• Ludovic IX
    11.7k
    al pari sa sutalom. Nekako imam osjećaj da si ova tik tok generacija koju par tiktok objava može okrenuti u krivom smjeru.

Vuskovic je sporiji od sutala. Lošiji u čitanju igre, lošiji u obrambenim zadacima. Bolji u skoku ali ukupno sutalo i vuskovic su ko da uspoređujes suntu sa zajcom. Možda sunta bude bolji od zajca ali sad je to samo možda.
  • Laugreano
    5.6k
    U Cityu lijevog beka igra samo u fazi obrane. U fazi napada se stalno uvlaci u sredinu. Nije on bek koji ce se drzat linije. Moze to odigrat ali tu ne dobijes ni 50% Gvardiola
  • bluemagic
    1.3k
    Nekako imam osjećaj da si ova tik tok generacija koju par tiktok objava može okrenuti u krivom smjeru.Ludovic IX

Hahah nemojmo se vrijedati.

Ljepota ovakvih rasprava je ta da cemo sve znati kroz 4 tjedna. Dabog da obojica bila u pravu i da oba igraca odigraju masterclass
  • Mr Anderson
    19.4k
    Španjolski As je dobro ogolio našu igru, oni nemaju potrebu paziti da se ne naruši atmosfera. Spori smo i sterilni prema naprijed, badava nam posjed kad nemamo dubinu.
  • Droljo
    28.3k
    badava nam posjed kad nemamo dubinu.Mr Anderson

Na žalost nemamo ni ispupčinu nikakvu...
  • ZGBhoy
    2k
    Bitno da zalizani zivi na staroj slavi, nadam se da se gadno varam u svojoj procijeni al ovo mi vuce na ono bezidejno EP to jesta zadnja dva EPa
  • DerHerrKool
    1.1k

A ja bih rekao da je ispupčina kod izbornika puno bitnija od dubine momčadi ak mislimo nekaj napravit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.