Paggini
Ciro je bio chaotic good, Bjelica bi bio chaotic evil. Taj bi svako reprezentativno okupljanje nekog slao kuci jer je nosio rukavice na treningu ili iz nekog drugog banalnog razloga, jer eto, tako se gradi autoritet. — jakov1
Sa trenutnim strucnim stozerom bi bio izbornik kakav je i bio trener u zadnja 2-3 angazmana, otkad se rastao s Pomsom Nenad nije ni sjena sebe. — Goncalo Santos
vjeko1701
Mislim da je ta fama oko njega malo pretjerana, je on zajeban karakter, ali mislim da bi mu pasala ta pozicija iz više razloga - prvo, ima taj kult ličnosti, jednostavno je karizmatik jbg kojeg ljudi vole, drugo i njemu i njegovom egu bi pasala ta pozicija pa bi nam Bjelkan bio sretan, a treće, ekspert je za slaganje pojedinačnih utakmica što mislim da bi s repkom došlo pogotovo do izražaja. — Paggini
DerHerrKool
Zg123
Kakav je trener Kovač na kraju ispao a kakav mu je bio mandat u reperezentaciji nakoj kaj ju je preuzeo direktno iz U-21? — vjeko1701
vjeko1701
Al rekel sam ste god da bude izbornik prve se bude srale. — Facke
vjeko1701
Efes Pilsen
Navijač Dinama
Kustic doda gas malo vise i novi izbornik je Vedran Corluka — KtcGoat
Mr Anderson
db-izbjeglica
Sljedeći put kad ti šef kaže da nekaj nisi dobro napravio, ti njemu samo reci da si prije 4 godine imao uspješan projekt, pa nam tu dođi javit trajanje otkaznog roka. — DerHerrKool
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.