• Bratić
    151
    Kad vidim ovo danas, srce me boli kaj sam najjače (rane dvadesete) godine bio više posvećen skandiranju protiv nekoga, a ne za Dinamo. Svaku tekmu čekaš jel češ naletit, gostovanja gdje te tretiraju ko stoku, pa na kraju i ove slike sa Istoka. Sjećam se one šetnje po istoku kad su nas pokušavali okružit. Sve je bilo u fokusu osim Dinama, a Dinamo to ne zaslužuje. Hvala svima kaj su, pa mogu reći zajedno sa mnom, gutali torturu da bi danas došli do ovog gdje smo sad. Gazi Zvone, daj tu Europu!
  • wolfgang14
    4.2k
    Kapetan Josip Mišić i najbolji strijelac i igrač HNL-a Dion Drena Beljo, posjetili su Hrvatski športski muzej u Ilici i donijeli svoje dresove

o-38994901-1280.jpg

Jel ovo miške bocnuo Dalića :sweat:
    "Lijepo je i za nas i za klub da se naši dresovi nalaze u ovom muzeju, mi ćemo se truditi da i nagodinu budemo ovdje. Poslat ćemo nekog drugog od suigrača, ja sam ionako već star, haha", kazao je Josip Mišić

Izvor
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Jako zanimljivo, po kojoj osnovi onda osim da ne kmece?

Dakle, u ponedjeljak je pokrenuta ta nova tradicija, hrvatski nogometni prvak svake će godine Muzeju donirati svoje dresove. Mišić i Beljo sad su donijeli svoje, uz poruku da će i dogodine u vitrinama (u jednoj je inače, kraj dresova Ivice Šurjaka, Velimira Zajeca i Cice Kranjčara i dres Marka Livaje, koji još nije bio prvak) stići dresovi nekih njihovih suigrača. Ali, o tom potom, naravno.
  • Paggini
    84.5k
    TEClpw3.png

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
  • crophantom
    4.4k
    Poetski, čak i tu Livaja i ogromna zvijezda na dresu gledaju u leđa Mišiću, prikladniji kadar nisu mogli složiti ni da su probali
  • NORTE
    24.5k
    Luka, vrijeme je!NORTE
    Sad ili nikad!

Zvone just do it!
  • cibona
    8.1k
    Treba pohvaliti Boyse koji su se na dostojanstven način oprostili od hrvatske dive, heroine, mučenice i žene s kojom ne možemo stati u istu rečenicu. Riječ je naravno o Julienne Bušić, udovici Zvonka Bušića, jednog od najvećeg borca za slobodu hrvatskog naroda.

Juliene, hvala ti i zbogom. Ovaj narod te ne zaslužuje.
  • Josip Frank
    271
    jednog od najvećeg borca za slobodu hrvatskog naroda.cibona

Da, međunarodni terorizam je baš borba za slobodu naroda...
    Ne kažem da su svi njegovi postupci loši, ali ono što je uzrokovao je za apsolutnu osudu
    Ako se ne slažeš sa mnom samo stavi u perspektivu što bi mi rekli da je to napravio Srbin, kakvo bi onda mišljenje imali o počinitelju
  • Mr Anderson
    19.2k
    mučenice i žene s kojom ne možemo stati u istu rečenicu.cibona

Možda ti ne možeš, ali ima tisuće drugih koji mogu, tisuće žena koje su za Hrvatsku dale više od nje. I po čemu je mučenica? Zato jer je odležala nešto godina zbog otmice zrakoplova i smrti policajca?
    Što je onda Kata Šoljić ako je Julienne mučenica?
    Razbacuješ se frazama i patetikom bez pokrića.
  • Droljo
    28.1k
    Peca se na savi ili dravi... :zip:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.