• vjeko1701
    26.6k
    Da je sve ostalo na 2018., moglo bi se pričati o sreći ali 2022. i liga nacija je pokazala da je iza toga ipak nešto više. Jbg, složila se taktika da svjetski veznjaci drže loptu i umrtve igru i da ima dovoljno individualne kvalitete da naprijed složi nešto. Za penale smo imali solidne izvođače, dobre golmane i mentalitet iskovan 2018.

Budimo realni, mi nemamo brze igrače, nemamo krila i nemamo klasične bekove. Ono kaj smo imali je vrhunske veznjake, shot stopper golmana i generalno tehnički dobre igrače.

Da se sa raspoloživim kadrom mogao složiti kvalitetniji nogomet? Da, je, al dal bi tim nogometom došli do jednakih ili većih rezultata? To nikad nećemo znati.

Pod Dalićem/Modrićem se složila turnirska ekipa koja igra na prolaz a ne ljepotu, lepršavost ili nadigravanje. Europska su bila flop, svaki na svoj način, svjetska su bila uspješna.

Slažem se sa gotovo svim kritikama Dalića. Sam sebi uskače u usta, dvoličan je, egoističan, nekonzistentan. Sve to stoji. Ali reći da je sve bila sreća, to umanjuje sve, ne samo njega. Umanjuje igrače, njihov trud i uspjeh.
  • marcio amoroso
    52k
    Dalić je uspjeo nešto što će biti prepričavamo desetljećima ako ne i stoljećima. Uspjeo je biti omražen iako je kao izbornik u Hrvatsku donijeo srebro i broncu sa svjetskih prvenstava.

Rijetki će mu osporiti medalje, ali ljudskost pa i trenersko znanje hoće mnogi.

U mojim očima je točno ono što organski mrzim. Lik iz prve klupe u crkvi koji se švaleriše, mulja, a ovamo propagira vjeru i domoljublje. Njegovu priču puši još samo #family ekipa koja nema dva razreda osnovne.

Kakav je trener pokazuju ponude i tržište. Jedina potvrđena ponuda je ona iz Kuvajta. Jebeno za trenera koji je osvojio srebro i broncu.
  • DerHerrKool
    1.4k
    Lik iz prve klupe u crkvi koji se švaleriše, mulja, a ovamo propagira vjeru i domoljublje.marcio amoroso

Ja mislim da je baš ovo razlog zbog kojeg mnogi njegove zasluge za medalje pripisuju sreći, Modriću i tko zna čemu drugome. Da je stvarno ponizan i cijeni vrijednosti o kojima priča, da nije bahat nego šuti i radi, puno bi manje bilo onih koji ga prozivaju, jer tko radi taj i griješi. Reprezentacija je bitna ljudima koji vide da bi moglo bolje i kad na činjenicu da nema baš neko nogometno znanje dodaš da je imao jednu od najjačih europskih reprezentativnih generacija onda to licemjerstvo i bahatost još više dolaze do izražaja i bacaju sjenu i na ono dobro kaj je eventualno napravio.
  • Danko
    3.4k

Zaboravio si bespravnu gradnju:

Dalić zbog toga zasad nije kazneno gonjen, a objekt nije uklonjen. Postojalo je rješenje o uklanjanju, ali je ono kasnije poništeno nakon što je utvrđeno da je još bivši vlasnik zemljišta, za svoje zdanje, podnio zahtjev za legalizaciju koji nikada nije riješen.

Državni inspektorat potvrdio je da je na tom području provedeno ukupno 177 inspekcijskih nadzora te da je izdano 157 rješenja o uklanjanju objekata. U 68 slučajeva postupci rušenja su prekinuti, među njima i za objekt koji je izgradio Dalić.

"Kako će biti svima ostalima, tako će biti i meni", rekao je Dalić o cijelom slučaju za 24sata, a u međuvremenu je objavljeno i da cijeli slučaj provjerava Državno odvjetništvo.

Haha moš mislit ....
  • Jos-Optimus
    12k
    sukus svega možemo jasno vidjeti u tome što Luka izvodi ključni jedanaesterac protiv Italije. Svi znamo da ih čovjek loše izvodi, ali eto, mora. Tu ga je izdala sva sreca koju je do tada imao. A da je imao jednog Misića u ekipi, hladno imamo 6 bodova
  • FelceAzzurro
    1.7k
    Ima li tko upućeniji da objasni kako Dalić nije u sukobu interesa, a to mislim na vezu NK Varaždin-Reprezentacija? Koliko znam on i sin su tamo glavni, zar može biti izbornik netko tko je involviran u upravljačku strukturu drugog kluba? To povlači onda i pretpostavke pogodovanje prijateljskim menadžerima za igranje pojedinih igrača u reprezentaciji. A vrhunac svega je njegov obilazak igrača prije ovog SP-a koji izgledao kao recenzija ino restorana :lol:
  • Dadox
    1.5k
    Dalića nikada nisam volio,ni kada je bio drugi na svijetu ni kada je bio treći ni kada je uzeo srebro u Ligi nacija.Poštovao ga jesam jer jbga nikad nitko nije i neće to ponoviti.Sada mi se čini da odlazi sigurno nakon SP pa postaje bahatiji i kurčevitiji jer ne mora više glumatat poniznost,pobožnost i skromnost.
  • KtcGoat
    6.8k
    Veceras u 4-2-3-1
  • Danko
    3.4k
    Lukica igra i kad odmara

IMG-20260607-132627.jpg
  • mlinchica
    6.8k
    Sad bu se Zlatko opet predomislio poslije tekme i odustao od 3 iza :grin: “ne leži nam to”
    Taman se onda još protiv Slo uigramo i zbunimo eng totalno
    mlinchica

:lol:

Veceras u 4-2-3-1KtcGoat
  • KtcGoat
    6.8k
    ahahahahahahahaha, a bilo je receno i prije da cemo tako
  • ZG plavi 01
    470
    moj komentar uopce nije bio u smjeru njegove kvalitete i igara vec jednostavno ne mislim da ga Dalic forsira populisticki nego jednostavno mislim da je bilo tko trener Hrvatske da bi Vuskovic sigurno startao. Cak mislim da ga Dalic uopce ne smeka jer ga je gurao u u21 repku do prije 3 mjeseca.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Meni je puno bolje djelovao par Šutalo - Ćaleta-Car. Ne znam zašto je razbio sad taj tandem.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Inače što se Dalića tiče, mene najviše kod njega smeta licemjerje i dvoličnost. Uspjehe mu nitko ne može uzeti, ali on samo ističe dobro, a loše rezultate gura pod tepih. Osvojio je 2 medalje, uz dosta sreće, pogotovo Katar, ali je osvojio, nitko ne spori. Sad ga već smeta i kad mu netko kaže da smo u Katru imali puno sreće i visili ko lusteri protiv Belgije, skoro išli doma nakon prvog kruga. Liga nacija mu je bilo nebitno natjecanje dok su nas bušili, kad smo došli do finala odjednom je postalo važno. Pa to licemjerje kod pozivanja igrača, različita mjerila. I na kraju ono finale u Rusiji kad on izjavi da kako je mogao ne staviti Subašića nakon svega što je obranio. Svjesno je stavio ozlijeđenog golmana u najvažnijoj utakmici u povijesti. I pun kurac mi je tog njegovog pozivanja na domoljublje, obitelj i Boga kad on sam ne živi te vrijednosti kako priča.
    Zbog toga serem se na njega ko osobu, jedva čekam da ode.
  • Facke
    8.4k

Zato kaj je Caleta Car trenutne nazalost nespremen....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.