• fakin
    4.7k
    Evo plenkovic je pozelio dalic svu srecu. Hdz korporacija drzi se skupa
  • don
    20k
    još fali da mu nesriću poželi. Modrić mu je i dao dres sa potpisom svih reprezentativaca. Pro forma
  • Batigol
    161
    hebeno....a sto bi trebao napraviti? Bilo koji premijer/predsjedink iz bilo koje stranke?!
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Duboki naklon za Rusiju. Katar je Livakovićev masterclass i sreća. Ljudi dragi, Livi je protiv Brazila srušio svjetski rekord u obranama unutar 16m na SP-ima, protiv Japana je obranio 3 penala, a protiv Brazila odmah prvi i skoro odmah i drugi. Perišić daje nemoguci gol Japanu, Petko Brazilu. Protiv Kanade i Maroka ga čupaju ljudi po kojima je najviše srao
  • Pacho
    18k

Da smo mi od nekoga u 1/4 ispali kao Brazil protiv nas bi bila tragedija u rangu ili veca od Turske 2008. Izdominirali nas, a mi zabili gol iz jednog udarca na gol i to jos iz odbijanca i onda Livijev masterclass.
  • DerHerrKool
    1.1k
    lazljivac, ljigavac, populist, demagog i smece koje tjera inatJurki

Drito to. Manipulator profesionalni. Od početka lovi na emocije i prodaje fore o obitelji i poniznosti. Šutio je dok ga je išao rezultat jer ga je masa branila, bez obzira kaj se već tad znalo kakvo ljudsko dno je lik. Sad ga peče ego kad su kritike postale glasnije jer je valjda svima jasno da lik nema pojma o nogomentu, a ljudskih kvaliteta nema, pa na vidjelo izlazi pravi on koji se do sad pojavljivao tu i tamo, ali ga je više manje uspješno skrivao. Bahat i pun sebe, ponovo lovi na emocije i staru slavu jer zna da nema nikaj drugo za ponudit.
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Daliću kao i Kovačeviću, potreban jedan dobar logoped. Iako Kovine pressice su se relativno popravile i nemjerljivo je razumljivi u usporedbu sa pocetkom sezone, za Dalića imam osjećaj da svaki put sve više i više guta samoglasnike i sve više je nerazumljiv i loš za slušat.

Uz to sve izgleda zmazano, zalizano, tamno kao onaj ganci Dedić.
  • Paggini
    86.5k
    Katar je Livakovićev masterclass i sreća.Jos-Optimus

Osim Livakovića, treba spomenuti i pet nestvarnih i neviđenih promašaja Lukakua, da je jedan od njih ušao, ispali bi u skupini odmah, pa bi se i druga priča pričala. Uz to, protiv Brazila, udarac Petkovića okrznuo nogu i taman dovoljno da uđe u gol.

Naravno, ne govorim da za osvojiti išta ne treba određena doza sreće, ali je malo čudo kako smo mi došli do bronce.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    pa da...uvijek ljudima govorim kako smo Livija "dobili" nakon Japana, protiv Belgije je bila tragikomedija. I onda on (Dalić) na tom valu stalno jaše tu zihericu
  • Batigol
    161
    Sve tocno....ali hebi ga...bilo je i 2008 i 2016 gdje igras lijepo i leprsavo i onda prerana pusiona...ili 2012....ispadnes od prvaka i finalista u grupi..
  • Droljo
    28.4k
    Igrali smo dva finala i izgubili oba. Enter
  • ElDorado
    11.3k
    Najveća floskuletina je rečenica koju izgovaraju u zadnjih mjesec dana svi lizogusci: “tko ima pravo kritizirati Dalića on najbolje zna, osvojio je dvije medalje”.
    I to izgovaraju svi ljudi iz nogometa. Nevjerojatno mi je da ama baš nitko nema muda u javnosti izgovoriti ono što stvarno misli. Ogavno mi je to licemjerstvo a Dalić je postigao svoj cilj svojom bahatom retorikom i zaklinjanjem u vjeru, domovinu, naciju i familiju i kaj ja znam u kaj ne. I ljudi to masovno puše.
  • Facke
    8.2k
    Decki moji a kak bi vi dogovorili da vas se stalne napada?
    Al dobre resile se bu te. Ja mislim da bu uskoro Ivica Olic trener reprezentacije. Vu te sam si relativne siguren.
  • ElDorado
    11.3k
    Gdo ti je javil?
  • Batigol
    161
    Ma biti ce Bilic....pravi roker itd...(nije da mi nije drag)ali trebat ce to sve opet sastaviti ....novu repku...
    Mozda je on(Bilic)za to najbolji..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.