• Droljo
    29.3k

Možda biliću bolje paše repka nego klub a bjelici obrnuto. Ali ima smisla što veliš.
  • flexXy
    3.3k
    Sretno nasljedniku, postavljeni su visoki standardi za rezultate i ocekivanja su ogromna dok kvaliteta to ipak ne prati. Bit ce vatreno krstenje u ligi nacija u 9.mjesecu, treba nam neki mudonja na klupi odmah tako da se nadam da nece bit neki family produkt.
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Komentari na Facebooku ispod objave HNS-a su poražavajući. Baš narod neopterećen mišlju, puno jasnija ti je naša kompletna povijest naroda kad pogledaš medijalnog Hrvata.

Neovisno o tome, hvala Daliću na dva čudesna rezultata na SP, hvala mu i na jednom finalu LN. Ostat će vječno zapisan u hrvatski nogomet. Nažalost, unatoč sjajnim rezultatima bilo je i dosta loših rezultata, pometenih pod tepih medalja i finala.

Promjena je bila nužna i potrebna.
  • mlinchica
    6.7k
    Bolje ikad, nego nikad. Fala, Dala, sretno i aj bok.

a od svih imena koja kruže, mislim da je Bilić najbolji izbor.vjeko1701

Stvarno se nadam da je on i da nije izgubio štih.
    A bonus je da ćemo napokon slušati izbornika koji priča o nogometu.
  • Blueshadow86
    5.2k
    I ja sam za Nenada.
    S obzirom da je već neko vrijeme bez posla, izlavio je da bi mu više pasala uloga trenera u nekom klubu, dok s druge strane ponudu za izbornika Hrvatske ne bi mogao odbiti i bila bi mu velika čast.
    A Bilić mi je, ono, samo ok rješenje, niš posebno mi on nije.
  • Kermit
    952
    Možda biliću bolje paše repka nego klub a bjelici obrnuto. Ali ima smisla što veliš.Droljo

Može biti. No kako god, vjerujem da je motivacija uvijek viša kada prvi puta radiš neki posao, pogotovo postaješ izbornik repke svoje države. Ne kažem da nam Bilićevo iskustvo sada ne bi bilo prevaga, sigurno da bi pomoglo. Mora biti netko s autoritetom i iskustvom. Ne bih volio eksperiment tipa Olić, Biščan, itd....
  • Droljo
    29.3k
    Lijepo je da se mi tu zabavljamo i maštamo ali kakav nam je savez očekujem da je sljedeći izbornik mato jajalo.
  • Kermit
    952

Hahahha, a ima i u Americani dosta kandidata bez posla.... :lol:
  • Mr Anderson
    20.3k
    Tomica "Oploditelj voditeljica" Ivković nek preuzme. I nek si uzme Samira Toplaka ko pomoćnika.
  • masacusec
    7.9k
    Daliću, ostat ćeš zauvijek upisan u hrvatskoj nogometnoj povijesti, makar nimalo simpatičan niti empatičan kao Ćiro. Uvjeren sam da ti za naših života nitko neće oteti epitet najuspješnijeg izbornika.
    NO, kao što si sam naveo u svojem urbi-ju et orbi-ju, a pritom si to apostrofirao, odlaziš iz privatnih razloga…Jbg, tu si bio radi nogometa, a često si sam silazio s nogometnih tema i svima prodavao moralne, etičke, religiozne i domoljebne prodike, u čemu si se totalno zagubio. Pa tako ću si i ja dati za pravo da ne pišem o nogometnom aspektu tvojega odlaska. Najuspješniji hrvatski izbornik, isto tako veliki ljudski licemjer….Slaven Bilić ti po rezultatima neće biti niti do koljena, no Slaven Bilić je svjestan toga da je čovjek i samo čovjek. Ti si se, Daliću, na krilima svojih rezultata vinuo u nebesa, od sebe praveći nadhrvata i nadkatolika….I onda te uhvate u nedjelu…

Fakat sorry ekipa na ovoj nemeritornoj digresiji koja više liči na Glorijin feljton nego li na konstruktivni osvrt na jednu nogometnu eru, ali jebiga, ono kaj mi se jaaako gadi jest ljudsko licemjerje, a naročito oko tema oko koje smo svi osjetljiva, a to su moral, nacionalizam i religija!
  • Miro Vugrinec
    10.4k
    Na temu Dalica samo bih komentirao. Kad te 60 posto ljudi u tvojoj državi smatra prevarom, a uzeo si dvije svjetske medalje, to govori samo za sebe kolika prevara zapravo i jesi.

I da se zna dijelim sve vrijednosti koje on "zagovara".

Da nadodam za kraj ipak sretno mu u budućnosti te dvije medalje su ipak bile pod njim i to mu nitko ne može oduzeti
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Neide Mato iz Dinama nigdje
  • Z brega sam
    350
    Nisam baš fan reciklaža, pogotovo ako se radi o osobi koja 2 godine čeka na posao (vjerojatno ovaj) i nikog ne trenira. Nadam se da nije izgubio žnoru
  • vjeko1701
    26.2k
    Zašto ne Bjelica?Kermit

Možda je to dobro, možda je to loše, al trenutni "family" sustav i metode pod kojima su se postizali rezultati zadnjih godina mi se nikako ne uklapaju u Bjeličin stil. Bilić mi je netko se puno bolje uklapa u to i spreman je bilo kakvu promjenu provoditi postepeno.

Također, Bjelica ne radi odkad je otišao iz Dinama. Ne znam. Karijera mu je u padu i ostavlja dojam nekog tko je potpuno pregorio u svojoj epizodi u Osijeku nakon koje mu se i raspao stožer.
  • austrijanac
    11.9k

Mala opaska, imao je ponuda on (ne nekih ekstra), ali ceko je Dinamo dost dugo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.