• CerealKiller
    375
    Možda ovo treba u nepopularna mišljenja ali meni taj Almena ima potencijala. Realizacija mu je daleko najveća mana. Ako se to realizira mislim da bi kod nas igrao dosta bolje jer ima bolje suigrače. Trenutno ne vrijedi ni blizu 4 milijuna ali ako je posudba sa pravom otkupa onda praktički ništa ne gubimo.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Meni opet više liči ovaj transfer na neke Capella'sove exibicije tipa Tabinas . Nadam se da nema istine u ovome ,a klub je kao što kaže kolega u najljepšem kaputu @Paggini rekao da nije istina. Al priznajem da me malo ,onako lagano ta imena koja se spominju spuštaju moju euforiju i stanje meh Sreća pa smo iz dana u dan jedan dan bliži početku transfer roka pa budem i ja i vi pametniji
  • Orc123
    15.8k
    hahaha ako ste ikad mislili da zna nesto nema blage veze lik....Dani nijenpropao a ovo za Qlemnu je malo zesca glupost. Hahaha
  • Mali Zeus
    21.2k
    Doveo bih ga samo da gledam kako tovari pizde.
  • Zagi
    17.6k
    Besplatan , neloš igrač. Još nekakvom navodnom rivalu uzmeš ponajboljeg igrača.
    A tih eventualnih 4m ... Da ziher, dobiti će koliko smo i mi dobili za Gojaka od onih talijana.
    Ima tu i dobrih strana.

Makar mislim da je to sve menađerska prevara.
  • Orc123
    15.8k
    Ne cudim se da je Almena zanimljiv jer decko je izmislio svemir za ove dole. Statistika mu je nikakva ali kad pogledas gdje igrao opet je jasnije. 4mil eura je smijesno tak da opustite se. A ovo kaj ovaj tzv. Insajder napisao tako nista nije istina.
  • rokikaciga
    14.2k
    Majke mi zamrzit cu Almenu zbog istih razloga kao i Alberta Rieru i to ne svojom voljom.
  • Kia pride
    140
    Almena je brutalan na postavljenu obranu.
    Još je i Španjolac i mlad. To je ogroman prodajni potencijal.
    Statistika mu je loša, ali kad ga vidiš na terenu, to je drugi svijet za sve dolje. Vidiš da je nogometaš.
    Mislim da bi on u Dinamu bio jako dobar. Pogotovo za slamanje bunkera u HNL
    Dosta je drkanja po Rijeci, dovedi najboljeg igrača tovara.
  • Mr Anderson
    19.2k
    Neovisno jesmo li zainteresirani za Almenu ili ne, ali nevjerojatno je koliko neinformiranih glupana piše po društvenim mrežama. Ovi izbace naslov kako nudimo 4 milje, a ekipa u komentarima piše kako spašavamo tovare da ne propadnu, drugi pitaju zašto im pomažemo, treći da kak smo jaki jer kupujemo od malih klubića za tolike pare, pa se nadovežu tovari i tako u beskraj. A nitko ne kuži da je on na posudbi bio kod njih i da neće dobiti ni centa od nas.
    Što se tiče Almene, uzdam se u svoj instinkt kad prvi put gledam igrača, a on mi se dopao. Ko i Bakrar kad sam ga prvi put gledao u Istri. Ako tu čačkamo nešto onda vjerojatno i Boban, Dabac i još neki vide u Almeni slično ko i ja. U pravoj ekipi bi on vjerojatno bio još puno bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.