• KtcGoat
    5.7k
    Kamera na istoku, ili nije
  • Sajla
    20.8k
    do kad Nova TV ima prava na utakmice reprezentacije? pogledao sam 10ak minuta uvodne emisije i mozak mi je trajno oštećen. da, sam sam si kriv kaj ne prebacim, ali gluposti poput onog oponašanja Poklepovića bi trebalo staviti van zakona.
  • Droljo
    28.5k

A zašto?
    Opiši kako bi to trebalo izgledati po tebi?
  • KtcGoat
    5.7k
    Meni je ok, volim opustene i retardirane verzije emisija poput ove
  • vjeko1701
    25.1k
    O ne, HT je još uvijek zadržao ovu reklamu...bit će to mučno prvenstvo.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Sta je ovo na igracima? Nike se rjesava odjece za gej prajd?
  • Omake
    17.8k
    Ajmo đuturumi!
  • Sajla
    20.8k
    ako pitaš za Špacu - nikako, ono je bilo bezveze, forsirano, nimalo smiješno.
    a inače - stručni komentatori koji nam tumače kako je Matanović brži igrač od Muse, samo floskule, a ništa informativnog i sl. prebacivao sam kanale, nisam mogao u komadu gledati, ako sam propustio nešto pametno, moja krivica.
    Vlado Boban mi je čak i dobar inače, ali u cjelini mi je to jednostavno loše i neprirodno. znam da se o ukusima ne raspravlja i da se razlikuju, ali ovo nikak nije po mom.
  • Thor
    2.7k
    i meni se cini,bas sam htrl komentirat
  • fakin
    4.7k
    .vec je bila jedna tekma di su kamere bile na istoku
  • Thor
    2.7k
    vise to ne gledam..samo tekma,nista prije i poslje...negledljivo. Nadam se da nece Nova jos dugo
  • eol12
    941
    Fora je kamera s istoka. Sviđa mi se
  • ZG plavi 01
    313
    Netko je tako tesko falsao cijelo vrijeme himne. Ali highlight svega mi je ipak to kaj spiker prica na engleski jer eto valjda Janezi ne razumiju "nacionalna himna Hrvatske". A navijanje je isto malo jace...
  • Thor
    2.7k
    da i meni. Nadam se da bu i u hnl-u
  • vjeko1701
    25.1k
    Fora je kamera s istoka. Sviđa mi seeol12

Kolko bi HNL u prijenosima izgledao ozbiljnije da se na nekim stadionima tako optimiziraju tribine koje su u kadru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.