• tp1997
    2.7k
    Nije li klub već eksplicitno demantirao ikakav interes za Almenu? Ili se varam?
  • Crni86
    21.8k
    Meni se cini da se dinamo ovdje koristi oko pumpanja cijene ili stvaranja zainteresiranosti.

Netko je ovom talijanceku bacio kost iz svoje koristi a on ju je zagrizo. Kad je tak dobro informiran kaj nije prvi javio da smo kontaktirali orsu?
    Zato jer nema informacije.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Pa čekaj malo, jel se napio ovaj Lorenzo? Almena je kao prvo na POSUDBI u Hajduku, ako ga već hoćemo onda pregovaramo valjda s Al-Qadisiyahom. @Lorenzo Lepore are you drunk?
  • Pacho
    17.6k
    Nema veze. Nek samo przi orjunase Lorenzo kao oni fritule.
  • austrijanac
    11.2k
    4M€ :lol: :lol: :lol: :lol:

Dani Rodriguez Maradona za njega
  • vjeko1701
    24.7k
    Pa oni više nemaju nikakve veze s njim. Para za odštetu nemaju a bome mu ne mogu dati niti više od 1/5 onoga kaj on zarađuje tamo.

Mi s druge strane te novce možemo uložiti bolje. Meni ovo više izgleda kao i glasine oko Durdova, igranje preko medija, možda čak i kao dio pritiska da prihvate Pirića.
  • Niko1986
    6.9k
    4M€austrijanac

Doduše piše besplatna posudba pa s opcijom otkupa.
  • rokikaciga
    14.2k
    Kakav Almena. Daj banirajte ovog Leporea :lol:

Sta je najgore ne mislim da je Almena los igrac ali takvih ima na bacanje di god se okrenes. I to jos 4 milje. Jebote pa Belju smo.platili 5 :lol:
  • austrijanac
    11.2k

Zasto bi igraca iz Al Qadsiaha platili 4M€ kad ulazi u zadnju godinu ugovora?
    Pogotovo kad znamo da taj isti igrac je dosao za 5M€ (u ligu gdje je vecina igraca iz EU preplacena) i nije napravio apsolutno nikakav iskorak.

Cak i opcija otkupa zvuci apsolutno nerealno.

Ne mislim da je loš igrač, ali ovo je vrijedanje razuma.

Dvije milje maks i mozes bit sretan.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Ne vjerujem u ovo ni 1%. Ali volio bi da dodje da se malo drame stvori
  • vjeko1701
    24.7k
    Meni je Almena Kaneko sa boljom tehnikom. Zna proći, tu i tamo proigrati ali nekonkretan u završnici pa ništa od toga ne završi golom ili asistom.

Dal se kod njego to još stigne ispraviti, možda i ako je istina da se ide po njega, vjerojatno je na Capellasovu preporuku.

A možda je i neka igra da se olabave uvijeti za Rodrigueza. Sličan profil, slično godište...
  • Ljubo
    726
    Mene jedino čudi što je napisao da smo poslali službenu ponudu, inače kada tako baca informacije kaže da smo zainteresirani za igrača i spremni ga platiti xy eura. Taj dio mi je nejasan ostao.
  • Pacho
    17.6k
    Jel pogodio ista u vezi Dinama taj insider? Zasad mi i Lorenzo Lamas djeluje pouzdanije.
  • Keyser Soze
    19.3k
    Pogodio je da su SN objavile da dolazi Oršić
  • don
    19.9k
    opet ponoćne bombe u stilu Bennacera. Opet se forumaši sutra bude i proklinju noć jer su zaspali ranije :starstruck:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.