• DerHerrKool
    1.3k

Koliko sam ja vidio, nitko nije napisao da je Čarli bio loš nogometaš ili da nije imao odličnu karijeru ili da nije posvećen reprezentaciji. Kritiziran je za rad kao osoba odgovorna za prekide.
    Omalovažavanju nema mjesta u normalnom razgovoru i to treba izbjegavat, ali se ne može na baš svaku kritiku odgovarat sa "on je prije ovo i ono" i nabrajati nerelevantnu povijest.
    Sljedeći put kad ti šef kaže da nekaj nisi dobro napravio, ti njemu samo reci da si prije 4 godine imao uspješan projekt, pa nam tu dođi javit trajanje otkaznog roka.
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Sljedeći put kad ti šef kaže da nekaj nisi dobro napravio, ti njemu samo reci da si prije 4 godine imao uspješan projekt, pa nam tu dođi javit trajanje otkaznog rokaDerHerrKool

Da ali moze li ti random osoba koja nije iz tvoje struke doc i prigovarat kako ne radis dobro svoj posao, kako ces reagirat? Nece te uopce bit briga sto ja ili neki pero peric govori za tebe.

Isto tako mi svi Dalicu prigovaramo i pravimo se pametno, a 90% ljudi nije radilo taj posao ili slican posao.

Covjek je evo trece svjetsko prosao u drugi krug a do njega nismo jos od 98' napravili veliki rezultat na svjetskim prvenstvima.

Ima on svojih jako cudnih odluka i mogao je mozda nekad bolje, ali gura svoju formulu i to igraci prate i donosi rezultate. A pljuvacina po njemu i igracima nikad veca.

Prvim porazom Dalic postaje totalna neznalica i sve sto je postigao je samo jer ima srece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.