• Crusades
    24.4k
    Messi je oduvijek imao talent i vic za igru, Ronaldo je sve napravio monstruoznim treningom, disciplinom i radom. Naravno da to treba maks respektirati, ali meni je Messi uvijek bio ugodniji za gledat. Samim time mi je i bolji.
  • Hnlovac
    6.4k
    Uskoro penzija za obojicu pa ćemo napokon predahnuti :blush:
  • NitkoBitan
    37.3k
    Svadam se od osnovne skole, da bi sad predahnuo... pa sad je vrhunac!
  • Zambatine škude
    4.9k
    Jedan hot take iliti ga nepopularno mišljenje: Desire Doue > Lamine YamalNavijač Dinama

Po nekom osjećaju ili afinitetu okej, ali ni po jednoj metrici, skoro pa ni blizu.

Slažem se s kolegom otprije da je Yamal na toj projekciji i da je jednako dobar ili bolji u tim godinama. Čovjek je sa 16,17 bio najbolji igrač ekipe koja je osvojila La Ligu i španjolsko prvenstvo. Naravno, pričamo isključivo o skillsetu, treba to raditi još bolje i još jako dugo da bi to bila ozbiljna rasprava na kraju njegove karijere.

Meni su usporedbe Mbappe Messi potpuno promašene. Mbappe nema ni izbliza tu kreaciju niti sposobnost stvaranja viška na malom prostoru. Ono što on može biti/je mogao biti u teoriji je bolja verzija Ronalda.
  • Ivan0302
    1.8k
    ma kad oni odu u penziju imam osjećaj da ide i dio mene
  • deda
    46.4k
    Dolaze nova vremena, novi ljudi, novi igrači, uvijek će biti rasprava tko je bolji.
  • rokikaciga
    14.9k
    Beljo ili Musa :chin:
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Mbappe lagan kao oblatna.
  • Zambatine škude
    4.9k
    Nisu isti tip igrača, glupo ih je uspoređivati u tom segmentu, naravno da je Messija lipše gledat.don

Ma isti ne isti, dva napadača od kojih je jedan duplo bolji kreator i dribler, nemjerljivo lakše stvara prednosti, suigrače čini boljima, radi puno veću razliku na terenu.

Više Zlatnih lopti, bolji međusoban omjer i individualno i timski u rivalstvu u Španjolskoj. Puno više uspjeha s reprezentacijom i s 4 banke osvaja tri velika turnira zaredom dok je ovaj kancer Portugalu zadnja četiri turnira.

Ako su ikad bili usporedivi i ako je ikad bila ta rasprava realna, a po meni nije, ona je odavno zaključana. Ne postoji osoba na planeti zemlji koja gleda utakmicu koju na kojoj igraju Messi i Ronaldo i koja zaključi da je Ronaldo bolji igrač. Nijedna jedina od sedam i kusur milijardi. Mržnja, hejt i zavaravanje su nešto drugo.
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Englezi nas dobili više našim greškama (pogotovo u prekidima) nego klasom. Nijemci su nabili siroti Curacao i mučili se sa Obalom Bjelokosti. Ove 3 repke koje sam naveo su rutinski pobjedile dosadanje protivnike (izuzetak Španjolska Cape verde)Sibirski plavac

Ma daj. Englezi su nas ubili, da nije bilo Livakovića bilo bi 10 razlike. Njemci nabili siroti Curacao a Španjolci nisu siroti Cape Verde, jbg, nemreš biti kontradiktoran.
  • criticus
    8.3k
    Prekrasan dres u Francuza sa motivom krova crkve Sv. Marka. Neznam jesu i njihov Pjaca i Rog predstavljali?
  • Paggini
    87.6k
    I Romario je zabio tisuću golova pa ga nitko ne spominje pored R9 kao najvećeg brazilskog napadača, a slična će sudbina biti i sa Kikijem i Messijem kad se sve završi.

Iako Kikija poštujem, daleko od toga, no hejt lol, al usporedbe s Messijem su baš pretjerane.
  • hb1
    676
    Da postoji neurološki podatak koliko Messi vidi i razumije nego prosječna osoba na terenu, dao bih se kladit da je najmanje 30% više od bilo koga.
  • Navijač Dinama
    12.6k
    U zadnja 3 dana sam se baš dao i natjerao pogledat što ikad utakmica na ovom SP, i svaki put kad je ova " hydration break " enormna količina zvižduka.
  • Heisenberg1986
    491
    kako kome. Samo kažem da je ovaj u Messijevim godinama zabia 20+ u Premier ligi.don

Brate pricas gluposti, Ronaldo je u ovim messijevim godinama igrao drugu sezonu u kozojeb ligi. I ovime ne sporim njegoc longevity i kako se reinventao kao top spica u tridesetima, al pricas netocne info

A messi je u ovim godinama zabio 5 komada na svjetskom i zasad je najbolji igrac i najbolji strijelac svjetskog.

Ko kuzi nogomet nikad tu nije bilo usporedbe, dobro rivalstvo i natjecanje jedino u golovima. Sve ostalo je na strani malog genijalca. A ronaldo je top igrac, al ima jos bar 2,3 igraca izmedju messija i cr7 u igranju nogometa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.