• crophantom
    5.4k
    Ne stoji da Bilic nije napravio ništa.
    Stvorio je jednu novu generaciju, a Semih Šenturk, neke prečke i Rakiticev fulani zicer protiv Španjolske su mu uzeli i šansu za neki bolji rezultat.

Ja bi baš bio sretan da sad s nekom novom generacijom proba ponovo
  • Ludovic IX
    12k
    Sad kad je otisao, čestitam mu na medaljama. Hvala i ne vratio se
  • Nolifer
    15.4k

A jel Bilić gdje bio angažiran, osim u emisiji neuspjeh prvaka i zašto bi reciklirali izbornike? Na stranu family priča
  • dzis
    1.5k
    Hvala na lijepim uspomenama. Nikada necu zaboravit 2018. I sam sam bio tamo,kakvo ljeto.
    Ali to je iza nas,trebaju nam promjene. Sretno nasljedniku!
  • Thor
    2.9k
    Cestitke Dalicu na svemu,hvala mu :victory: :blush: vrijeme je za nove! :strong:
  • Dzoni
    6.6k
    You either die as a hero or you live long enough to become villain.
    Srećom, odabrao je na vrijeme otići prije nego bi ga baš svi zamrzili.
    Hvala mu na svemu, sretno dalje gdje god otišao
  • gledatelj
    1.3k
    Hvala na Rusiji i Kataru, stvarno dva nezaboravna prvenstva, ali i hvala da ne otišao. Jednostavno je od skromnog i poniznog postajao sve suprotno i vrijeme je za promjene.
  • Jurki
    26.6k
    Fala dragom Bogu.
    Rezultate mu nitko ne moze uzeti, ali sve ono popratno je bilo cesto lose odrađeno s njegove strane.
    Vise se puta posrao sam sebi u usta, dopizdio svima s jeftinom pricom.

Zbogom, i ne vratio se vise nikad.
  • Filip85
    1.4k
    Ne kužim zakaj nema tekme na RTL-u 2 ?? :brow: Koja je logika da imaš prava za prijenose i ne prenosiš polufinale ???!!!
  • Noel
    22.1k
    Najvećem i najboljem hrvatskom izborniku fala za sve. Fala za pobjede protiv Argentine,Engleske,Brazila, 2 puta protiv Francuske,Nizozemske,Španjolske.

Fala za finale na svjetskom prvenstvu. Nemoguće je dan danas shvatit da je Hrvatska igrala finale svjetskog prvenstva. Fala za broncu na svjetskom prvenstvu. Fala za finale lige nacija.

Fala za nezaboravna slavlja i ponos.

Par godina prekasno, međutim prava odluka. Svaki uspjeh koji je napravio je kroz godine i godine svojim licemjernim izjavama, pozivima i popisima je popišao. Na kraju se počeo zakopavat.

Sad možda i stigneš na koju europsku utakmicu najvećeg hrvatskog kluba kad nisi mogao kao izbornik.

Doviđenja i fala.
  • Chempers
    1.3k
    Hvala izborniče! Postigao je nezamislive uspjehe, svatko tko nešto zna o sportu i ima bar dvije u glavi ne može tvrditi da je to bilo slučajno i da su zasluge isključivo na igračima. Zna to većina navijača, a kompleksaši i indeksovci su ga ionako pljuvali iz drugih razloga. Neka novi izbornik bude 30% uspješan kao Dalic i Hrvatska ce i dalje biti u vrhu.

I na ovom prvenstvu smo pokazali da smo još tu, svakakvi debakli su se predviđali a mi smo prošli dalje sa 6 bodova i odigrali protiv Portugala najbolju ofenzivnu partiju koju pamtim. Imamo dosta igrača za budućnost poput Sucica, Baturine, Gvardiola itd koji mogu biti samo jos bolji, treba pametno odabrati idućeg izbornika.
  • miro
    9.2k
    Hvala na vrhunskim rezultatima, sumnjam da će ih itko dostići. Hvala i na prepoznavanju trenutka i rastanku
  • Krulek
    1.3k
    Samo Bjelica...
  • Dani Olmić
    2.2k
    Hvala Dale, veliko hvala! Sve najbolje u nastavku trenerske karijere!
  • Kruno
    1.5k
    Napokon cu moci pratiti normalno utakmice. Šteta što nije puno ranije ošao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.