• Droljo
    28.1k
    ovo zapamtiti i debelim slovima ugravirati negdje na stadion.fakin

Sve 5. Ali tek kad saznamo za koju lovu bude potpisao.
  • pešća
    1.5k
    Southampton, Trabzonspor i Pafos da se na kraju vrati u klub iz kojeg nikad nije trebao otić.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    458
    Zasto zazivate jos jedno top lijevo krilo, sta ce biti s Vidovicem? Mislite da ide u sredinu ili
  • ElDorado
    11.1k
    Realno tri su igraća povukla najgluplje poteze u karijeri, a mogli su ostati i biti carevi u svom klubu: Livi, Orša i Ivanušec. Nadam se da je to pouka i nekim drugim budućim.
  • hardek
    10.1k
    Realno tri su igraća povukla najgluplje poteze u karijeri, a mogli su ostati i biti carevi u svom klubu: Livi, Orša i Ivanušec. Nadam se da je to pouka i nekim drugim budućim.ElDorado

Ako si sportaš cijeli život i podižeš granice samom sebi, logično je da se želiš okušati u jačim ligama i jačim protivnicima. Njihov problem nije bio što su otišli, nego gdje su otišli.
  • ElDorado
    11.1k
    to sam u stvari i mislio. Otisli su u tom trenutku pod svaku cijenu. Orša i najgori mogući izbor.
    Nekad je bolje ostati.
  • Paggini
    84.9k
    Jedino mi je kod Oršića razumljiva ta neka želja koju je imao kao klinac da igra u Premiershipu, da nije probao sigurno bi žalio ostatak života, jbg.

Ivanušec mi smeta jer je nakon par godina mrljavih igara i čekanja da proigra nakon jedne dobre polusezone toliko smorio ove debile u upravi da su ga morali pustit, jedva čekao da ode.

A Livaković mislim da je jedini koji je baš htio ostati, ali već poznati dobronamjerni očinski savjet našeg velikog vođe ga je odveo i oteo od nas.
  • Mr Anderson
    19.2k
    Kada se otvorila mogućnost za povratak u Zagreb, Oršić nije dvojio. Svom je agentu poručio da prihvaća ponudu i prije nego što je čuo financijske uvjete, vođen isključivo željom da ponovno zaigra za klub u kojem je postao legenda.”

ovo zapamtiti i debelim slovima ugravirati negdje na stadion.
    fakin

Riga mi se od ovakvih patetičnih proljeva.
  • Plava balada
    166

Svakome je san zaigrati u nekoj od top 5 liga, pogotovo ako se radi o Premiershipu ili LaLigi i još dođe takva prilika u relativno kasnije doba karijere...Orši je s 30 godina to bio zadnji vlak za tako nešto. Samo jbg, ispalo je kako je ispalo, a vraća se taman kada su se kockice posložile a negativa oko kluba većim dijelom otišla. Proljeće iz snova za sve nas.
  • Jurki
    25.1k

Orsica razmem da je otisel u bilokoji klub PL, jer jebiga to je Premier Liga.
    Nije mi jasan Ivanusec koji je nakon samo jedne dobre polusezone otisel u Geyenoord kojeg smo nabili godinu dana prije.
    Al dobro, sam pao sam se ubio.
    Livija je najebal masnokosi seronja pricom da mu treba jaca liga za igracki iskorak i sjebo se s izborom kluba. Dobro pa nije igracki izgubio puno jer je i dalje klasetina od golmana.
    Orsu i Livija bi vratio, al Ivanusec se nek jebe u Paoku.
  • ElDorado
    11.1k
    Sve se slažem ali iskreno ne ocekujem od njega nista senzacionalno. Treba biti iskren i priznati da do Pafosa nije odigrao bas nista. Ne kazem da je sve njegova krivica.
    Emocionalno mi je jako drago i toplo se nadam da ce dozivjeti proljeće u svom klubu.
  • Hebimir Strašni
    227
    Samo šta je išao u najgoru ekipu lige.. To je od početka bio samo turistički izlet u Englesku nikakva ambicija niti pametan potez.
  • Jurki
    25.1k
    Orsicu je bil stopiran jedan transfer u dogovoru s klubom da nam pomogne uzeti titulu, al kad dojde nova ponuda da ce ga se pustiti i klub je to ispostoval.. to kaj ga je trazio najgori klub te sezone.. jebiga.
  • Sava Krpa
    895
    Dabac se bar na slici nece ni tada veseliti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.