• KtcGoat
    6.8k
    Livakovic-Stanisic-Erlic-Pongracic-Gvardiol-Modric-Kovacic-Marco Pasalic-Kramaric-Perisic-Budimir
  • vjeko1701
    26.6k
    Erlić - Pongračić? Ne bi bilo bolje dati minute DČC i Šutalu ili uigravati Vuškovića ako ga već planira koristiti u prvih 11?
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Njima je prva špica naš nesuđeni Žan Vipotnik, koji btw. po TM-u vrijedi 22M €.
  • fakin
    5.5k
    Zadnja pripremna utakmica prije svjetskog, nama u prvih 11 mladici od 40, 37, 34, 34, 32 i 31 godinu.

Stvarno imamo maga na klupi.

Baturina koji je bio najbolji protiv Belgije je na klupi
  • KtcGoat
    6.8k
    Idemo Aljoo
  • ElDorado
    12.5k
    Hrvatski jezik ima bogatstvo dijalekata i narječja ali mi ide na kurac kad dodjes na teve i dereš “reka, kaza” umjesto hrvatskog književnog. Nijedan purger ne dere kajkavštinu koliko ja pratim
  • Time
    1.8k
    Ma daj kakva je ovo emisija jebote,pa doslovno bih ja bolje vodio i bolji gost bio,forsiranje neke kao lazne opuštenosti do te mjere da mi je neugodno....ja isto imam svoj dijalekt ali kad radim i najmanju ozbiljniju stvar npr zovem banku da cu kasnit sa ratom kredita,promjenim se na standardni književni....
  • Gringo
    1.1k
    kad dodjes na teve i dereš “reka, kaza”ElDorado

Od njih je jedino Štimac evoluirao što se toga tiče

Kad smo kod dijalekata dabogda Facke jedan dan bude gost u studiju
  • ElDorado
    12.5k
    hahaha to sam bas htio dodati
  • miro
    9.4k
    dabogda Facke jedan dan bude gost u studijuGringo

:rofl:
  • ElDorado
    12.5k
    Sramotno je kako Nova radi te uvodne emisije i s kakvim kadrom raspolaže. I još prtljanje s Dnevnikom u svemu tome.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Pogrančić u lošoj formi plus igra nogom mu ne postoji(nikad i nije) i brzina onako prosjek neki stoperski. Grdo bu bilo.
  • KtcGoat
    6.8k
    Kamera na istoku, ili nije
  • Sajla
    22k
    do kad Nova TV ima prava na utakmice reprezentacije? pogledao sam 10ak minuta uvodne emisije i mozak mi je trajno oštećen. da, sam sam si kriv kaj ne prebacim, ali gluposti poput onog oponašanja Poklepovića bi trebalo staviti van zakona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.