• Noel
    21.5k
    Maknuo se lopina Šuker (koji je barem bio veliko ime u svijetu nogometa) da bi na njegovu poziciju došao lopina Kustić,konobar sa Paga, politički činovnik iz sabora koji nema veze ni pojma o nogometu.
  • ElDorado
    11.3k
    pa jeote ovaj prilog o Marylin Monroe je uvreda za svakog tko zna nesto malo vise od zbrajanja do 10
  • Mr Blue
    4.8k
    Kakav 2002. turnir u najavi.Mathiasovi Chageri

Meni je ovo isto prošlo kroz glavu, točno taj neki osjećaj..
  • ElDorado
    11.3k
    Kako ovaj kreten intimno zove Vojnovića, Aljo. Ima li na toj teve itko normalan?!
    Nakon Jarnija dobili smo još jednog bistrog koji prica tak da ne kaze nista
  • Thor
    2.7k
    da! :rofl: nakon toga fakat nisam imal vise strpljenja a pogoto kad su se javili ovi Muppeti iz studija komentirati tekmu...tu je bio kraj mojem mucenju pa sam zgasil na prvu recenicu :rofl:
  • Logistika
    1.6k
    Paša,Aljo...ulizivanje svima,teoanje svima u svakoj emisiji...uzasne tekme njemu imaju dobar dojam. Lik se hoce uvaliti u neki krug reprezentacije pošto poto.
  • ElDorado
    11.3k
    Najbesramnije mi je hvaljenje Vuškovića koji je odigrao užasnu tekmu. Kasnio u blokovima, u duelima…. A ovi laprdaju floskule u koje nitko ne vjeruje
  • badjibadara
    9.7k
    Samo danas je zakuhao onaj prekršaj na 17m, loš pokušaj bloka kod pogotka, sad je gurnuo čovjeka preko Jakića na 20, i umalo zabio Kotarskom.badjibadara

I Matteoni je vidio isto:

U tom kontekstu probleme je imao Vušković, koji je u nekoliko navrata neopreznim startovima Belgiji omogućio dobre prilike za šut (iz slobodnog udarca). Mladi stoper vidljivo je dobar s loptom u nogama, ali ima teškoće kada treba ući u duel s nadolazećim suparnikom, često se povlači prema golu. I još nešto, Vušković često i očito gura s dvije ruke suparnike u skoku, što bi svakako trebao izbjegavati, da ga suci na SP-u ne kazne u opasnoj zoni.

Dalić izvlači pouke.
  • NitkoBitan
    36.9k
    "Bolje smo izgledali na treningu." :roll: :zip:
  • DrRatoljub
    916
    Na
    Da, oko reprezentacije je stalno to lažna pozitiva, gdje se ne smije nikoga kritizirati. Koliko god Rebić bio orangutan i drvo, jedino kaj mu ne zamjeram je da je rekao istinu i nakon toga je izbačen iz reprezentacije, a ne jer je bio loš.
  • vjeko1701
    25k
    Jbg. prvi igrač u jako dugo vremena iz njihove škole koji bi mogao zapravo i postati igrač za neki top klub lige 5. Ništa protiv klinca, zapravo mi je smiješno kaj je postao nakon kaj su ga ovi "morali skrivati" da ga prodaju i neka postane među najboljim igračima svijeta na svojoj poziciji. Al zbilja je naporan hype koji se radi, posebno od "vjećnih". Hiperbole, izjave da ovako nekog nismo imali od samostaljenja...i slično. Pa jbt. imam osjećaj da bi mi neki mogli i pivu zgaditi.
  • emilperska
    16.3k
    Ne znam jel mi gore Dalčićeva patetična presica ili emisije na Novoj TV..
  • Benedikt
    92
    Nadam se da će to izgledati puno bolje za dva tjedna
  • Sibirski plavac
    9k
    Svjetsko 2022. je zadnje prije kojeg je bio neki pozitivan vibe i očekivanja od repke (na kraju se i ostvarilo, bronca). Od tada, prvo prije Eura 2024. loš osjećaj, na kraju tako i ispalo. Nemam ni sad baš dobar osjećaj pred svjetsko, nadam se da osjećaj vara....
  • Paggini
    86.1k
    Ja malog Vuskovića, priznajem, nisam ništa gledao skoro u HSVu, ali jebeš mi sve ako nije svaki put kad sam ga gledao, a to je uzorak vec od 30+ utakmica bio užasan.

Kažem, priznat ću da nisam gledao 99 posto njegovih tekmi u HSVu, ali ovdje se priča o 60-70 milijuna, Gvardiol je s tom vrijednosti bio top 5 stopera svijeta, a ovaj izgleda baš loše svaki put kad ga gledam.

I nije sad antitovarski sentiment jer volio bih da se mali proda što više jer ovi debili nemaju postotak, nego baš mi je nikakav. S loptom je dobar ajd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.