bluemagic
Nekako imam osjećaj da si ova tik tok generacija koju par tiktok objava može okrenuti u krivom smjeru. — Ludovic IX
Mr Anderson
Droljo
badava nam posjed kad nemamo dubinu. — Mr Anderson
DerHerrKool
ElDorado
Crni86
Vuskovic je sporiji od sutala. Lošiji u čitanju igre, lošiji u obrambenim zadacima. — Ludovic IX
vjeko1701
Mathiasovi Chageri
Nepovezivanje Dinamovog trojca Beljo-Stojke-Miške paradigma je cijelog Dalićevog mandata i razlog zašto mnogima ide na kurac. — ElDorado
Crni86
Paggini
mlinchica
Zatim je dao Modriću da izvodi svaki prekid kad imaš doslovno postavu koja mora na svakom korneru, autu, prekidu sa strane biti na pola gola. Mi imamo na korneru Vuškovića, Gvardiola, Šutala, a svaki naš korner je veća opasnost za naš gol nego protivnički jer naš Luka nije u stanju poslati oštru loptu u 16 nego šalje one balone koji putuju tri minute i gdje se i moja baba od 90 godina stigne postaviti. — Mathiasovi Chageri
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.