• serbus
    6k
    Protiv Engleza i jačih protivnika igramo uvijek bolje jer imamo igračku kvalitetu da se dobro branimo, a znanja da onda povučemo brzu kontru Dancima Šuker lob, fra98 Šuker crveni Njemcima da prelomi tekmu, Brazil SP Orša,Petko....

Muku mučimo sa ekipama gdje smo mi ti "jači" i mi smo ti koji vodimo igru a nemamo izbornike da slože plan igre.
    Zato i zabijemo prije gol Talijanima,Njemcima, Englezima nego Malti, Sloveniji....

Tako da reqlno je da bolje odivramo sa Englezima nego Panamom
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Samo pozitiva ,možemo se malo ljutiti što po većini nas bi trebalo biti nekoliko naših na spisku. I Beljo i Stojke i Mišić, ali reprezentaciju se mora bodriti i biti uz nju i u dobru i u zlu. Šta smo do sad ostvarili ovako mali je ludilo. Puno veće nogometne zemlje mogu samo sanjati a toliko ulažu u nogomet. Poznajem nekoliko ljudi koji su odvojili zadnji euro pa otišli na put za Ameriku bodriti repku. Onakvu kakva god da je ,nama je najbolja. Ja u nju vjerujem i sanjam prolaz a poslije šta bog da i sreća junačka
  • serbus
    6k

Sory ali da sam ja Miške, Stojke, Beljo, i toliko se odričem od života da bi uspio u nogometu i vidiš da izbornik zove podobne nema Boga da bi se ikad više odazvao Daliću. Izgubio je kompas. Dečki su izgubili SP to im ne može nitko vratiti... Da Beljo sa preko 30+ golova nije unutra a igra ti i za iduca dva sp kao dio nove generacije je za mene neoprostivo da sam on. Ja bi Dalića bez problema odjebao.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    ma ko njega jebe , ja ga ne volim ni prije a ni sad jer je govno tovarsko i anti dinamovac. Ali kažem kad svjetsko počne ,iznad svih Hrvatska
  • jedan u nizu
    18.3k
    Davno sam ja rekao da je najbolji pokazatelj zasto smo tako losi i zasto imamo nevjerovatne srece, to sto nam kladionice nikada ne vjeruju, nitko od nogometnih strucnjaka nas ne shvaca ozbiljno, jer igramo jako lose zadnjih 7 godina.

Evo primjer Norveske, zasto je veci favorit od nas? Igraju bolji i smisleniji nogomet od naseg, i to se vidi. Nije ni do Haalanda, pa mi imamo Modrica, pa nas opet smatraju losima.

Jos bolji pokazatelj zasto je Dalic svjetska prevara, je cinjenica da nakon 2 osvojenje medalje, covjek nije imao nikakve ponude za trenersku karijeru. Cak i ove price o Saudijskim milionima su rekla-kazala.

Uzmite bilo kojeg, ali doslovno bilo kojeg izbornika, i koji sa underdog ekipom uzme medalju na SPu i najmocnije ekipe ce se trgati za njega.
    I sad zamislite da taj neki trener sa nekom tamo Kolumbijom uzme dvije medalje na dva SPa, pa covjek bi istovremeno vodio Real, Man Utd i Bayern koliko bi bio vruca roba.

Dalic nema nijednu ponudu jer svatko normalan vidi da taktike nema, strategije nema, plana i buducnosti nema, prilagodbe nema, smislenosti nema, konzistencije nema, a jedino sto ima su ''dobrosusjedski'' odnosi sa svim reprezentativcima koji se uklapaju u njegov licemjerni prikaz domoljublja.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k

Kockasti mi je dobar, ovi ostali ne znam kaj bi mislio :lol:
  • Nolifer
    15.1k

Ma prvi je ok, ovo ostalo :groan: , ko da su nam ostavili prostora da sami stavimo na opremu kaj želimo :grin:
  • Mali Zeus
    21.4k
    ↪Mali Zeus mozes ti i 5000 ako bas zelisDani Olmić

Neka hvala.
  • Mali Zeus
    21.4k

Čekamo adidas i onda likovi potpuno izbace kockice.
  • GOAT
    8k
    Treći dres izgleda kao da su mijesali tempere na njemu
  • Mali Zeus
    21.4k
    Uzmite bilo kojeg, ali doslovno bilo kojeg izbornika, i koji sa underdog ekipom uzme medalju na SPu i najmocnije ekipe ce se trgati za njega.
    I sad zamislite da taj neki trener sa nekom tamo Kolumbijom uzme dvije medalje na dva SPa, pa covjek bi istovremeno vodio Real, Man Utd i Bayern koliko bi bio vruca roba.
    jedan u nizu

Logika ti nije neka jer izbornički posao nije isti kao trenerski. Istina jest da Dalić malo toga mijenja i uljuljkao se previše, al recimo nisam vidio da su se pomamili za argentinskim izbornikom nakon prošlog Svjetskog ili španjolskim nakon Eura. I nema tu isto logike da mora biti underdog, da ti odmah doskočim nego bilo koji izbornik koji poluči neki uspjeh.
  • Facke
    8.2k

Mislim da je to trening dres. Kolko sam cital treci bi trebal biti crni. Mene su ovi adidasovi dresovi uzasni. Katastrofa teska.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k

Sad tek vidim da si prije mene stavio link :sweat:
    Ma da, kockasti mi je u odnosu na Nike dobar, ostali su mi razočaravajući, pogotovo ovaj akvarel neki, koji k....

Da, očekivao sam da ćemo s adidasom napraviti neki iskorak. Kad ono varijacija na temu kockica i ostalo kao da su iz arhive izvukli tri random dresa...
  • Mali Zeus
    21.4k
    Čak i ove addidas originals trenirke koje bi mogle biti jebene izgledaju ko s placa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.