• db-izbjeglica
    20.9k
    Vladimir petković ima ozbiljnu izborničku karijeru.
    Možda bi on bio zainteresiran...
  • Maki2
    1.1k
    Prije nekoliko mjeseci je do mene dosla informacija da Dalic napusta klupu, a opcija za mjesto izbornika je bio Slaven Bilic. Moguce da se nesto u meduvremenu promijenilo, ali se tad Olic nije razmatrao koliko sam upucen.
  • Paggini
    88.8k
    Dalić gura Olića već neko vrijeme, ovaj ima rezultate s U-21 pa mu je to i dobar argument za preuzimanje.

Bilić je navodno prošle godine odbio tovare u bilo kojem obliku suradnje jer mu je Kustić obećao izbornika nakon svjetskog. Ovo stavljam pod veliko NAVODNO, ali tad mi je tako rečeno kad se kuhalo to s BIlićem i tovarima
  • Thor
    2.9k
    Ajmo spustit loptu na zemlju,pricekat kaj bu se dogodilo sutra,tj preksutra. Ja nekak mislim da se Portugal da proc. Nisam zadovoljan kak Dalic radi i kak je izabral igrace i pozicije i zakaj nije zval nase...do sad je vise manje sve prosao na neku srecu na tim turnirima (ok ima rezultata koji nisu bili na srecu) ima naravno i podbacaja, no ajmo vidjet kaj ce napravit u petak ujutro.
    Ak prodjemo Portugal nacelno ja zadovoljan bez obzira na daljnji tijek dogadjaja.
  • KtcGoat
    6.3k
    new character unlocked:insjaderi za reprezentaciju
  • MolonLabe
    818
    Kakva su vasa misljenja u vezi dovodenja stranog trenera, nekog velikog imena? Druge zemlje to rade, savez ima para. Jel mislite da bi to funkcioniralo kod nas s igracima ili ne?
  • Noel
    21.9k
    Kakva su vasa misljenja u vezi dovodenja stranog trenera, nekog velikog imena? Druge zemlje to rade, savez ima para. Jel mislite da bi to funkcioniralo kod nas s igracima ili ne?MolonLabe

Sve kaj mislim o izborniku strancu je sažeto u sljedećim činjenicama.

Nikad u povijesti strani izbornik nije osvojio SP sa "tuđom" reprezentacijom. Mislim da čak nije nikad nijedan takav strani izbornik nije igrao ni finale.

Kaj se tiče Eura, Renhagel sa Grčkom je jedini koji je to uspio.
  • ZG plavi 01
    428
    Ak sad Ivkovic postane izbornik.
  • Chempers
    1.3k
    Digao mi je tlak kak je otišao iz DinamaPaggini

A kako je to otišao iz Dinama? Tako što ga je prevara Marić nasapunao jer je htio potjerati njegove prevare od igrača da bi onda za zamjenu doveo talijansku prevaru za trenera? Meni je recimo to diglo tlak.
  • austrijanac
    11.7k
    Meni je diglo tlak sto nam je Zagi branio i koliko je on htio prodat Baturinu jer ne zna prepoznat talenta ispred zdravih ociju.

Ne treba ti bas trenerska diploma za to.
  • Paggini
    88.8k
    kako je to otišao iz Dinama? Tako što ga je prevara Marić nasapunao jer je htio potjerati njegove prevare od igrača da bi onda za zamjenu doveo talijansku prevaru za trenera? Meni je recimo to diglo tlak.Chempers

I to mi je diglo tlak da se razumijemo, ali ne bih oslobodio i Bjelicu za način na koji se ophodio u svemu tome, nije on nevin u cijelom tom cirkusu.
  • Jos-Optimus
    11.4k
    Ljudi, ponuđeno je Oliću, to nije možda - to se dogodilo
  • KtcGoat
    6.3k
    Dobra lova s obzirom da minute nije odigrao kod njih.
    Jel ovo najveca kupnja Brightona ikad?
  • DerHerrKool
    1.3k

Nisam očekivao da ću ti ovo trebat naglasit, ali ja to nisam doslovno mislio. Htio sam ti na slikoviti način prikazati kako ti je argumentacija trula, a i sad u odgovoru pričaš o potpuno drugoj stvari.
    Ako ti je zadatak nacrtati jabuku, a ti nacrtaš krušku, pa ti ja kažem da je to što si napravio loše, ja nisam kritizirao tvoju vrijednost i kvalitetu kao osobe, nit sam rekao da prije deset godina nisi bio dobar plivač. Ja sam samo rekao da jako loše crtaš jabuke, što ne znači da nema šanse da naučiš. Ali ako te kritika da danas loše crtaš jabuke toliko pogodi da moraš naglasit kako si u nečemu totalno drugom bio dobar prije deset godina onda je valjda jasno da nikad od tebe crtača jabuka.
    :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.