• Paggini
    86.2k

Odličan post, a mislim da nitko ovdje zapravo ne misli da je Matanović loš igrač, nego jednostavno je usputna žrtva pucanja po Daliću radi nepozivanja Beljettija
  • mlinchica
    6.3k
    Zatim je dao Modriću da izvodi svaki prekid kad imaš doslovno postavu koja mora na svakom korneru, autu, prekidu sa strane biti na pola gola. Mi imamo na korneru Vuškovića, Gvardiola, Šutala, a svaki naš korner je veća opasnost za naš gol nego protivnički jer naš Luka nije u stanju poslati oštru loptu u 16 nego šalje one balone koji putuju tri minute i gdje se i moja baba od 90 godina stigne postaviti.Mathiasovi Chageri

Je li ikad itko drugi izvodio prekide, kornere kad je kapetan na terenu? Nakon odlaska Rakitića, koji je po meni bio odličan u tome, mislim da nije nitko više dobio šansu osim kad LM10 izađe iz igre.
  • The Undertaker
    9.8k
    Tko je izvodio kornere u Realu i Milanu?
  • Crni86
    22k
    Kaj nije jucer perija izveo jedan korner?
  • ElDorado
    11.3k
    sve si u pravu zato sam i napisao da je njihovo nepozivanje zapravo temeljito neznanje sto zelis i s kojim igracima.
  • Eduardo
    29.5k
    Tko je izvodio kornere u RealuThe Undertaker

Toni Kross dok je igrao.
  • vjeko1701
    25k
    Tko je izvodio kornere u Realu i Milanu?The Undertaker

Ma da je izvodio apsolutno sve prekide i da je Real apsolutno sve osvojih na temelju istih, opet ako godinama gledaš kako nešto ne funkcionira u kontekstu reprezentacije onda to jednostavno ne funkcionira.
  • Jurki
    25.5k
    Okej, nisi zvao Belju, nisi zvao Stojketa, nisi zvao Mišića, očekujem da imaš ideju baziranu oko igrača koje si zvao. Da postoji jasna struktura, da znaš kako koristiti igrače koje si zvao, da si ih zvao sa razlogom.Mathiasovi Chageri

Sve kaj si napisal je tocno u slovo.. ali ovaj dio me zivcira najvise.
    Napravis popis.. kakav takav.. al onda moras znati kaj od toga napraviti.
    I da bum iskren do kraja i sebično navijački nastrojen.. drago mi je kaj nasi nisu dobili pozive.
    Decki budu odmoreni, fit i spremni za kvalifikacije.. i puni motiva da ovom klaunu na klupi nase reprezentacije dokazu i pokazu da je nista drugo nego neznalica kojoj se sve posralo u zivotu.
    Ova budaletina na klupi bi ih psihicki unakazila i trebalo bi im puno vremena da se vrate u normalu.
    Steta samo kaj se bu jedna velika generacija oprostila od repke s debilom na klupi i otisla u mirovinu kao gubitnici.
  • Zagi
    17.7k
    korner :Modrić>Ramos glava>osvojena liga prvaka

Al da, generalno to nisu dobri korneri. i taj slavni korner je bio "ponovljen". Par sekundi prije je ubacio jedan od svojih "opasnih kornera na prvu" u noge protivničkog igrača.
  • KtcGoat
    5.4k
    Majer je jedno vrijeme solidno izvodio prekide, ali jbg
  • mlinchica
    6.3k
    Ja bih čak rekla jako dobro ali mislim isto tek kad bi izašao Luka? Možda je dobio poneki ali zna se tko to kod nas izvodi. I tako već godinama.
    Lovro je pripremne utakmice za euro 2024 odigrao odlično, a onda je na euru odigrao samo sa špa cijelu tekmu, ostale je ulazio s klupe.
    Ma, sve očekivano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.