• Pacho
    19.7k

Nismo bili pravi. Falilo je brzine i okomitosti.
  • Ljubo
    1.2k
    bolje da fali brzine i okomitosti nego vraćanja lopte prema Livakovicu čim centar pređemo.
    Logično od našeg izbornika…
  • Thor
    3.2k
    Vidim ja,tj.citam,malo ste se prevec okrenuli kritici i propitivanju rada naseg Izbornika i sad sam malo uvredjen (nisam iznenadjen) takvim vasim ukupnim ponasanjem, i moram priznati, vidim,tj.citam da ne postujete Rijec Izbornika:
    "Nema mjesta za propitivanje Njegovog rada i Njegove logike." Molim dosta ovog bogoIzbornickoghuljenja i svi sad za pokoru 10 hnsaša,zdravokustića i slavaIzborniku i tak to uz klecanje na kuruzi u kutu!
    Sram vas budi. Pa da vas opet podsijetim...u pocetku bijase Rijec...Nema mjesta za propitivanje Njegovog rada i Njegove logike i Rijec bijase od...Izbornika i Rijec bijase Izbornik
    :joke:
  • ZG plavi 01
    495
    pa nije bas da mi Englezi daju nekog uvjerenja da sam siguran da ce nas dobiti. Da su Francuzi ili Spanjolci u pitanju druga stvar. Ovak prvo kolo, ne bi me cudilo 0:0 do 1:0 za Engleze uz neko mucenje njihovo
  • grba
    806
    Tocno to, ne znam cemu tolika negativa nakon dvije prijateljske, sta se ocekivalk?
  • rokikaciga
    15.9k
    Neka misljenja bi bilo bolje da ne iznosi u javnost

Dalić: Lako je uzeti pivu i komentirati iz fotelje, a ovo je težak posao

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dalic-lako-je-uzeti-pivu-i-komentirati-iz-fotelje-a-ovo-je-tezak-posao/2800503.aspx
  • Masto
    1.9k
    jadna majko jest mu teško
  • Mali Zeus
    21.8k
    Koje su to adekvatne zamjene za Modrica i Perisica? Samo njih dvojica i mi vise nemamo sta pričati o nekakvim medaljama.
    Zamjena za Kovacica koji ima 32 i prosjedio je sezonu zbog ozljede? Zamjena za Petkovica i Orsica i njihove igre u Katru? Možemo i dalje, al svakom realnom je jasno da nemamo više ni približno tu klasu kao nekad. Nismo ni za baciti i ne znači da ne može bolje od prošlog Eura al treba prilagoditi kriterije.
    Chempers

Modrića nemreš sam tak zamijeniti al možeš pronaći igrače koji će tu poziciju popuniti i izmijeniti igru tj. početi se navikavati na život bez Modrića, a ne ovo sve do iznemoglosti gurati. Zamjena za Kovačića je Sučić. Da ne govorim da postoji jedan vrlo dobri vezni igrač imena Josip Mišić.

Isto tak i za Perišića i za Oršića se mogla naći zamjena da se htjelo, a za Petkovića bi dobra zamjena bio Beljo. Evo što se tiče bokova jedan čisto dobri bek koji može igrati i wingbacka Smolčić sjedi doma jer je eto Jakić postao katica za sve.
  • javolimtebejako
    5.8k
    A ti koji su sigurni da necemo nista napravit neka opale 1000 eura na engleze pa da vidimoDani Olmić

ma odakle mi 1000 eura
  • GOAT
    8.8k
    ma odakle mi 1000 eurajavolimtebejako

zamijeni žetone?
  • Mali Zeus
    21.8k
    A ti koji su sigurni da necemo nista napravit neka opale 1000 eura na engleze pa da vidimoDani Olmić

zašto baš 1000?
  • Dani Olmić
    2.2k
    mozes ti i 5000 ako bas zelis
  • javolimtebejako
    5.8k
    zamijeni žetone?GOAT

to je vec oslo sve u The Familyu nakon tekme
  • serbus
    6.1k
    Protiv Engleza i jačih protivnika igramo uvijek bolje jer imamo igračku kvalitetu da se dobro branimo, a znanja da onda povučemo brzu kontru Dancima Šuker lob, fra98 Šuker crveni Njemcima da prelomi tekmu, Brazil SP Orša,Petko....

Muku mučimo sa ekipama gdje smo mi ti "jači" i mi smo ti koji vodimo igru a nemamo izbornike da slože plan igre.
    Zato i zabijemo prije gol Talijanima,Njemcima, Englezima nego Malti, Sloveniji....

Tako da reqlno je da bolje odivramo sa Englezima nego Panamom
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Samo pozitiva ,možemo se malo ljutiti što po većini nas bi trebalo biti nekoliko naših na spisku. I Beljo i Stojke i Mišić, ali reprezentaciju se mora bodriti i biti uz nju i u dobru i u zlu. Šta smo do sad ostvarili ovako mali je ludilo. Puno veće nogometne zemlje mogu samo sanjati a toliko ulažu u nogomet. Poznajem nekoliko ljudi koji su odvojili zadnji euro pa otišli na put za Ameriku bodriti repku. Onakvu kakva god da je ,nama je najbolja. Ja u nju vjerujem i sanjam prolaz a poslije šta bog da i sreća junačka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.