• Jurki
    26.7k
    kvalifikacijska grupa za SP bila Danska, Grčka, BiH i Slovenija, a ne da ti je kao danas jedini ozbiljan konkurent Češka.Filip85

To su bile kvalifikacije.. kad je svaka tekma bila na noz i moral si se dobrano pomuciti da uzmes bodove.
    Al bitno da se Dalic kurci kak smo sad prosli kvalifikacije nikad bezbolnije.
    Jebote pa Belupo bi presel tu skupinu s eventualno jednim porazom.
  • criticus
    8.5k
    Evo već prije drugog kola najbolji smo kad je najteže by Luka Petrinec
  • ElDorado
    12.4k
    Hahaha napisao neki dan da cekam prvog
  • Chess96
    299
    Igraš utakmicu drugog kola gdje si izraziti favorit. Ne da nije teško, nego ne može lakše od ovoga. Treba napomenuti za Engleze da su bahati, a u zadnjem očekujem da su Ganci fizički moćni i taktički neodgovorni kao i sve afričke ekipe. Takav stručnjak mogu biti i ja.
  • ElDorado
    12.4k
    Na portalima se pojavila momcad sa vezom Kovacic-Sucic-Modric i Pasalicem na krilu. Bez Baturine u 11??!! To bi bio vrh bolesnih umotvorina gospodina izbornika i njegovih pobočnika. Ak tak bude necu gledat tekmu.
  • Zg123
    3.8k
    Nespremni Gvardiol i Kovacic, Musa da gol Englezima ispadne iz prvih 11,a Budimir koji ne dobije ni minute odjednom upada u prvih 11 protiv Paname. Sto bi moglo poci po zlu?
  • Dzoni
    6.7k
    Dosad nismo imali nikog poštenog da zabije gol, sad više nemamo nikog ni da zaprijeti na gol.
    Svaka čast, ovo treba uspjet
  • Cobra8
    37
    Nema mjesta o raspravi tko će igrati! Najlakše s pivom komentirat. Baturina ako ne bude igrao nije zbog kvalitete, nego poniznosti!
  • ElDorado
    12.4k
    Veli Dalić: “mi se moramo postaviti kao fsvoriti, favoriti jesmo”. Ja sam čuo: mi se moramo postaviti kao vriti, vriti jesmo
  • ElDorado
    12.4k
    Turudiću i sinu vidim cvatu ruže
  • don
    20.5k
    Na portalima se pojavila momcad sa vezom Kovacic-Sucic-Modric i Pasalicem na krilu. Bez Baturine u 11??!! To bi bio vrh bolesnih umotvorina gospodina izbornika i njegovih pobočnika. Ak tak bude necu gledat tekmuElDorado

koji portal?
  • fakin
    5.4k
    Očekivani sastav Hrvatske za danas: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Sučić, Modrić - Perišić, Baturina, Kramarić - Budimir
  • marcio amoroso
    52k

Povedeš 26 igrača, a zamjena za desnog beka ti je vezni igrač dok je zamjena za lijevog beka startno krilo od 36 godina.
  • DrRatoljub
    1.1k
    Ako ne igra Marco Pašalić nakon nastupa protiv Engleske, onda Dalić fakat nije sav svoj.
  • Facke
    8.4k
    Ak bu igral Pongracic racunam da bu skrivil gol. Tulke verujem v njega. Josko bi , ak je spremen, trebal igrati stopera a na levumu beku pravi levi bek. Ali jebiga Goda nas doma sedi.

Nazalost igral bu nespremni Gvardiol. I te nas bi opet mogle kostati primlenoga gola kak i protiv Engleske.
    Branil sam Dalica dosta ali ponavlja istu gresku s nespremnim igracima i na ovem prvenstvu. I saki put je stem zajebel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.