• Facke
    8.2k

Prigorski ticeki :smile:
  • Maximo
    870

Da mi je vidit njegove kriterije za odabir igrača
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Decki moji a kak bi vi dogovorili da vas se stalne napada?Facke

Ne napada ga se stalno, otkud ti to?
    Kao prvo to, kao drugo ne znači da je svaka kritika i ispitivanje napadanje. Trener si reprezentacije, novinari su takvi kakvi jesu, analitičari su takvi kakvi jesu, Dalić je trener, ne čovjek na nekoj bezveznoj glupoj poziciji.

Ako se ne može nosut sa kritikom i komentarima koji ne pašu, onda-što se primao reprezentativne klupe kojeg kurca

Ljudi su previše mekani i kmečavi postali u zadnjih 10 godina, u zadnjih pet je to još više izraženo, kao kojekakve tetkice kad im mengica kasni, pa svaki komentar koji nije se čuo kako je planiran ili nije melem za uši, je po defaultu automatski napad na toga nekog, a u ovom, a bogami i u svakom slučaju je neka kontra komentar ili kritika napad na nedužnoj, nevinog i jadnog Dalića.

Manite se te jeftine mitomanije i populizma koju on i boomeri i ostala stoka uredno plasiraju, vedre,oblače i truju internetski prostor, a vi poprimate i popušite to.
    ili onaj još debilniji gori modus operandi da svatko tko kritizira Dalića je potomak komunista, mrzitelj svega Hrvatskog, jugočetnik ili nema pravo navijat za Hrvatsku i komentirat Dalića.
  • Mlađi referent
    15.6k
    Moraš biti stvarno posebna ljiga od čovjeka da osvojiš dvije medalje kao izbornik sa zemljom tako malom kao Hrvatska, a da te mrzi 50% nacije.

Ovakve izjave nisu imali ni velikani sporta koji ipak znaju nešto više nogometa od gospodina
  • austrijanac
    11.3k
    Kak on ima svako pravo izjavljivat takve gluposti, tak i ja imam svako pravo na forumu srat po njemu.

Licemjerno govno bez obraza.
  • Hectorharatti
    402
    mrzi ga pola nacije jer su ljudi iz svojih zivota frustrirani. Neces naci 5% uspijesnjih ljudi koji mrze Dalica.
  • Mlađi referent
    15.6k

Teorija bi ti držala vodu da Hrvati nemaju svoje kultove ličnosti, pa čak i Ćiro s ozbiljnim mrljama je percipiran kao apsolutna legenda.

Frustrirani Hrvati se eto, namjerili na sveca, uspješnog Dalića.
  • GOAT
    8k
    Moraš biti stvarno posebna ljiga od čovjeka da osvojiš dvije medalje kao izbornik sa zemljom tako malom kao Hrvatska, a da te mrzi 50% nacije.Mlađi referent

Pa to je dokazao sa svojim "ako ga nisam zvao prije necu ni sada" odgovorom.

Mislim da se njega zapravo vrlo malo kritiziralo i nitko u javnosti nije ispitivao njegove odluke jer ipak on ima "rezultat".

Covjek je bio apsolutno medijski zasticen i sad kad dobije pitanje koje njemu nije po mjeri odmah se poziva na napad i mrznju
  • NitkoBitan
    36.9k
    Svijet voli pobjednike.
  • Papastrumf
    23.1k
    mrzi ga pola nacije jer su ljudi iz svojih zivota frustrirani. Neces naci 5% uspijesnjih ljudi koji mrze Dalica.Hectorharatti

Mrznja je svakako preteska rijec. Ne vidim zasto bi ga netko mrzio!?
    To da nije omiljen, to je cinjenica, posebno uzeci u obzir uspjehe koje ima iza sebe kao izbornik.
    Ja osobno ne znam nikoga tko “gotivi” izbornika od ljudi kojima sam okruzen, a ima ih itekako uspjesnih i ostvarenih, ako mislis na poslovnu karijeru.
  • Hectorharatti
    402
    to je tvoj stav.
    Meni je Dalic pobijednik. Stav mu malo sa visoka, al ima pokrice za to.

Ode se pale profili neki svaki put kad je reprezentacija tema, popili su svu pamet svijeta, objasnjavaju kao da su manageri nekih poduzeca, sve znaju, volio bi imat uvid u zivote takvih ljudi, kad imaju visak energije nas levate ovdje ucit sto je ispravno i tocno i sta nije.
  • Mlađi referent
    15.6k
    Stav mu malo sa visoka, al ima pokrice za to.Hectorharatti

Za stav “moje odluke se ne propitkuju” nema pokriće ni Johan Cruyff ili Pep Guardiola, a di Zlatko Dalić
  • Batigol
    161
    Nemaju ni Cruyff ni Guardiola....ali to ne znaci da ga nisu imali/imaju...
  • Hectorharatti
    402
    uopce nisam upratio kome je to rekao, ali ako se obratio nekom novinaru, ili nekome tipa tebi, po meni je to sasvim oke i upravu je.
    Ako se obratio nekom drugom treneru,onda mi i nema smisla.
  • Mlađi referent
    15.6k

I ova teza bi ti imala smisla da su Pep i Johan ovako pričali / pričaju nekim novinarima ili tipovima poput mene. Ali eto, Dalić je ipak izuzetak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.