• Zagabria
    370
    Ova postava izgleda ok. Nakon one neki dan.
  • ZG plavi 01
    312
    svakako bih radije Sucica, ali vratio se Kova, igrao je u zadnja 2 mjeseca vecinu utaimica premier ligi, cak i finale kupa i polufinale. Okej, nije to sad neka minutaza, ali premier liga je u pitanju, bit ce on na svjetskom dobar.
  • KtcGoat
    5.7k
    Livakovic-Stanisic-Erlic-Pongracic-Gvardiol-Modric-Kovacic-Marco Pasalic-Kramaric-Perisic-Budimir
  • vjeko1701
    25.1k
    Erlić - Pongračić? Ne bi bilo bolje dati minute DČC i Šutalu ili uigravati Vuškovića ako ga već planira koristiti u prvih 11?
  • Filip Međimurje
    1.4k
    Njima je prva špica naš nesuđeni Žan Vipotnik, koji btw. po TM-u vrijedi 22M €.
  • fakin
    4.7k
    Zadnja pripremna utakmica prije svjetskog, nama u prvih 11 mladici od 40, 37, 34, 34, 32 i 31 godinu.

Stvarno imamo maga na klupi.

Baturina koji je bio najbolji protiv Belgije je na klupi
  • KtcGoat
    5.7k
    Idemo Aljoo
  • ElDorado
    11.4k
    Hrvatski jezik ima bogatstvo dijalekata i narječja ali mi ide na kurac kad dodjes na teve i dereš “reka, kaza” umjesto hrvatskog književnog. Nijedan purger ne dere kajkavštinu koliko ja pratim
  • Time
    1.7k
    Ma daj kakva je ovo emisija jebote,pa doslovno bih ja bolje vodio i bolji gost bio,forsiranje neke kao lazne opuštenosti do te mjere da mi je neugodno....ja isto imam svoj dijalekt ali kad radim i najmanju ozbiljniju stvar npr zovem banku da cu kasnit sa ratom kredita,promjenim se na standardni književni....
  • Gringo
    982
    kad dodjes na teve i dereš “reka, kaza”ElDorado

Od njih je jedino Štimac evoluirao što se toga tiče

Kad smo kod dijalekata dabogda Facke jedan dan bude gost u studiju
  • ElDorado
    11.4k
    hahaha to sam bas htio dodati
  • miro
    9k
    dabogda Facke jedan dan bude gost u studijuGringo

:rofl:
  • ElDorado
    11.4k
    Sramotno je kako Nova radi te uvodne emisije i s kakvim kadrom raspolaže. I još prtljanje s Dnevnikom u svemu tome.
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Pogrančić u lošoj formi plus igra nogom mu ne postoji(nikad i nije) i brzina onako prosjek neki stoperski. Grdo bu bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.