji u svim vrstama zlocina?

prestani bit tak zadrt i malo se otvori.. možda budeš malo sretniji u životuLudovic IX

Sretan sam tu gdje jesam i neka tako ostane. Kome je do manje zadrtih i otvorenijih drustava jeftini su letovi.
  • joesimunic
    210
    Degutantno razmišljanje koje se nadam da nema puno ljudi ovdje, namečeš etikete dijetetu od 16 godina koji to nije nikako zaslužio. Mali rođen u Zagrebu, cijeli život tu, potencijal, purger, kajkavac, po meni je to veći hrvat od Segečića koji bi trebo igrat za koju godinu, a ne zna ni naš jezik (jest da i njemu želim sve najbolje jer nisam zadrta Hrvatina) A zbog ovakvih kao i ti bi da sam mali i izabrao Francusku jer se nebi sigurno kidao i borio za reprezentaciju u kojoj me prozivaju da nisam iz nje.
  • pešća
    1.6k
    Degutantno razmišljanje koje se nadam da nema puno ljudi ovdje, namečeš etikete dijetetu od 16 godina koji to nije nikako zaslužio.joesimunic

Pola milijuna ljudi je na koncertu pjevalo "plave krvi, bijelog lica" tak da čisto sumnjam.
  • NKDZ86
    8.7k
    joj kad za 18g. dođu potomci svih doseljenika u RH s dalekog istoka, bit ćemo ko repka od nemčije
  • jakov1
    1.7k
    Jel bas slucajnost da su u svakoj drzavi oni tamnije boje koze statisticki zastupljeniji u svim vrstama zlocina?NitkoBitan

I muskarci su zastupljeniji od zena.
  • pešća
    1.6k
    U Njemačkoj žene iz Iraka i Pakistana naprave više zločina od domicilnih muškaraca. Negdje sam vidio podatke.
  • jakov1
    1.7k
    Isto je istina i za mlade siromasne Njemice, gore su od prosjecnog Svabe s natikacama na carape.

Ako nastavimo kopat jos malo, otkrit cemo disciplinu statistike.
  • Sajla
    21.9k
    Dovoljno se raspravljalo o rasama i stopama kriminaliteta na temi o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Prebacite se na nešto vezano uz temu ili slijedi odmor od zone.
  • NerminB
    1.7k
    Sretno slavenu, vjerujem da ce posloziti neke stvari.
  • emilperska
    17.2k
    IMG-20260713-WA0016(2).jpg

Ocekujem jos par napada braniteljskih zadruga u cilju tog da je sve ovo dio belosvetske zavjere.
    Bilić mi je draži nego ikad, a volio sam ga i prije..
  • Batigol
    180
    po cemu je veci Hrvat od Segecica?
    Kritizirate @Nitkobitan a onda hrvata(od majke i oca) nazivate manjem hrvatom od tog malog Kante...
    Gdje je razlika pitam?
    Znam da je popularno kakiti na hrvate opcenito ali ovo ne kuzim...jos na ovom forumu...
    Valjda si Hrvat bilo gdje si rodjen ako se tako osjecas...isto vrijedi i za Kante...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.