• Paggini
    87.1k
    Nadam se samo da ste svi ustali dok ste pisali o našim herojima
  • emilperska
    16.8k
    Pisao sam već više puta da imaš igrače kao Boban, Brozović, Mandžukić, Ćorluka, Srna koji znaju kad je kraj. Imaš i trenere koji procjene da je došao kraj 1 dobu i da je vrijeme za novi početak koji on nije u stanju napravit ili mu se neda.

Modrić i Dalić su sve suprotno od tog. Nemaju tu neku samosvijest da je gotovo i da ovako više ne ide. I zato Modrića ne želim u Dinamu. Jer s obzirom na visinu ugovora koju traži i minute koje traži, mislim da s 41 godinom više nije vrijeme za to.
  • DrRatoljub
    951

Pogođeno u srž, jedan od najboljih komentara koje sam pročitao. Mi nećemo nista mijenjati značajno za Panamu jer nemamo igrace za promjene. Igrat ćemo s 4, Gvardiol mora svaku igrati jer nemamo drugog beka, a na neku foru nitko drugi nije zvao 9 centralnih veznih. Dalić je prvo izabrao igrace, a onda pokušava nesto sklapati s tim igračima..
  • Peškaman
    9.3k
    Englezi su pokazali prvih 20ak minuta drugog poluvremena gdje smo i kako stojimo. Mogli smo lagano primit' tri gola u 20 minuta, probijali su Gvardiola/Vuškovića, Modrića ograničiti na poluvrijeme jer za više nema snage. Obavezno vratiti na 4 u obrani jer s trojicom ne funkcionira.
    Gledajući kako branimo prekide, svaki korner je nekakva opasnost, nemogućnost i nemoć zaustavljanja kontra-napada mislim da ćemo imati jako,ali baš jako puno problema s Panamom i Ganom.
  • NVKOD
    12.9k
    Dečki, a kaj se sekirate? Tko smo svi mi da propitkujemo Dalića i njegove odluke? Je li i sam rekao: "Vi znate moj način i sistem devet godina, u tih godina je Hrvatska osvojila tri medalje. Nema mjesta za propitivanje mog rada i moje logike. Ovo nije klub nego reprezentacija. Držim se svojih principa i onoga što je dovelo do rezultata mene i Hrvatsku."

Sve je to bio taktički masterclass kojeg ne razumijemo... to je igra na duge staze. Zvanje 20 stopera i 30 ofenzivnih veznih bez zamjenskih bekova, bez krila, bez najboljeg strijelca lige, s istrošenim igračima i igračima koji nisu u formi... sve je to bilo dio taktike, mazanje očiju drugim ekipama da nas podcijene!

Ne dobiva on bez razloga milju eura godišnje, zna kaj radi. Nema veze kaj smo nakon 150 utakmica u formaciji s 4 otraga prešli na 3 što smo uigravali ravno dvije utakmice. Vrlo je jednostavno, ako mi ne znamo kaj radimo i gdje trebamo stajati, onda neće ni suparnik! To je faktor iznenađenja... tako da, no šikiriki.
  • mlinchica
    6.5k
    Dalić je prvo izabrao igrace, a onda pokušava nesto sklapati s tim igračima..DrRatoljub

Kaj nam nije takvo stanje posvuda? Di god pogledaš, a da je, prvenstveno, vezano za državne institucije i politiku, pa posljedično i sportske saveze gdje se takvi ubacuju.
    Izaberu se imena, kompetencije su nevažne, strategije nema… samo “udaraj” dok ima para i pi ara.
    Zlatko čak i javno to priznaje, kada kaže da su svi oni njega zadužili. I on je svoje obavio jer ti dečki ionako sami znaju kako.
    Kad ode s mjesta izbornika, dobit će mjesto u NO HŽa.

Svi smo sve već predvidjeli, nema nervoze.
    Ide nova runda za par dana. :grin:
  • prefontaine
    9.5k
    Zonu na korneru necu ni komentirat.austrijanac

Ma kakva zona na korneru?! Samo i jedino Zona Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.