• FazeN
    7.2k
    zašto bi čeko zadnji dan kad mu je novi ugovor ponuđen prije koji mjesecMasto

Zato što je Dalić predložio Olića i HNS je išao s tom pričom i sad kad vidi kakvu podršku ima Bilić, njegov ego to ne može izdržati.
    Uvjeren sam da je vidio potencijal u ovoj ekipi i što Bilić s njima može napraviti, pa sad važe želi li on povesti tu ekipu ili ne.

Vjeruj mi, on bi bio najsretniji kad bi otišao van uzeti jak ugovor, Olić preuzme repku i da može reći vidite kako sam ga naučio i spremio za klupu.
  • Zg123
    3.8k
    Meni je potpuno suludo da je navodno sve dogovoreno s Bilicem odavno ali da se Dalicu nudi ugovor, ne zna se tko pije a tko placa
  • Dendle71
    488
    Dalić predložio OlićaFazeN

Koga vraga on ima predlagati? To se njega ne tice ako vec napusta repku.
  • crophantom
    5.4k
    Ma cim ovo ovoliko traje znaci da lik ostaje.
    Na kraju ce i Modric ostat.

Šteta, sjebat ce nam ciklus za Euro iz čiste taštine

Nek ponovo pročita Bibliju, taština je izvor svih grijeha
  • ElDorado
    12.2k
    HNS se obvezao da će krivično goniti sve medije i pojedince koji će kritizirati lik i djelo izbornika
  • Paggini
    90k
    Koga vraga on ima predlagati? To se njega ne tice ako vec napusta repku.Dendle71

Pa dobro, treba biti pošten i reći da je lik ovdje 9 godina u kojima je napravio šta je napravio i u redu je čovjeka pitati što on misli tko bi trebao povesti repku i po kojim kriterijima misli da je ta osoba dobar izbor, te to uzeti u obzir.

Ali ono što se meni čini jest da se njega pita da odabere svog nasljednika, što je komično.
  • crophantom
    5.4k
    Meni je komično koliko sve ovo kurvinski ispada prema Biliću, al nema ni jedan novinar muda to napisati
  • Noel
    22.1k
    Meni je komično koliko sve ovo kurvinski ispada prema Biliću, al nema ni jedan novinar muda to napisaticrophantom

Jučer je Matteoni u emisiji bio na ovom tragu.
  • NORTE
    25.5k
    Uvjeren sam da je vidio potencijal u ovoj ekipiFazeN

Pričao je o tome da im nedostaje uspjeh na EP, ne bi me nimalo čudilo da nastave suradnju na barem još dvije godine.
    Dapače, to i očekujem.
  • crophantom
    5.4k
    I evo i primjera onoga sto sam jucer rekao, da Dalić jako dobro koristi to sto ga notorne jugokomunjare mrze radi vjere.
    Jedini koji danas piše kritički je - Klauški. A kad vidim njegovo ime i prezime na članku dođe mi da si istetoviram Dalićevu facu, jer znam da je Dalić tranđa iz Radničke fronte da bi mu ovaj spjevao 3 budnice danas o tome kako je jučerašnji nastup bio hrabar i fenomenalan.
  • Dudu9
    2k
    Ode Dalić službeno
  • Paggini
    90k
    Hvala Daliću

idemo dalje.
  • crophantom
    5.4k
    Hvala Bogu, ipak je ispao čovjek.

Hvala Zlaja za 2 medalje, sad zaradi na bliskom istoku 800 milijardi.
  • fakin
    5.3k
    vele: skroman odlazak :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.