• don
    19.9k
    Kad smo mi imali zadnji put veću posjetu od Zvezde? S obzirom na veličinu njihovog stadiona mi zvuči impresivno da smo ih nadmašiliDzoni

pa valjda zadnjih par sezona od kad nam se posjeta dignula smo bili isprid njih.
  • Paggini
    84.6k
    Jel netko ima fotke tribina tita sad protiv vukovara? Jer mislim da se moglo izbrojati ljude na tribinama, ne bih rekao da je bilo preko 5500- 6000, ekipa je ladno rekla da ih je 11 300
  • Crusades
    24.1k
    Sve 4 pobjede protiv Slaven Belupa i Osijeka. S tim da smo Belupu u svakoj zabili minimalno 4 komada.
  • Klenx
    11.3k
    Jel netko ima fotke tribina tita sad protiv vukovara? Jer mislim da se moglo izbrojati ljude na tribinama, ne bih rekao da je bilo preko 5500- 6000, ekipa je ladno rekla 11 300Paggini

Možeš u sažetku utakmice u više situacija nakon što padaju golovi zaustaviti kadar u kojem ti se u pozadini vide sjever, istok i zapad.
    Ako je na toj utakmici bilo 11300 ljudi, onda njihov stadion prima najmanje 50 000 ljudi.

Nemam sad vremena za raditi skrinšotove i uploadati slike neka slobodno netko to odradi tko stigne u HNL temi.
    Nakon gola na 3:05 je fini kadar sjevera, na 7:53 je također fin kadar zapada u pozadini, a na 10:42 istoka, a ima i na 12:39 kada se svira kraj također kadar istoka (možda je otišlo prije kraja koju stotinu ljudi, ne vjerujem sad da je par tisuća).

Ok, dio stadiona se možda ne vidi, ali siguran sam da je njihova brojka gledatelja na stadionu sa Vukovarom bila bliža 5000 ljudi nego 10 000.
    11300 ili koliko su već objavili možda ako je poduplaju.

Siguran sam da oni na svakoj svojoj utakmici na kojoj je ispod 20 000 ljudi povećaju brojku za bar 3-4 000 ljudi.
  • Hnlovac
    5.8k
    Iskreno, meni se brojka 11 500 činila realna. Njihov Istok je golema tribina, a i da je 2/3 prazna to je 4 soma ljudi. Jos je bilo narkomana na sjeveru i nes na zapadu, po meni realna brojka

Nerealnija mi je brojka bila ono protiv Varaždina
  • Paggini
    84.6k
    Iskreno, meni se brojka 11 500 činila realna.Hnlovac

Ma nema šansone brajko, ako im je kapacitet cca 30 000, znači da bi barem trećina stadiona trebala biti popunjena a nema šanse da je ono bila trećina.

Mislim, neću se sad baviti njihovim brojkama na kraju krajeva jer tu im odajem priznanje, ali da muljaju jebački, muljaju.
  • Hnlovac
    5.8k
    ha ne znam, jedini argument mi je da relativno dobro pogađam posjete po HNL tekmama kad gledam nas, Varaždin, Rijeku, Istru i ostale

Naše baratanje brojkama se sad svodi na to koliko čovjek dobro može pogoditi popunjenost tribina odokativno. Sumnjam da sad itko želi ručno brojati posjetu tovara

Ovako izgleda točno 1/3 ispunjen sektor na tribini
    FIJSA-10-WH-illu.png
  • db-izbjeglica
    20.5k
    AI kaže da na slikama u minutama koje je klenx izdvojio (sjever-zapad-istok na kraju utakmice) ima maksimalno 2720 ljudi, ne vidi se cijeli stadion u kadrovima, al budimo darežljivi i recimo da se vidi pola. to je nepunih 5500 ljudi
  • Boycie
    4.1k
    Ovo je kod nas 7k max. Tako da ukupna posjeta je puno manja razlika izmedju nas i njih, uzimajuci u obzir umanjivanje s jedne strane (skeneri / brojaci) i napumpavanje s druge strane (bolest / mitomanija).

Onako u grubo, razlika nije 150k, nego manje od 100k. Dodaj / oduzmi 10tak % bar, realno i 15%. Ono protiv Varazdina je napumpavanje skoro 100% npr.

Vukovar:

https://i.postimg.cc/Kv2L4Cby/49768.jpg
  • Guinness
    3.4k
    Bilo nas je na toj tekmi dosta više od "max 20 ljudi iz Zagreba".
    Nisu nas pustili na tribinu.
    NORTE

Godinu prije nas je bilo bliže 20ak kad smo bili i na tribini

2013 je ispalo još i bolje da smo preko, s tim da nisam siguran jel nas se nije pustilo ili smo samo osli preko
  • Borovljanin
    600

To je s prednje strane, a iza se vidi kako dres izgleda odostraga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.