• Dr Hofmann
    5.8k
    Propustio sam vidjeti ko je ovaj gospon skroz s desna od ,,stručnih" komentatora! Jel me moje oči varaju ili je to Grande Mario Tokić?
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Yamal je zasad najbliži tome da ga u budućnosti možda nadmaši ili mu bude blizu, nikog drugog ne vidim da ima ikakve šanse.Sibirski plavac

Jedan hot take iliti ga nepopularno mišljenje: Desire Doue > Lamine Yamal

Po meni na ovom levelu dominacije Messia, pa nakon njega Ronalda(onog od prije 3-4 sezone, ne ovog sadašnjeg bolesnog egoiste) ako ce itko možda ikada biti to je evenutalno Mbappe. Ostali baš nitko.
  • Boycie
    4.2k
    Mogao bi ga Mbappe stic na ljestvici jer ima jos barem 2 SP-a za igrat. Osim ako ne zabije ovo prvenstvo 10+
  • Hnlovac
    6.3k
    S obzirom da je Messi odgovoran za sve golove Argentine, jako me veseli mogućnost da će južnoameričke cigančine nakon njegove penzije biti puno lošija repka
  • Kruno
    1.5k
    Samo se nadam da ce naletiti na nekoga, da ih ponizi.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Zasad Argentinci, Francuzi i Španjolci jedini pokazali ozbiljan nogomet vrijedan zlata.
  • Boycie
    4.2k
    Zadnji koji ga je ugasio bio je Mario Tokić.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Englezi nas dobili više našim greškama (pogotovo u prekidima) nego klasom. Nijemci su nabili siroti Curacao i mučili se sa Obalom Bjelokosti. Ove 3 repke koje sam naveo su rutinski pobjedile dosadanje protivnike (izuzetak Španjolska Cape verde).
  • über alles
    2.8k
    Al zato si spanjolce naveo lol
  • blue heart 72
    3.6k
    Argentina u dvije tekme 5 komada, od toga GOAT svih 5 i to sve iz igre (istina ima i promašen penal)

Treba li kaj nadodati?
  • Sibirski plavac
    9.2k

Španjolska je branitelj europskog naslova i kad su na nivou rijetko tko im može išta (osim Francuza i Argentinaca). Englezi , barem meni, i kad su full unutra i kakti na najjačoj razini , ne vidim u njima neku neviđenu moć. I zadnja 2 finala velikih natjecanja pokazuju to. Euro 2021. ušli u finale krađom Danaca s izmišljenim penalom, a za ulazak u finale eura 2024. Watkins zabio u 90oj gol kakav više nikad nije, kasnije i Palmer u finalu, nikad više takav gol dao nije. Vidjelo se u Kataru 2022. i finalu Eura 2024. di su i što su kad im prave repke poput Francuske i Španjolske dođu na obračun, obrišu pod s njima.
  • rokikaciga
    14.9k
    Jesam ja lud ili je @Niko1986 u sluzbenoj duznosti u Americi? Sad slusam na HRT i poznati glas je pitao provokatorsko pitanje za Vuskovica Dalicu.
  • lukaoj
    255
    doslovno je Tchouameni u Katru zabio Englezima gol s 20 metara koji vise nece nikad, a Kane je fulao penal sto se isto vidja rijetko. Ne znam koju si ti utakmicu gledao ako mislis da su Francuzi obrisali pod sa Englezima u Katru. Mbappe se nije vidio, Walker ga zatvorio majstorski.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.