• FazeN
    7.3k
    Kostopeč je odličan golman, a sjedi na klupi.. šteta
  • hardek
    11k
    Trenutno kako stojimo, jedino je pitanje koliko ćemo komada dobit
  • joesimunic
    230
    Ne znam tko ovog Grahovca gura ,ali užas.
  • austrijanac
    12.2k
    Mozda promjenit formaciju…
  • Zagi
    18.4k
    Ne razumijem hajp oko Subotića. Miran na lopti kada nije pod jakim presingom i ... to je to?
  • joesimunic
    230
    Mikić sad bolji centaršut nego sve i jedan naš do sad na Svjetskom.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    baš sad htjedoh komentirati golmana. Žalosno ako nam je ovaj budućnost . Užas
  • BBBaranja
    4.9k
    Grahovac brani za juniore Osijeka i na dvojnoj je u 3.hnl istok u onom Vardarcu koji se nedavno ovdje spominjao u kontekstu izgradnje stadiona.
    Loš golman koliko sam imao prilike vidjeti,a ovo danas to i potvrđuje..
  • IceMan
    4.2k
    Kak je krenulo do petka ako izbacimo Portugal budemo u top 3 favorita na prvenstvu.

Bit će tu još puno iznenađenja.
  • Noel
    22.5k
    Evo još jedna optimistična statistika prije Portugala.

Zlatko Dalić sa hrvatskom repkom nikad nije ispao sa svjetskog prvenstva.
  • Pacho
    19.6k
    HRVATSKA će 3. srpnja u Torontu protiv Portugala igrati šesnaestinu finala Svjetskog prvenstva, a uz Cristiana Ronalda, Brunu Fernandesa i ostale zvijezde jedna od važnih figura suparničkog stožera bit će Austin MacPhee. Riječ je o specijalistu za prekide i čovjeku kojeg je izbornik Roberto Martínez doveo kako bi Portugal dobio dodatno oružje u utakmicama koje odlučuje jedan detalj.

MacPhee je 46-godišnji Škot koji već godinama slovi za jednog od najcjenjenijih stručnjaka za prekide u europskom nogometu. Uz reprezentaciju Portugala radi i u Aston Villi, gdje je zadužen upravo za napadačke i obrambene prekide. Martínez ga je doveo početkom prošle godine kao zamjenu za Anthonyja Barryja, koji je otišao u stožer engleske reprezentacije. MacPhee se Portugalu priključuje tijekom reprezentativnih termina, dok ostatak sezone provodi u Aston Villi.

Ne brine me gospodin MacPhee. Mi imamo protuoruzje u Carliju.
  • hardek
    11k
    Imamo samo 50-60 ljudi u stožeru za svjetsko, nije bilo mjesta za jednog specijalista za prekide. Isto kao što nije bilo mjesta za jednog beka na popisu igrača
  • javolimtebejako
    5.8k
    onda bis morao otpisati jednog od 12 ekonoma. ne ide to samo tako
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Nista bit kao kolumbija i ne dopustat im prekide u opasnim zonama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.