• Sajla
    20.7k
    Dalic je zasral i te ne jeden pot.Facke
    bu Dalic tu opet pogresil? Vec je progresil stem koj ih je nespremnih zvalFacke

a prvo si napisal:
    Covek dobre delaFacke

Svatko bi htio da mu Facke bude šef ;)
  • Zagi
    17.7k
    Teški dani slijede za odvjetnički ured. Posla preko glave ,a ne plaća se ni regularno vrijeme .
    Neplaćeni prekovremeni se podrazumijevaju.

Odustanite dečki. Pao je po pitanju karaktera, nema tu povratka.
  • ZG plavi 01
    310
    sve se slazem i ne volim Dalica uopce, ali Vuskovica bi startao bilo ko da je na klupi, ne bih nazvao to populizmom, pa covjek ga je gurao u u21 repku do prije 3 mjeseca
  • Facke
    8.2k

Tu sam moral napisati po cemu mislim da dobre dela. Jbg. Ima on pluse i minuse. Kak i ja. Al generalne covek dober posel dela. Nemres reci da je se same sreca.

Vidli bume sad na prvenstvu. Mene i te me najvise smeta pri njemu da mu igraju nespremni. Ajd da mu das par minot v kvalifikacija protiv nekoga ok. Ali da das na zavrsnem turniru , e tu imam i ja problem.

Ja bi stel onuga Dalica nazad , kad je pocel 2018. Pozitiven , nasmejan, imel je bas tu pozitivu u sebe. Te je bile neke bas lepuga. Osecal sam se ko da sam del cele te price.

Dosta se je on i premenil. Kaj je je. Tu ga nemrem ni ja braniti. Nema vise te pozitivne vibre. Kaj je steta.
  • Jurki
    25.6k
    od svih nebuloza taj Vuskovic je jos najmanji problem.
    Najvise me zivcira opravdavanje losih poteza s uspjehom u proslosti.
    Uspjesan je bio i Cacic u Dinamu, pa kad vise nije islo potjeralo ga se.
    Dalic je dobio nakon zadnjeg Eura nepotrebni kredit.
    Mislim pa kaj reci da smo zadnju jacu utakmicu koju smo dobili bila Engleska.
    Ligu nacija ne racunam jer je doticnom izborniku to natjecanje bezvezno.. pogotovo nakon onakvog debakla protiv Španjolaca i Portugala.. de smo samo pukom srecom ostali u A ligi.
  • Droljo
    28.5k
    Vidli bume sad na prvenstvu.Facke

Tu te čekam.
  • Pacho
    18k
    Poniznost kada treba sniziti ocekivanja i pripremiti teren za potencijalni neuspjeh, odnosno opravdati sramocenja, a degutantno bahacenje uspjesima. Ovakvu izjavu si ne bi dozvolili Guardiola, Phil Jackson, Bill Belichick, Nick Saban - sve redom ljudi koji su sam vrh trenerske profesije u svojim sportovima.
  • vjeko1701
    25k
    sve se slazem i ne volim Dalica uopce, ali Vuskovica bi startao bilo ko da je na klupi, ne bih nazvao to populizmom, pa covjek ga je gurao u u21 repku do prije 3 mjesecaZG plavi 01

Ne slažem se. Gvardiol je bio barem razina više kad je upao u reprezentaciju pa je opet na Euru imao ozbiljnih brainfartova.

Završnica turnira nije vrijeme za guranje debitanata. Tu nema prostora za sazrijevanje, uigravanje i razvijanje kemije ili razumjevanja između igrača, posebno u obrani. Dojam je da se Vuškovića pošto poto pokušava ubaciti u prvih 11 radi sezone i hypa.
  • Jurki
    25.6k
    sad se bahati jer zna da mu je ovo zadnje takmicenje.. i zapravo otkrio svoje pravo lice.
    Cijepljen od bilokakve kritike, a ako ga se nekaj pita kaj mu ne paše.. to je napad na Hrvatsku reprezentaciju i njega kao izbornika ciji se rad ne smije propitkivati.
    Malo se zajebal.. apsolutno svaciji rad se treba i mora propitkivati jer niti jedan covjek nije nepogresiv.
  • Mr Blue
    4.8k
    Meni osobno je Dalić potpuno nebitan tip u priči oko hrvatske reprezentacije. Imam osjećaj da glavnu riječ vodi, danas, Modrić, ranije i neki drugi kvalitetni igrači. Ne vidim svemir u kojem Dalić objašnjava Modriću, Rakitiću, Mandžukiću kako bi trebali izgledati na terenu. Samim time vjerujem da ni popis nije radio 'na svoju ruku'.

Zato što mi je nebitan htio bih podijeliti s vama i jednu drugu perspektivu, pogled na reprezetnaciju.

Nisam puno star, ali nisam puno ni mlad. Prva sjećanja uz reprezetnaciju su mi genijalne godine 1996. i 1998.
    S puno ushita svi ovdje se sjećamo prvenstva 2018. pa svega što je uslijedilo dalje.

No ipak, usudio bih se reći da je Hrvatska dobrih 20 godina bila na nogometnim marginama. Jako dobro pamtim derbije protiv Bugarske i uvijek neugodne susrete protiv Škotske i Makedonije. Većinu mog života Hrvatska je ispadala u skupinama velikih natjecanja ili bi uz par bljeskova i pobjeda ipak igrala sporednu ulogu.

Ovih dana završit će era jedne sjajne generacije igrača, a onda, bojim se, slijedi sunovrat i povratak u nogometno sivilo. Dosta vas ovdje poentira (s pravom čak) kako nismo uzeli nijedno zlato u dva finala, itd, a ja se realno lupam po glavi jer ne mogu vjerovati da smo uopće došli do finala.

Ponavljam, Dalić je nebitan i on će se, vjerujem, nakon ovog SP-a oprostiti, pa prvenstveno jer će to napraviti i Modrić. No bojim se hoće li dosta ljudi ovdje moći prilagoditi svoja očekivanja novom vremenu koje je pred nama. Jebe se meni, iskreno. Ja reprezentaciju neću voljeti ništa manje kad bude igrala 'derbije' protiv Češke i Ukrajine. Samo mislim da kao jako mala država s ponešto dijaspore već godinama lupamo daleko iznad svog pojasa.

Opet, možda ja posve krivo rezoniram i mi doista imamo bazen igrača koji će ostati pri svjetskom vrhu u godinama koje dolaze, ali trenutačno to ne vidim.

Zato, za kraj, ja ću u ovom SP-u uživati koliko mogu, svjestan da je ovo možda i zadnji ples jedne sjajne generacije, nešto kao prvenstvo u Japanu i Koreji s Bokšićem, Šukerom, Jarnijem... A poslije ovog ljeta... Dobro se vežite.
  • ElDorado
    11.3k
    Najiritantnija Dalićeva osobina je njegovo licemjerstvo i dvoličnost. I to u svim segmentima. Boli me kurac za njegov privatni život ali on ga je sam uveo u javnost kad je počeo intimu svakog normalnog čovjeka uvoditi kao neke svoje kriterije domoljublja, kredibilnosti i iritantne family spike.
    A onda da ne pričamo o pomanjkanju bilo kakve samokritike ili glumatanje zaštite repke na račun osobne uvrijedjenosti i taštine.
    O taktičkoj nekompetenciji i čudesnim izborima igrača ne treba niti previše drviti. Koja to još momčad na SP ide s jednim bekom i dva krila???!!!!
    I na kraju zamislite situaciju da engleski, španjolski ili francuski izbornik (a s njima želimo biti usporedivi zar ne?) izjavi da ga nitko ne smije kritizirati i da ga ne zanima misljenje o njegovom radu????
    Kako god lik je uspio zagaditi sve oko repke i postići najgore kod navijača-ravnodušnost.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    primjetiti ću da ne spadaš u 5%, samo toliko
  • vjeko1701
    25k
    U puno toga se slažem, jedino bi na temelju ovih proširivanja prvenstva rekao da baš ne bi trebali propuštati velika natjecanja ali teško da ćemo moći ciljati nešto više od 1/4 finala. Dok je god Dinamo posložen, uvijek će biti dobih igrača i talenata, posebno u vezi tak da ne očekujem sad neki sunovrat kao Bugarska ili ispadanje iz top 25. Manjak igrača svjetske klase ćemo morati nadoknaditi timskom igrom i taktikom.
  • miro
    9k
    Dalića ne mogu ni vidit ni čut, ali čim su hrvatski dresovi na ekranu, meni se puls podupla, nemrem protiv toga
  • ElDorado
    11.3k
    trebaće nam stvarno dobar izbornik-trener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.