• Filip85
    1.4k
    I to u vrijeme kada je kvalifikacijska grupa za SP bila Danska, Grčka, BiH i Slovenija, a ne da ti je kao danas jedini ozbiljan konkurent Češka...
  • Jurki
    26.1k
    kvalifikacijska grupa za SP bila Danska, Grčka, BiH i Slovenija, a ne da ti je kao danas jedini ozbiljan konkurent Češka.Filip85

To su bile kvalifikacije.. kad je svaka tekma bila na noz i moral si se dobrano pomuciti da uzmes bodove.
    Al bitno da se Dalic kurci kak smo sad prosli kvalifikacije nikad bezbolnije.
    Jebote pa Belupo bi presel tu skupinu s eventualno jednim porazom.
  • criticus
    8.3k
    Evo već prije drugog kola najbolji smo kad je najteže by Luka Petrinec
  • ElDorado
    11.8k
    Hahaha napisao neki dan da cekam prvog
  • Chess96
    292
    Igraš utakmicu drugog kola gdje si izraziti favorit. Ne da nije teško, nego ne može lakše od ovoga. Treba napomenuti za Engleze da su bahati, a u zadnjem očekujem da su Ganci fizički moćni i taktički neodgovorni kao i sve afričke ekipe. Takav stručnjak mogu biti i ja.
  • ElDorado
    11.8k
    Na portalima se pojavila momcad sa vezom Kovacic-Sucic-Modric i Pasalicem na krilu. Bez Baturine u 11??!! To bi bio vrh bolesnih umotvorina gospodina izbornika i njegovih pobočnika. Ak tak bude necu gledat tekmu.
  • Zg123
    3.7k
    Nespremni Gvardiol i Kovacic, Musa da gol Englezima ispadne iz prvih 11,a Budimir koji ne dobije ni minute odjednom upada u prvih 11 protiv Paname. Sto bi moglo poci po zlu?
  • Dzoni
    6.2k
    Dosad nismo imali nikog poštenog da zabije gol, sad više nemamo nikog ni da zaprijeti na gol.
    Svaka čast, ovo treba uspjet
  • Cobra8
    27
    Nema mjesta o raspravi tko će igrati! Najlakše s pivom komentirat. Baturina ako ne bude igrao nije zbog kvalitete, nego poniznosti!
  • ElDorado
    11.8k
    Veli Dalić: “mi se moramo postaviti kao fsvoriti, favoriti jesmo”. Ja sam čuo: mi se moramo postaviti kao vriti, vriti jesmo
  • ElDorado
    11.8k
    Turudiću i sinu vidim cvatu ruže
  • don
    20.2k
    Na portalima se pojavila momcad sa vezom Kovacic-Sucic-Modric i Pasalicem na krilu. Bez Baturine u 11??!! To bi bio vrh bolesnih umotvorina gospodina izbornika i njegovih pobočnika. Ak tak bude necu gledat tekmuElDorado

koji portal?
  • fakin
    4.9k
    Očekivani sastav Hrvatske za danas: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Sučić, Modrić - Perišić, Baturina, Kramarić - Budimir
  • marcio amoroso
    51.4k

Povedeš 26 igrača, a zamjena za desnog beka ti je vezni igrač dok je zamjena za lijevog beka startno krilo od 36 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.