• Danko
    3.3k
    Brko uvijek kaže kako je, samo što kad kritizira dinamo, mi ga tu vrijeđamo i proglašavamo neznalicom.
  • Kaiser
    341
    koji na običan prolazak centra skviču i skaču kao da se radi o gol šansi.Keyser Soze

i 90 min su u stanju ponavljati ajmo i stisni, ovisno jesmo li u napadu ili obrani. Posebna sorta ljudi.
  • Keyser Soze
    19.6k
    Lik ispred mene za Bellinghama rekao "oces i dalje try hard floppat" tako nešto hahahah
  • Chempers
    1.3k
    Previše glavnih igrača je izvan forme i defanzivno smo katastrofalni u svakom pogledu. Promjena formacije je pod mus ali ni to neće previše pomoći ako se neki igrači ne dignu. U suprotnom mogli bi imati ozbiljnih problema i u idućoj utakmici.
  • Rile
    177
    Ovo je za potpis od riječi do riječi.

Nema bolje kad dođeš u ponedjeljak na posao i samo jedan kolega je čuo da je bila tekma Dinamo Gorica pa malo prokomentiraš s njim.

Ovo kad babe na poslu komentiraju i glumataju velike stručnjake kad je EP/SP bi mi dizalo živac i da smo pobjedili sinoć.
  • sammir
    23

Citam ja Zonu i pratim duze vrijeme samo sam cekao pravi trenutak za ukljucit se

A na sportnetu (tovarnetu) sam bio dugi niz godina korisnik i stvarno mi se prije svidao koncept foruma ali u zadnje vrijeme imaju stvarno dvostruka mjerila a to ne volim, popusim warning za neku glupost koju sam napisao da prcnem tovara, kad on meni uzvrati istom mjerom njemu nista. E, pa onda drugovi moji vodite si tu sugu od foruma koja ionako propada iz godine u godinu a ja se prebacujem medu svoje ljude, dinamovce. Tamo di i zapravo pripadam
  • Hnlovac
    6.3k
    A i vecina onih "dinamovaca" na sportnetu su sramota

K a ne dinamovci, dopustaju da im ovi orgijaju po forumu, ne slave valjda pobjede iz respekta i guraju neko bratstvo i jedinstvo.

Mene bi bilo sram, za njih je Cmrečnjak BBB
  • sammir
    23

Ma dinamovci na sportnetu… sve pravi majstori i maheri koji su 2 tekme u zivotu pogledali i prave se pametni… Mene su znali popljuvat kad bi se raspisao i napisao konstruktivan komentar i kritiku na racun Misica koji je prosle sezone do proljeca stvarno znao bit kriminalan, pogotovo u Europi. Treba bit realan kad je netko los onda je los ali to ne znaci da se nece popravit sto na kraju i je. Miske je finalni dio sezone odigrao za cistu desetku. Tu sam vec shvatio da mi nije mjesto tamo ali ajde pustio sam. Sad ovo sinoc mi je stvarno kap koja je prelila casu, zbog kritike Pasalicu se tovarski puk uvrijedio i govorili kako je on odigrao fenomenalnu utakmicu pogotovo u obrambenom dijelu (sto je smijurija al ajde) i dobim bananu od 7 dana di sam zatrazio trajnu deaktivaciju jer kazem suzdrzavam se nekad da ne uvrijedim nekog za sto imam puno pravo, a njima se pusta i dopusta da ordiniraju i uriniraju forumu. Ma daj bok frende, kao sto velim tu mi je mjesto i tu ostajem…
  • Mr Anderson
    19.7k
    Samo se nadam da nisi Danči sa Sportneta. Btw, jeli taj uopće piše još tamo?
  • mlinchica
    6.5k
    komentar i kritiku na racun Misicasammir

Postoje igrači i postoji Miške tak da… malo ti i ovdje ispitaj teren prije nego kreneš full gas
    :joke:
  • sammir
    23
    @Anderson: nisam dragi, mislim da je i dalje aktivan da.

@mlinac: ma volim ja naseg kapetana, stvarno je igrac koji ima cuku :wink:
  • Tom Hanks
    5.3k
    "Bravo dečki za nas ste prvaci!3/4 mjesto u skupini zlatnog sjaja!!"

Tako nekako će bit na kraju
  • ElDorado
    11.6k
    Čekam neprekinuti niz nove/stare floskule "Najbolji smo kad je najteže, to smo više puta dokazali"
  • db-izbjeglica
    20.8k
    Brko kaže da hrvatska u prvom poluvremenu nije mogla složiti dva tri dodavanja iako je činjenica da je hrvatska u prvom poluvremenu imala:

Veći posjed lopte
    Veći postotak točnih dodavanja
    Više točnih dodavanja

moglo se igrati sa 4 iza, u sastavu je mogao biti kovačić od početka, modrić je mogao biti niže ili ući zadnjih pol sata, neki igrači su trebali biti na popisu, a nisu...sve su to legitimne zamjerke, sve su to opravdane kritike i slažem se s njima, ali sve to pada u vodu kad momčad na terenu:

- brani prekide kao amaterska momčad i ostavlja (po)najboljeg svjetskog napadača nečuvanog
    - napravi krajnje nesmotren i nepotreban penal, u poprilično jednostavnoj situaciji (opet nakon prekida)

što god mi igrali, u kakvoj god formaciji, sa kojim god igračima, jako, jako teško ćemo englezima zabiti 3 gola i anulirati ovakve amaterske greške i poklanjanje golova.

zašto je to tako? zato što su objektivno bolja i kvalitetnija momčad i da bi ih hrvatska reprezentacija dobila mora odigrati utakmicu jako, jako blizu kvalitativnog maksimuma momčadi i opet nas u par situacija mora poslužiti sreća.

mislim, hrvatska protiv engleza ima dvije pobjede u 90.min, jednom smo imali krticu na maksimiru, a drugi put nas je engleski vratar darovao kod udarca sa skoro 30m.

iluzorno je očekivati da će hrvatska odigrati 90 minuta protiv top reprezentacija bez da napravi barem 5-6 kornera. može igra u polju biti savršena, ali ako će se prekidi braniti na način kao jučer, jednostavno nećemo napraviti ništa, jer si konstantno u zaostatku.

engleska je jučer imala 8 kornera, iz toga su nam zabili jedan gol, iznudili penal, imali šut na prazan gol i složili par prilika... mislim da se samo jedan korner lijepo očistio. amaterizam i veliki šamar za izbornika, stručni stožer i cjelokupnu momčad (ne bi ni njih poštedio kritike oko toga).
  • Efes Pilsen
    16k
    Jel istina ovo sto Ilija kaze da je Vuskovic u top statistikama samo po ofanzivnom skoku?
    Kakva je to onda upitna postava za branit prekide na kojima si, navodno, posebno radio?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.