• Filip85
    1.4k
    1,75 na engleze
  • NitkoBitan
    37.8k
    1,75 na englezeFilip85

santa-claus-sitting-under-parasol-gifts-beach-29666144.jpg
  • KtcGoat
    6.8k
    Druzba je druzba, sluzba je sluzba
  • DrRatoljub
    1.2k

Očekivano nakon naših zadnjih par utakmica. Posebno jer gol mozemo zabiti samo slučajno.
  • Benedikt
    195
    Pred svjetsko imam hype kao usred krize pred Celtu kad je KTC startao na desnom beku. Ali jbg. Ajmo naši!
  • ZG plavi 01
    495
    ma kladionice nas ne vole!
  • ShanKu
    2.3k
    nitko nas ne voli :sweat:
  • prefontaine
    10k
    Upravo večeram, a stari gleda dnevnik, vijesti, šta li već, ne znam na kojoj televiziji. I priča Dalić: "cilj nam je što je moguće više vratiti u formu Modrića, Kovačića i Gvardiola."

Ja, koliko se sjećam, sam milijun puta slušao i čitao Dalića kako govori: "Igrat će najspremniji i oni koji su u formi."

Ono što mene zanima jeste ima li u Hrvatskoj jednog, ali jednog novinara s kralježnicom i karakterom, koji bi izbornika upitao: "Izborniče, a zašto ste zvali igrače koji su polozlijeđeni, van forme, rekovanlescenti?"

I zašto nema?
  • jakov1
    1.7k
    Brate mili, kod nas Uskok ne smije uci u HNS jer je Svjetsko, mozes mislit koji novinar spreman reci ista protiv #family moze doci na presicu.
  • KtcGoat
    6.8k
    Ono kad malo detaljnije proanaliziras zastave Gane i Paname:
    thats-it-yes-thats-it.gif
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Modrića, Kovačića i Gvardiolaprefontaine

Kojeg točno iz tog terceta ne bi zvao i tko je bolja alternativa za dotičnog?

Gvardiola koji djeluje fit i koji je dobival u Cityu priliku zadnjih tjedana?

Luku bez kojeg je Milan kihnul i kojeg je Allegri moral ubaciti da ga proba spasiti?

Kovu kojeg je također Pep dozirano koristil u svibnju i igrač koji u najmanju ruku može ući zadnjih 20-30min da promjeni ritam i po potrebi bilo nekim potezom prema napred kreira ak ganjamo ili smiri igru ak čuvamo rez?
  • prefontaine
    10k
    Kojeg točno iz tog terceta ne bi zvao i tko je bolja alternativa za dotičnogZrnTSCHeZ

To pitaj izbornika. On je izjavio da neće zvati nespremne igrače i one koji nisu u formi.
  • wolfgang14
    4.4k
    Budimirov kredit se topi, u redu već čeka napadač koji može mandžukićevski terorizirati obrane...

KOJI KREDIT ZA BOGA MILOGA?? ZAŠTO ON IMA "KREDIT"? ŠTO JE ON UČINIO U ZADNJIH 10 GODINA ZA REPKU... Ne morate spominjat onaj jedan gol... plz

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/budimirov-kredit-se-topi-u-redu-vec-ceka-napadac-koji-moze-mandzukicevski-terorizirati-obrane-15716201
  • Dani Olmić
    2.2k
    Kad citam neke komentare, kao da neki misle da igramo drugi sport a ne nogomet, mislim da se ne varamo, nismo vise ta sila kao 2018 i mozda 2022 ali za bacit sigurno nismo….

A ti koji su sigurni da necemo nista napravit neka opale 1000 eura na engleze pa da vidimo
  • Navijač Dinama
    12.8k
    ali za bacit sigurno nismo….Dani Olmić

To smo mislili i protiv žabarije i albanaca, pa nas taširali ko svinja masnu krpu. Da je bilo 5 minuta još nadokane Hoxha bi one man army preokrenuo rezultst protiv naših.

Nego vidim gostovanje samoglasnika kod Gnojmire na ovoj režinskoj televiziji, jel mu jsvio neko ds pripremi argumente kad napravimo od senilnog Jordana Hendersona prime Gerrarda, a od Ezea Waynea Rooneya
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.