• FazeN
    9.4k
    17:00 - U.Cluj - Hrvatska U19

Naši mladi reprezentativci idu na Euro kroz par dana a danas će odigrati pripremnu utakmicu protiv druge ekipe Rumunjske U.Cluja.
    Imamo naših 5 igrača na raspolaganju izborniku, pa da vidimo kako se nose sa seniorima ne baš loše ekipe :cool:

Link: https://www.youtube.com/live/7LpmBSxziG0?is=0xXJrn8YaJ8rLe3o
  • Alack Sinner
    44
    Ne sjećam se koliko je Davor trajao, ali Perišić je "oduvijek tu" — Jima

Jako cijenim Perišića, ali nije bitno koliko je Šuker trajao. Bitno je kaj je on značio za repku, ali nebitno sad.

Modrić, Šuker, Perišić pa ostali ako govorimo o najznačajnijim reprezentativcima.
  • emilperska
    18.9k
    Šuker je u 69 utakmicao dao golova koliko danasnji igraci, ukljucujuci Kramu i Perisica, ne mogu u cca 150 nastupa..
  • Alack Sinner
    44
    Ne samo to, nego kakve je golove dao. Onaj lob Schmeichelu...
    Znam da je iritantan, nitko ga ne voli baš, niti ima razloga, uključujući i mene, ali svi smo imali njegov dres.

Moram spomenuti, meni je i dalje najdraži hajdukovac u repki Asanović. Kakav igrač.
  • emilperska
    18.9k
    Moram spomenuti, meni je i dalje najdraži hajdukovac u repki Asanović. Kakav igrač. — Alack Sinner

Meni Štimac i Bokšić.
  • Alack Sinner
    44
    Jbg, Bokšića nikad nismo dočekali na velikom natjecanju.
  • Ludovic IX
    12.8k
    ja nisam imao njegov dres tad ali mi je preko šogija nedavno poslao dva pa ih sad nosim iako ga ne cijenim ko čovjeka
  • Alack Sinner
    44
    Sve je jasno, samo ja sam to krenuo s tim jer ga se zbog toga počelo podcjenjivati kao igrača i onoga kaj je on značio za repku.

Kakvo štopanje lopte i osjećaj za gol...
  • pešća
    2.1k
    Ne znam jel ovo nešto novo ali ispada da će naši imat 3-4 presice prije utakmice sa jednom Panamom. Mislim koji vrag, kaj nije inače da bude jedna presica večer prije tekme i bok. Jel ovo nogomet il netflix.
  • emilperska
    18.9k
    Ne znam jel ovo nešto novo ali ispada da će naši imat 3-4 presice prije utakmice sa jednom Panamom. Mislim koji vrag, kaj nije inače da bude jedna presica večer prije tekme i bok. Jel ovo nogomet il netflix — pešća

Ma svaki dan imaju presice gdje izlaze 2 po 2 i pricaju genericke pizdarije koje im je Pacak dao na papiru.

"Treniramo, radimo" "mislimo samo na Panamu" "Izbornik zna"
    "Svi smo spremni i jedva čekamo".

Ja to ne gledam od 2012. i odlaska Bilića.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Moram spomenuti, meni je i dalje najdraži hajdukovac u repki Asanović. Kakav igrač. — Alack Sinner

Neki dan sam vrtio reprize iz ‘96 i ‘98. Abnormalno dobar igrač.

Inače sam mlađa generacija, u šoku sam zvao starog da mi objasni kako je moguće da oko njega nije hype kakav je oko nekih igrača te generacije.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Zato sto mu je karijera van reprezentacije, blago rečeno osrednja. U repki je bio duplo bolji igrač nego u klubovima. I imao je taj lakat koji mu nitko nije sudio
  • Filip85
    1.6k
    I to u vrijeme kada je kvalifikacijska grupa za SP bila Danska, Grčka, BiH i Slovenija, a ne da ti je kao danas jedini ozbiljan konkurent Češka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.