• KtcGoat
    6.9k
    Evo kažu mi
    4 naša pale preko

Dalić i Ćorluka idu u paketu
    Bišćan preuzima u21 kozojeba
    Branko Ivanković tehnički direktor.
    FazeN

Koloniziramo kozojebe
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Hvala na svim uspjesima koje nam je donio, zlatnim slovima će biti upisani u povijest našeg nogometa, ali sad je vrijeme da nas netko drugi vodi u nove pobjede (i medalje nadam se :cool: ).
  • duksy
    672
    Ko su kozojebi? :lol:
  • Danko
    3.4k

Kam idu?
  • Blueshadow86
    5.3k
    Konačno!
    Ubacuj sada Mišića, Stojkovića, Belju i Godu u repku! :wink:
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Sad kad smo se njemu zahvalili, red je da se čestita i svima nama kaj smo morali trpiti. Napokon smo slobodni, u nove pobjede sa novim licima! Živjela Hrvatska!
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Bišćan preuzima u21 kozojebaFazeN

Bome dobro mu se razvija trenerska karijera, otimaju se po europi za njega.
  • DerHerrKool
    1.4k

Ne laje pas radi sela...
  • vjeko1701
    27.1k
    Reći ću samo gospodski - hvala na svemu i sretno dalje. Vrijeme je za promjenu a od svih imena koja kruže, mislim da je Bilić najbolji izbor. A sad, kaj će biti, nitko ne može znati.
  • Droljo
    30.3k
    Ja bih Mourinha ukrao Realu ako je moguće ili pep.
    Jednom za mog života da probamo sa klasom.
  • Kermit
    992
    Hvala na svemu i sretno dalje u karijeri.

mislim da je Bilić najbolji izborvjeko1701

Nisam za nekoga tko je već bio, a on mi nije napravio trenerski iskorak otkad je otišao iz repke. Je trenirao dsota klubova i mijenjao lige, ali nije nigdje napravio veliki uspjeh, plus je već dvije godine bez angažmana.

Zašto ne Bjelica?
  • Droljo
    30.3k

Možda biliću bolje paše repka nego klub a bjelici obrnuto. Ali ima smisla što veliš.
  • flexXy
    3.3k
    Sretno nasljedniku, postavljeni su visoki standardi za rezultate i ocekivanja su ogromna dok kvaliteta to ipak ne prati. Bit ce vatreno krstenje u ligi nacija u 9.mjesecu, treba nam neki mudonja na klupi odmah tako da se nadam da nece bit neki family produkt.
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Komentari na Facebooku ispod objave HNS-a su poražavajući. Baš narod neopterećen mišlju, puno jasnija ti je naša kompletna povijest naroda kad pogledaš medijalnog Hrvata.

Neovisno o tome, hvala Daliću na dva čudesna rezultata na SP, hvala mu i na jednom finalu LN. Ostat će vječno zapisan u hrvatski nogomet. Nažalost, unatoč sjajnim rezultatima bilo je i dosta loših rezultata, pometenih pod tepih medalja i finala.

Promjena je bila nužna i potrebna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.