• Dani Olmić
    2.2k
    Kad citam neke komentare, kao da neki misle da igramo drugi sport a ne nogomet, mislim da se ne varamo, nismo vise ta sila kao 2018 i mozda 2022 ali za bacit sigurno nismo….

A ti koji su sigurni da necemo nista napravit neka opale 1000 eura na engleze pa da vidimo
  • Navijač Dinama
    12.5k
    ali za bacit sigurno nismo….Dani Olmić

To smo mislili i protiv žabarije i albanaca, pa nas taširali ko svinja masnu krpu. Da je bilo 5 minuta još nadokane Hoxha bi one man army preokrenuo rezultst protiv naših.

Nego vidim gostovanje samoglasnika kod Gnojmire na ovoj režinskoj televiziji, jel mu jsvio neko ds pripremi argumente kad napravimo od senilnog Jordana Hendersona prime Gerrarda, a od Ezea Waynea Rooneya
  • Pacho
    18k

Nismo bili pravi. Falilo je brzine i okomitosti.
  • Ljubo
    742
    bolje da fali brzine i okomitosti nego vraćanja lopte prema Livakovicu čim centar pređemo.
    Logično od našeg izbornika…
  • Thor
    2.7k
    Vidim ja,tj.citam,malo ste se prevec okrenuli kritici i propitivanju rada naseg Izbornika i sad sam malo uvredjen (nisam iznenadjen) takvim vasim ukupnim ponasanjem, i moram priznati, vidim,tj.citam da ne postujete Rijec Izbornika:
    "Nema mjesta za propitivanje Njegovog rada i Njegove logike." Molim dosta ovog bogoIzbornickoghuljenja i svi sad za pokoru 10 hnsaša,zdravokustića i slavaIzborniku i tak to uz klecanje na kuruzi u kutu!
    Sram vas budi. Pa da vas opet podsijetim...u pocetku bijase Rijec...Nema mjesta za propitivanje Njegovog rada i Njegove logike i Rijec bijase od...Izbornika i Rijec bijase Izbornik
    :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.