• njurci10
    581
    neka njega u Hajduku s tim jednim i pol golom i jednom i pol asistencijom...
  • Josip Frank
    281
    Almena je glupost, plaćen članak s ciljem dizanja cijene pomoću Dinama
    A taj insider je po Zoni žicao informacije o transferima, toliko o tome koliko je pouzdan
  • tp1997
    2.7k
    Meni je ovo sa Almenom u kategoriji "onda je svizac zamotao čokoladu". Da i vidimo nešto u njemu (što, pobogu?), kakvog smisla ima posudba? S takvom otkupnom klauzulom? Pa povlači se mjesecima pitanje hoćemo li toliko dati za Livakovića (hej, Livakovića!), a sad ćemo nekakvog poluigrača kojemu u golovima i asistencijama pariraju naši stoperi uzimati na posudbu i plaćati preko 3 milijuna eura da ga potencijalno otkupimo?

Materijal za shit of the year po meni.
  • Thor
    2.7k
    Necu komentirati nikakva imena dok ne vidim sluzbenu fotografiju g. Dabca nad A4 sa kemiskom u ruci. (Ok osim za Oršu jer je navodno reseno) :love:
    Ne znam kaj bi se u ovom Almeni moglo vidjeti do sada (ali tko zna ak je istina kaj Predsjednik i drugi vide a mi ne kao i do sada cesto) Nije na mene ostavil bas nikakav dojam i nadam se da je to patka. Al tko zna :confused:
  • CastAway1986
    5.7k
    A Sportske pišu o tome da li ce Boban krenuti po Majera , ni riječi o Almeni :lol:
  • Nolifer
    14.9k
    Prije bih Majera i Šunjića u veznom, nego im punio blagajnu
  • Keyser Soze
    19.4k
    Stjepan Radeljić i Mislav Oršić stižu u Dinamo kao slobodni igrači, a velika želja prvaka je i - Iker Almena (21). Španjolski krilni nogometaš je po profilu igrač kakvog u Maksimiru dugo traže, okomiti krilni igrač, tehnički potkovan i jedan od igrača koji čine razliku. Almena je prošlu sezonu odradio na posudbi u Hajduku (kao posuđen igrač saudijske Al Qadsiaha), u 24 utakmice zabio četiri gola.

Kako saznajemo, Capellas je već kontaktirao agente mladog Španjolca, i ta priča nije daleko od realizacije. Almena je pokazao interes za dolaskom u Dinamo, a prema riječima talijanskog insajdera Lorenza Laporea "modri" ga žele na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa za četiri milijuna eura. Španjolac bi svakako bio pojačanje, iako se njegovom ostanku nadaju i u Splitu.
  • criticus
    7.9k
    Znam da sam imao izdvojeno mišljenje i volio bih da dođe kao opcija ljevaka na desnom krilu. Po meni je dovoljno dobar da dođe ko rotacija i bori se za poziciju.

Ali ova priča nema nikakvog smisla i velika je patka. Pa ako mu ističe ugovor za godinu dana kakva posudba bi bila s opcijom otkupa ako će mu isteć ugovor? A da mi damo 4 milijuna za rotacijsko krilo, stvarno neko bi se benzina triba napit da poviruje u ove cifre.

Ako stvarno je u zadnjoj godini ugovora to je max neki 500k do milje uz jos max 500k u bonusima i nekih 10% od prodaje dalje. Sve iznad tog je preplaćivanje i nema šanse da se razbacujemo.
  • rakurs
    2.9k
    Pa ako mu ističe ugovor za godinu danacriticus

Prema TMu mu istječe 2028.
  • Keyser Soze
    19.4k
    Vjerojatno smo zainteresirani, ali je cifra prenapuhana.
  • criticus
    7.9k
    Prema TMu mu istječe 2028.rakurs

Ok onda aj bar nije mašio planet. Al zar nije hajduk ima opciju otkupa za neki milijun, milijun ipo. Zašto bi nama bila 4?! Kako god, ovo veze s istinim nema.
  • Peškaman
    9.2k
    Okej opcija,pogotovo što bi tri pozicije (Oršić,Radeljić,Almena) pokrili bez odštete.
    Više me zanima kada bi došao što to znači,desno imamo Bakrara,Lisicu,Topića.
    Pretpostavljam odlazak Topića i Bakrara ili bi se Bakrara prebacilo kao drugog napadača što baš i nema logike kada vidimo brojke ove sezone.
  • Paggini
    85k
    Klub je doslovno prije par dana nazvao novinare i rekao da se ne zanima za Almenu, a vi se jos uvijek pecate na Leporea i ostale idiote :cry:
  • crophantom
    4.4k
    Ja ocekujem eksploziju Lisice ove godine, a minute za Bakrara moramo imati. Ak dovodimo desno krilo ocekujem malo jačeg macana ili neki strasan potencijal, a ne Almenu.
    Ovo mora bit patka
  • Masto
    1.5k
    Vjerujem tek kad haza demantira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.