• javolimtebejako
    5.5k
    onda bis morao otpisati jednog od 12 ekonoma. ne ide to samo tako
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    Nista bit kao kolumbija i ne dopustat im prekide u opasnim zonama
  • db-izbjeglica
    20.9k
    kako je portugal primio gol kojim je izgubio 2 boda protiv konga?
    iz prekida...

portugal kvalitativno ima momčad koja je barem duplo jača od hrvatske
    ako se usporedi lova koja je utučena u te igrače, razlike je vjerojatno i veća
    portugal financijski svoj stručni stožer plaća barem duplo više od hrvatske
    portugal skupinu SP-a završi sa slabijim učinkom od hrvatske

hrvatski stručni stožer je skup klauna
    portugalski stručni stožer je top-topova

hrvati su glupi, portugalci su pametni

samo negativa, negativa, negativa i negativa.

svatko tko radi i griješi, ima bolje situacije i lošije situacije, ja prvi.
    svaka čast onome tko svoj posao obavlja apsolutno savršeno, a po upisima na ovom forumu reklo bi se da ih ima jako, jako puno.

to što obrambeni prekid na početku SP-a nije funkcionirao dobro, ne znači da se to ne može popraviti i da osoba koja se o tome brine u stožeru hrvatske reprezentacije nema pojma o ničemu i da je nestručna.
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Ne znam tko bi za Roberta Martineza rekao da je top topova..
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Ne znam tko bi za Roberta Martineza rekao da je top topova..Efes Pilsen

ma šta će on, klaun...prosječni forumaš na zoni dinamo zna puno više o nogometu, vođenju momčadi od njega.
  • jakov1
    1.7k
    Lik se probudi i krene smisljat scenarije da bi se imao s kim svadat...
  • Chempers
    1.3k

Pa kad je jedino bitno da se pljuje po reprezentaciji, Dalicu, stožeru... Jos malo pa ce i oruzari i Iva Olivari bit na udaru. Bolje je bilo kad nismo 20 godina igrali nokaut utakmicu. Baš me zanima kakvi bi komentari bili da smo recimo na mjestu Njemačke, da imamo 2 ispadanja u skupini zaredom i da nas je sad izbacila ekipa kao Paragvaj. A radi se o Njemačkoj jbt.
  • Niko1986
    7.4k
    Samo da se osvetimo portugalskim ciganima za ovu krađu pa nakon toga kako bude neka bude. Ne znam bismo li bez toga osvojili EP u Francuskoj, ali sam siguran da bi mi umjesto Portugalaca igrali finale. Ima solidan broj igrača u rosteru i stožeru koji su to doživjeli, nadam se da će im dobro prepričati.

https://x.com/ColumboFootball/status/2070990747801645393/video/1?s=46
  • Noel
    21.9k
    Pa kad je jedino bitno da se pljuje po reprezentaciji, Dalicu, stožeru... Jos malo pa ce i oruzari i Iva Olivari bit na udaruChempers

Moram se nadovezat, ovaj post me podsjeća na na neka vremena prije 15-20 godina kad bi neko na nedeljnom ručku gledajući drugu vožnje naših skijaša jebo mater uhljebničku Vedranu Pavleku kad bi ga prikazalo na tvu pa bi doma neka baba ili tetka snebivajući nama objašnjavala koji je to radnik i kolko on daje hrvatskom skijanju jer je to pročitala na naslovnici jutarnjeg lista.

Boli me ona stvar i za Ivu Olivari i oružare i glasnogovornika i čistačice, navijam za hrvatsku reprezentaciju.
  • rioda
    17.1k

Sad sam se prisjetio ovih gaženja s te utakmice, skroz sam zaboravio na to. Bila su 2-3 baš očita i namjerna gaženja. Kako me nerviraju takvi ciganski potezi :vomit:
  • Facke
    8.4k

Nametali ih bume da neju znali kam su dosli.
  • Guinness
    3.4k
    Ne znam tko bi za Roberta Martineza rekao da je top topova..Efes Pilsen

Svaki navijač Wigana
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Local legend :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.