• Droljo
    29k
    Imamo visinu ali nemamo pamet pa igraju koji moraju a ne najbolji te izbornici i treneri su uglavnom podobni a ne stručni. Jednostavno...
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    Ljubo je sjebo nazalost, pobjego mu igrac a i sama postavka je lila

JC46GJP.png

UZY7tTX.png
  • FazeN
    7.1k
    Kostopeč je odličan golman, a sjedi na klupi.. šteta
  • hardek
    10.5k
    Trenutno kako stojimo, jedino je pitanje koliko ćemo komada dobit
  • joesimunic
    185
    Ne znam tko ovog Grahovca gura ,ali užas.
  • austrijanac
    11.7k
    Mozda promjenit formaciju…
  • Zagi
    18k
    Ne razumijem hajp oko Subotića. Miran na lopti kada nije pod jakim presingom i ... to je to?
  • joesimunic
    185
    Mikić sad bolji centaršut nego sve i jedan naš do sad na Svjetskom.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    baš sad htjedoh komentirati golmana. Žalosno ako nam je ovaj budućnost . Užas
  • BBBaranja
    4.9k
    Grahovac brani za juniore Osijeka i na dvojnoj je u 3.hnl istok u onom Vardarcu koji se nedavno ovdje spominjao u kontekstu izgradnje stadiona.
    Loš golman koliko sam imao prilike vidjeti,a ovo danas to i potvrđuje..
  • IceMan
    4.1k
    Kak je krenulo do petka ako izbacimo Portugal budemo u top 3 favorita na prvenstvu.

Bit će tu još puno iznenađenja.
  • Noel
    21.9k
    Evo još jedna optimistična statistika prije Portugala.

Zlatko Dalić sa hrvatskom repkom nikad nije ispao sa svjetskog prvenstva.
  • Pacho
    18.8k
    HRVATSKA će 3. srpnja u Torontu protiv Portugala igrati šesnaestinu finala Svjetskog prvenstva, a uz Cristiana Ronalda, Brunu Fernandesa i ostale zvijezde jedna od važnih figura suparničkog stožera bit će Austin MacPhee. Riječ je o specijalistu za prekide i čovjeku kojeg je izbornik Roberto Martínez doveo kako bi Portugal dobio dodatno oružje u utakmicama koje odlučuje jedan detalj.

MacPhee je 46-godišnji Škot koji već godinama slovi za jednog od najcjenjenijih stručnjaka za prekide u europskom nogometu. Uz reprezentaciju Portugala radi i u Aston Villi, gdje je zadužen upravo za napadačke i obrambene prekide. Martínez ga je doveo početkom prošle godine kao zamjenu za Anthonyja Barryja, koji je otišao u stožer engleske reprezentacije. MacPhee se Portugalu priključuje tijekom reprezentativnih termina, dok ostatak sezone provodi u Aston Villi.

Ne brine me gospodin MacPhee. Mi imamo protuoruzje u Carliju.
  • hardek
    10.5k
    Imamo samo 50-60 ljudi u stožeru za svjetsko, nije bilo mjesta za jednog specijalista za prekide. Isto kao što nije bilo mjesta za jednog beka na popisu igrača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.