• Noel
    21.8k
    @Niko1986 kaj si ga pital, nisam ulovio?
  • Paggini
    87.6k
    Nego u isto vrijeme i Cristiano Ronaldo i njihov rivalitet. Joj kad se sjetim 4 El Clasica u mjesec dana trnci me prolaze.rokikaciga

A ne znam, sav rispekt Kikiju, al nikad ga nisam doživljavao ni blizu Messiju, koji mi je uvijek bio u potpuno drugom univerzumu naspram svih.drugih
  • Sibirski plavac
    9.2k

Dobro možda sam se krivo izrazio sa "obrisali pod", ali rekao bih da su bili bolji. Htio sam samo reći da mi Engleska ni kad dođe do tih polufinala ili finala ne izgleda moćno kao neke druge repke kad dođu do te faze. I nije to jer mi nešto oni smetaju posebno, nego stvarno ja u toj Engleskoj po igri ne vidim razlog zašto ih se redovno hypea da su rang nekakve Španjolske, Francuske ili Argentine i osvajanja zlata kad nisu. Evo jedan hot take, i u Kataru i na ovom prvenstvu više mi jedan Maroko izgleda kao ekipa za uzet zlato nego Engleska. Valjda je to osobni dojam, netko drugi vjerojatno ima svoje neko viđenje, a netko treći neko svoje.
  • javolimtebejako
    5.4k
    ni ja, al rivalitet je svakako bio i neka je. zabavnije je bilo.
  • Jos-Optimus
    11.1k
    Nikad, ali nikad neću shvatiti ljude koji mrtvi hladni tvrde da je CR najbolji ikada. Frajer je stroj, mašina, golgeter...ali to je, meni osobno, neusporedivo s Messiem i stvarima koje je on u igri radio, totalno druga razina i dimenzija. Da ne spominjem kako je lik takav teški egotriper da je to nemoguće...i još više nervira što nejgovi fanboyevi uvjeravaju da to nije tako. Pa frajer nije slavio Ramosov gol za 1-1 u finalu LP. Bio je na Netflixu onaj njegov dokumentarac, krenuli gledati žena i ja dok mi žena nije rekla da slobodno odaberem neki borilački film jer joj se povraća od Ronalda. Svi oko njega mu moraju ljubiti dupe i to je toliko bolesno da je neizdrživo. On nikad neće Boatenga složiti na dupe i piknuti preko Neuera slabijom nogom, proći šestoricu i zabiti gol, namjestiti gol nekom ludom dijagonalom...
  • lukaoj
    255
    pa slazem se da su Englezi generalno lose igrali pod Southgateom s obzirom kakvu ekipu imaju. I stoji da su oba eura odigrali grozno. Mislim zato je i dobio nogu. Ali za Katar se bas ne mogu sloziti s tobom jer po onome kaj se sjecam bili su bolji od Francuza, Francuzi zabili bombu i gol na prevaru, opcenito su u Katru igrali dobro po meni.
  • Niko1986
    7.3k
    kaj si ga pital, nisam ulovio?Noel

Samo kakav mu je bio Vušković
  • don
    20.2k
    kako nećeš doživljavat nekoga tko se dokaza u svim najboljim ligam svita, za razliku od Messija? Nisu isti tip igrača, glupo ih je uspoređivati u tom segmentu, naravno da je Messija lipše gledat.

Ronaldo je u trenutnim Messijevim godinama igra u Premier ligi, najboljoj na svitu i utrpa priko 20 golova u istoj. Messi u istim godinama igra u MLS-u. Vidit ćemo di će bit za 3-4 godine.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Sad ću ispast Ronaldov apologet (a to fakat nisam, jedan od iritantnijih igrača) ali period u Unitedu pogotovo ona sezona 2008., Real koji je 5 sezona zaredom ispadao u osmini finala LP dok on nije došao 2009. a sve ostalo je povijest, Juve za koji je u samo 3 sezone zabio preko stotke (to ja mislim nikome u Juveu nikad nije uspjelo ako se ne varam, ili dugo nije), Portugal koji prije njega je imao samo jednu broncu i plasirao se na samo 3 svjetska,a s njim su uzeli Euro i Ligu nacija te se plasirali na svako veliko natjecanje, su neki od razloga koje ja vidim zašto bi netko njega stavio kao GOAT-a. Sama činjenica da je većina svjetske javnosti 2016. bila na rubu hoće li Ronalldovo osvajanje Eura podići mu šanse za GOAT status, i da se tek 2022. globalno složilo da je Messi GOAT tek nakon uzimanja Svjetskog, očito nešto govori. Valjda...

Ovo sve govorim kao netko kome ni jedan ni drugi nisu dragi, ali Messija smatram najboljim ikad.
  • Jos-Optimus
    11.1k
    To oduvijek djeluje poprilično nametnuto. Meni je Ronaldo kao Lebron. Svi njegovi zagovornici nabijaju dugotrajnost i statistiku, sve 5 frende, ali Messieva statistika nije ništa lošija, a čovjek je usput razigravao cijelu momčad i izvodio čarolije na terenu. Neusporedivo
  • hardek
    10.3k
    Nije fer prema Ronaldu uspoređivati ga s Messijem. Ronaldo je vanserijski nogometaš, Messi je jednostavno vanzemaljac.
  • javolimtebejako
    5.4k
    Vidit ćemo di će bit za 3-4 godine.don

kao da ce to znaciti ista u debati izmedu njih dvojice
  • rokikaciga
    14.9k
    Sad sam zapalio ovu temu sa Ronaldo v Messi debatom kao Fakin O svemu pomalo sa kladarama.
  • criticus
    8.3k
    Messi je najbolji igrač na svijetu i kad izgleda da je taman doša s ćevapa i 3 sarajevske.

Maradonu nisam gledao uživo, ali ove koje sam gleda nijedan nije, niti je na vidiku neko, koji će stat u istu rečenicu s njim.
  • javolimtebejako
    5.4k
    fora je sto uopce nije on pokrenuo raspravu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.