• Mikina lijeva kopačka
    766
    Ako ljudima rezultat nije pokvario dan, ove stranačke ćaci HNS AI reklame "Pokaži Srceee" sigurno hoće
    2h
    Hnlovac

To su PSK reklame, ali ne smiju se po danu reklamirati pa su "Pokaži srce" nema veze sa strankom, HNS-om, čista kockarnica
  • flexXy
    3.2k
    Ne znam zasto, ali ovo sta sam dns vidio mi pruza optimizam. Mislim da ce se sa slovenijom i kroz turnir neke stvari poslozit. Ocekujem da ce protiv engleza ipak Caleta dobit stopersku poziciju i da ce kliknut sve. U turnirskom sistemu je i ovako najbitnije uci u iducu fazu, a u njoj su defanziva i kontrola najbitnije komponente sto i dalje mislim da su nam najveci forte.
  • Thor
    2.7k
    slazem se sa prvim jos nekak dok su bili igraci unutra. Ovo sa zamjenama je tragikomicno. A onda fakat se postavlja pitanje po cemu su ti bolji i po cemu isti zasluzuju biti nutra na nasi ni na pozivu a nasi su u ludoj i nabrinanoj formi. Galesic bi tu isto imal kaj za reci.
    Mali Vuskovic ok ali nije mali jos tog kalibra. Treba papati jos puno spinata pa za koju godinu.
    Niko bi jeo ove Belgijance za dorucak. Ok izvanseriski Doku i takvi su cudo ali uz Misketa Stojketa i Galesica mislim da bi bilo bolje, Beljo bi primio na ledja bar njih par i okrenuo loptu. Ovo je bilo,pogotovo drugo,lose,lose,lose...koliko got se mainstrem trudi dati bolju sliku
  • CastAway1986
    5.7k
    Sutalo i Caleta Car da su mi iz kuce nebi mi igrali ispred Vuskovicabluemagic

Dosta interneta za danas
  • badjibadara
    9.7k
    I ovu hns-ovu grafiku je bas kao i neke igrace (pri tome ne mislim na najstarije), davno pregazilo vrijeme

712644224_1669214328541403_8503050681524520424_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=eBzWFB6NMW8Q7kNvwExSV12&_nc_oc=Adql1Va6PcN3rHbOuuHN54Ko5YWloi9EQBAt12OYEN40aB-Ffhyzjl7d-4wLLcAdwi8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=5W9F0o2l_oXHcbI8DdmuEw&_nc_ss=7b289&oh=00_Af_BLl0-JxKwY3EF_GM9h4j_fSse6XYrN7KzRxP_LEZY5g&oe=6A251AF6
  • Mihaljević
    14.7k
    images?q=tbn:ANd9GcSwE2gM8VxSrlU0DCyqEAlCeS8hyoOwndEJzrb-dt3szQ&s=10
    Zašto se od najboljeg stopera svijeta pravi lijevi bek? Pa jer se Katar zaboravlja? Pa jel se zaboravlja da je on najskuplji stoper u povijesti nogometa? Kakav lijevi bek?
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Kad je obavljen naš popis igrača , prvo što mi je palo napamet, dosadno, predvidljivo, monotono.

Mi možemo napraviti dobar rezultat ako Šutalo,Sučić, Perišić, Gvardiol budu na top nivou, uz standardan turnir Livija, ostali igrači nemogu donijet prevagu 5 deka dole, 5 deka gore.

Da naša igra postane uzbudljiva, Baturina mora biti iznenađenje turnira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.