• Fatos Beqiraj
    2.1k
    Moja analiza da Boban i klub nece trositi osim na Livija, do trenutka kad se plasiramo u ligu prvaka. E onda ce moc i privuc i platit ozbiljnije igrace.
  • crophantom
    4.4k
    pa kaj nije da je 2. Tekma PO za ligu prvaka par dana pred zatvaranje roka?
    Eventualno ako dogovorimo neke macane na stand by
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    a u hrvatskoj se zatvara 5.9og koliko ja znam. Taman igraci do tada znaju oce li ih iz lige petice, i onda nemaju izbora. Slicno Bennacer sto je dosao
  • Orc123
    15.8k
    to zaboravi! Tad mozda dođe jedan ili nijedan, nesto ko Bennaccer. Poznavajuci Zvonu mi cemo imati definiran kadar do pocetka 7mj, mozda i prije....
    To mislim na pitanje dolazaka onog sto nam fali na ovu ekipu...naravno ako ce se prodati nesto pred kraj roka onda ce i reagirati.
  • crophantom
    4.4k
    sorry, sad sam pogledao da se uzvrati igraju 25. I 26. 8., neznam zasto sam ja zabrijao da se to igra tjedan iza, moja greška
  • striko
    3.3k
    Sezonu i vratit samo radi gušta :)
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    nisam ni mislio vise od jednog dva, al oni ce onda bit ozbiljni igraci. Do tada cemo popunit kadar sa jeftinijim igracima. Ne znam to je samo moje misljenje
  • Mali Zeus
    21.2k
    ma dat ga odmah Kustošiji jer zato. :lol:
  • don
    19.9k
    Almena igrač koji zna igrat na postavljenu obranu, ne bi bia skup, mlad je, krademo najvećem rivalu jedinog igrača kojeg žele zadržat i ne pokopat.

apsolutno ne vidin jedan razlog za biti protiv ovog transfera :grin:
  • Dzoni
    5.8k
    Skoro pa rekordno veliki novac za igrača s manje G/A od Topića? Što je sljedeće, Mmaee opet u prvih 11?2mil za Menala nazad od Sarajeva?
  • Danko
    3.2k

Kak će imat A kad nabacuje drvetu šegi i propalom zalizanku ... :lol:
  • Paggini
    85k
    Skoro pa rekordno veliki novac za igrača s manje G/A od Topića? Što je sljedeće, Mmaee opet u prvih 11?2mil za Menala nazad od Sarajeva?Dzoni

Opet, mislim da se pretjeruje oko Almene, pisao sam prije koji tjedan, pa još jednom da napišem da je dečko fakat ok, sa loptom je puno bolji od Topića recimo, ima dobar taj prvi korak gdje izbaci igrača, fin ubačaj ima. Kad gledaš tekme hajduka vidiš da je dečko razina iznad njih.

Al s druge strane, sve što si napisao je također točno, ali nije ni Lisica imao nekakve specijalne brojke u jednoj Istri recimo, bolje od Almene, ali opet ništa specijalno, ali se vidjelo da nam takav profil igrača treba, jel. Pa i za Bakrara na kraju krajeva
  • Dzoni
    5.8k
    Opet, Lisicu i Bakrara smo zajedno platili 2.5mil za bolje nastupe i veće brojke.
    Za ovo se očekuje 3.5-4mil. Pa bolje da se daju te minute Horvatu, više je pokazao na U17 svjetskom i protiv Kurilovca za svoje godine nego Almena
  • Paggini
    85k
    Za ovo se očekuje 3.5-4mil. Pa bolje da se daju te minute Horvatu, više je pokazao na U17 svjetskom i protiv Kurilovca za svoje godine nego AlmenaDzoni

Mislim da ni u kojem svemiru mi nećemo davati Beljo/Livaković pare za Almenu. Ako ćemo i dati za Almenu ili NEKOG Almenu, to će biti max 1, 1.5milijun.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Posudba je, sta ste svi navalili na cijenu. Dugo je do transfera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.