• Sibirski plavac
    9k

Možda sam se krivo izrazio, nisam toliko mislio na hype (to se slažem da je svjetsko), nego više iščekivanje eura radi frustracija jer na njemu rijetko kad nešto napravimo, a na svjetskom imamo 3 medalje, pa valjda je jaka želja da konačno i na euru neš uzmemo.

Pa i ove velike europske nogometne sile, sve redom imaju više medalja na svjetskom nego na euru. Ima nešto u tome.
  • don
    20k
    Možda sam se krivo izrazio, nisam toliko mislio na hype (to se slažem da je svjetsko), nego više iščekivanje eura radi frustracija jer na njemu rijetko kad nešto napravimo, a na svjetskom imamo 3 medalje, pa valjda je jaka želja da konačno i na euru neš uzmemo.Sibirski plavac

a to je kod možda 10% hrvatskih navijača koji su dublje u tome. Svjetsko gledaju ljudi koji nisu u životu utakmicu pogledali van njega.
  • Sibirski plavac
    9k

Gledajući po reakcijama tih "prvenstvo navijača" prate oni i svjetsko i europsko, bitno da igraju naši i da ovi mogu obuć šalove kapice obojat si facu u kockice. Ali zato, ne daj Bože da bi išta pogledali van toga. Kao argument im je "pa gledam Hrvatsku jer to su naši dečki koji nas predstavljaju vani". A kad ih pitaš "Ok, a zašto ne gledaš recimo Dinamo, pa i ostale naše klubove kad igraju s vanjskima, pa i to su sve naši dečki koji predstavljaju Hrvatsku?", ne dobiješ nikakav odgovor ili nekakvo opravdanje da "to nije isto".

U ostalim sportovima (rukomet, košarka, vaterpolo) je još gore. Tamo 90% ljudi samo repku gleda. Ajde, jedina je razlika što košarci donekle NBA diže relevantnost...
  • Crusades
    24.3k
    "Vi znate moj način i sistem devet godina, u tih godina je Hrvatska osvojila tri medalje. Nema mjesta za propitivanje mog rada i moje logike. Ovo nije klub nego reprezentacija. Držim se svojih principa i onoga što je dovelo do rezultata mene i Hrvatsku."

Skromnost i poniznost :pray:
  • Masto
    1.5k
    Hvala mu na svemu al otiće i on jednog dana, vjerujem da de moglo izvući više od ekipe koju smo imali al nema veze ne smijem propitivati njegov rad
  • gledatelj
    1.3k
    Lijepo je netko rekao, Hrvate ne zanima sport uopće, nas zanima uspjeh i to je istina. Da smo jaki u kriketu pratilo bi se. Da smo loši u nogometu ne bi i to je to.
  • podravskimodrikibicPMK
    181
    i jos preciznije ne uspjeh nego senzacija, u vaterpolu smo ekstra uspjesni pa realno kolko ljudi gleda repku? O klubovima (koji su isto dosta uspjesni) da ne govorim

Jos brdo sportova di imamo ili smo imali odlicne rezultate (ili kak ti kazes uspjehe) ali nema pracenja jer nema SENZACIJE.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.